Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Aksam icinde 2-3 porsiyon meyve cok fazla .. Genelde sabah ac karna meyve yenir montide senin aksam yedigin meyve kilo vermeni engeller canim ..
Bu arada kilo verimin ne durumda ?

Çok teşekkür ederim canım evet kitabı anlamadım pek bu süreçte bu başlık bana çok faydalı olcak inş

Biraz daha düzenli tutmaya calisscagim artık...
meyve konusudandada açıklık getirdiniz sağolun :)
Birde sabah aç karna limonlu su içiniz demiş sindirim.sistemi icin herhalde ama ben bir faydasını göremedim acaba gerçekten dedikleri kadar etkili mi ?
Birde öğlen veya akşam et yetmeyecek olursam egwr sabah ekmekle beraber hindi füme et veya jambon yiyebilir miyim ? Sonuçta protein tavuk bilemedim o yüzden veya jambonlu yumurta ?

slmlar herkese..
çok aşırı yorgunum.22'de okuldan geldim.oğlumun ödevi varmış.o yatmışstı ben gelene kadar onun için bir dünya kitap karıştırdım ve resimler kestim.yarın sabahta okula gitmeden evvel yapıştırır artık hazırladığım tabloya..akşam yemeği bile yyemedim.midem ağrıdı açlıktan ama vakit bulup yiyemedim.akşam saat oğlumu okuldan aldım eve bababasına kapıdan bırakıp konservatuara yetiştim..valla 24 saat yetmiyor bana ,ne yapacağımı bilemiyorum...öğlen yemeği yedimmi onu bile bilmiyorum gerçekten...su şişem çantamda geziyor kaç gündür yarım litre suyu bile içemyorum gün boyunca...işim şu anda bittti.saat olmuş gecenin birbuçuğu..ancak yatacağım...her yer çamaşır asılı,eşim ben yokken 2 makine atmış yıkattırmış sermiş ama peteklere sermiş:))ev acaip dağınık duruyo.her petek çamaşır dolu:))yinede sağ olsun yazdığım şekilde yıkatmış:)konservatuardayken derste msj attım şu proğramda yıka diye.sepetlere ayırmıştım açık ve koyu renklileri sabah okula gitmeden önce..artık ne zaman ütüleyebilirim bilmem..gözümden uyku akıyo.4 saat uyuyup yine kalkacağım..

Birde %80 kakao içeren bitter çikolata 1 aşamada serbest mi ? Eğer öyleyse miktarı ne kadar ?Ve hangi öğünde tüketilmeli acaba ?

Denisecim okudugun site onerilerini neye gore veriyor bilmiyorum ama monti kitabinda sabah linmonlu su ic diye birsey yazmiyor , lakin bu icemezsin anlaminda degil , vede sabah ac karna icilen limoblu su sindirim sistemini temizler vede vucudu alkali yapar buda kilo vermeye yardimcidir hemde saglik acisindan iyidir ..

Kahvaltida et turevine gelince . Yiyebilirsin fakaaat montinin en onemli kurallarindan olan etle ekmek beraber yenmez kuralini unutmadan .. Yumurtayla birlikte yiyebilirsin montiye uygun etini ..

Birde %80 kakao içeren bitter çikolata 1 aşamada serbest mi ? Eğer öyleyse miktarı ne kadar ?Ve hangi öğünde tüketilmeli acaba ?
Serbest degil ama bazen izin var diyelim ... Birkac parca at emerek tadina var .canin cok tatli istediginde ama sık sık degil .medine hurmasini bol kaaoya batir ye ayni tadi alirsin

Aeben sana bir sorum olacak
Dün akşam 10 gibi meyve yedim bu serbest mi yoksa akşam yemeğinden sonra yasak mi???

Dün akşam 10 gibi meyve yedim bu serbest mi yoksa akşam yemeğinden sonra yasak mi???
fotoxss eger sende yeni basladıysan birbirimiz destekliyebiliriz tabiki deneyimli arkadaslarımızın yarıdımını alarak birbirimizi motive edebiliriz ben maalesef kacamak yapmıstım o yuzden duzenlı yapamadımm fakat belki beraber daha yararlı olur ne dersin ?

Denise tabiki güzel olur memnun olurum
ben bugün biraz protein agirlikli beslendim eve yeni geldihim için mecburen böyle oldu
menumu paylaşayım
09.30 Kahvaltı (Omega + Q10)
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine süzme peynir
5 zeytin

13.15-14.00 Öğle yemeği
Mercimek çorbası
Sulu köfte (1,5 porsiyon)
Cacık

18.00-19.00 akşam yemeği
Dana antrikot
Salata
Ayran

süper o zaman
ben bugünkü menümü hiç yazmiyim .. bugün hiç ve hiç iyi beslenmedim hava dolayısıyla tüm günüm evde geçti ve stresten dolayı da kendimi az rayından çıkmış buldum...
yaptığın diyeti sporla destekliyo musun acaba ? yoksa sadece diyeti mi uyguluyorsun ?

bende öyle tahmin edip yumurtalı tavuk füme etli omlet yapmıştım :)
birde eti sadece ekmeklemi yoksa hamur işi olan hiçbir karbonhidratla mı tüketemiyoruz mesela spagetti gibi ?

bende öyle tahmin edip yumurtalı tavuk füme etli omlet yapmıştım :)
birde eti sadece ekmeklemi yoksa hamur işi olan hiçbir karbonhidratla mı tüketemiyoruz mesela spagetti gibi ?
Aynen oyle, et gl endeksi yuksek karbon yani nisastali dedigimiz unlu gidalar vede baklagillerle yenmiyor
Spagetti yagsiz yogurt yada yagsiz domates sosla yenebilir ama ilk haftalarda pek yemiyoruz ..

Aynen oyle, et gl endeksi yuksek karbon yani nisastali dedigimiz unlu gidalar vede baklagillerle yenmiyor
Spagetti yagsiz yogurt yada yagsiz domates sosla yenebilir ama ilk haftalarda pek yemiyoruz ..

peki et ve mercimek veya fasülye de olmaz o zaman peki mercimek çorbası yedik o karbonhidrat öğününe giriyor değil mi ?

Sahsi fikrim yeme !

Aksami az yedin vede cok aciktin diyelim .( aslinda hic yemesen daha guzel gider kilo) protein tercih et( az peynir , az sut ayran gibi )
cunki meyve esitir seker gece bunu telafi edemiyoruz malesef
..

peki et ve mercimek veya fasülye de olmaz o zaman peki mercimek çorbası yedik o karbonhidrat öğününe giriyor değil mi ?
Evet karbonhidrat , birde haftada 10 ogun karbon hakinz var kizlar . Bunun 7 sini kahvaltida ekmek 3 ogunde baklagil olarak kullanabilirsiniz . Mercimek cormasinin icinde patates un vede havuc olmamasina dikkat edin ..

Etli baklagil 2. Asamada serbest kizlar ..

peki ama yağ öğünü günde sadece 1 kez ise eti öğlen yiyorsak ve ekmek hakkıda sabah ise akşam sadece protein + salata mı tüketilmeli ?

Montide cok spora gerek olmasada bir sure kilo verdikten sonra duraklamalar olabilir ( bunyeye gore ) vede kilo verirkende sıkılasmak kas kutlesini artirmak en iyisidir ..
Montide sart olmasada tabiki tavsiye ederim ...

Birde kizlar montiyi bir hafta icinde iyce ogrenir oturtursunuz .. Sonrasinda mumkun oldugu kadar kacamak yapmamaniz lazim , pankreasi duzene sokup srker dengesini oturtmak lazim ...

Şimdilik spor yapmıyorum canım ama yüzmeye başlıcam inş bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…