iyi geceler herkese,
1+1 evde eşim ve bebeğimle yaşıyorum. son zamanlarda gündemimizde büyük bi eve taşınmak var sürekli ev ilanlarına bakıyoruz içimize sinen bütçemize uygun bi ev bulunca taşınmayı düşünüyoruz.
çünkü kaldıgımız evde yatılı misafir ağırlamak cok zor oluyor hem kücük hem de amerikan mutfak oldugu icin ben zorlanıyorum.
ev aradıgımızı tüm aile biliyor, eşimin ablası eşi ve 5 yaşlarındaki kızları yurtdışında yaşıyorlar, 4 aylık bebeğimi henüz görmediler, az once eşime mesaj yazıp bebeği artık görmek istediğini o yüzden 20-25 gün sonraya bilet alıp gelmek istediklerini söylemiş.
eşim benim bu konudaki hassasiyetimi biliyo sadece onun ailesine özel değil kendi annem babam içinde geçerli yatılı misafie gelince zor oluyor heleki 3 kişi, bize bu zamana kadar sadece 1 kişi yatılı geliyodu, allah aşkına siz söyleyin 3 kişi onlar 3 kişi de biz kücücük evde nasıl kalalım? hunu gelmek isteyen misafirin düşünmesi gerekmez mi? eşim diyoki yere de yatak yaparız kalınır bi şekilde nolacak sanki onlar konforlu yer aramaz yabancı değil vsvs..
onlar konforlu yer aramaz ama evsahibi rahat edebilir mi diye düşünen yok, evet kalınır bi şekilde biz kücükken de yan yana bir sürü kişi kalırdık anneanne evinde ama bizim ev durumunu biliyolar ev aradıgımızı biliyolar 4 ay bebeği görmemişsiniz zaten biraz daha bekleyip biz başka eve taşınınca gelmeleri daha iyi değil mi? eşim bana soruyo sen ne düşünüyosun ne dersin diyo bu saatten sonra gelmesinler diyemeyeceğime göre ne diyim?
ben böyle bi plan yapacak olsam düşünürüm ev sahibi uygun olur mu bizi ağırlayabilir mi sıkıntı yaşar mı diye, bi yanım sinir oluyo bi yanım da iki üç için sorun çıkaran biri olma idare et diyo ama neden bu düşüncesizlik yani asıl kızdıgım konu o, sizce ne söyleyim eşime nasıl davranıyım