Mfk deneyip hamileliği bekleyen arkadaslar gelin birlikte bekleyelim

Evet adet ağrısı çektim kaç gün boyunca, 40.gün artık adet olamıyorum diye doktora gittim. Kan testi aldı ama negatif çıktı. Akşamına adet oldum zaten

Evet adet ağrısı çektim kaç gün boyunca, 40.gün artık adet olamıyorum diye doktora gittim. Kan testi aldı ama negatif çıktı. Akşamına adet oldum zaten
Artık ben de ağrıdan huzursuzluktan darısı başıma diyecek noktadayım kısmet artık bir dahaki aya inşallah olacaktır

Ben pozitif sonuç gördüm kist değil hamd olsun ağrı değildi kalp atışı gibi bir şeydi bebeğimin bana tutunmasiydi büyük ihtimalle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ayy maşallah ne güzel bir haber sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Allah

Ben pozitif sonuç gördüm kist değil hamd olsun ağrı değildi kalp atışı gibi bir şeydi bebeğimin bana tutunmasiydi büyük ihtimalle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ayy maşallah ne güzel bir haber sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Allah

Kızlar ben bu sabah regl oldum çok şükür diyorum çünkü 20 gün gecikti, bir dahaki aya bakacağız artık nasip olursa

Bu ürünler adet döngüsünü uzatıyor ya, çok can sıkıcı...
Evet o anlamda iyi değil aynı anda birçok duyguyu günlerce yaşatıyor ama hoca bunun hep iyi olduğunu söylemişti ben de buna inanmak istiyorum ve bir dahaki aya güzel olsun diliyorum. Sanırım seninle döngülerimiz yakın

Ben mfk yı birkaç ay önce kullanmıştım, 1 aylık takviye almıştım sadece. Bu ay normal deniyorum, adetimin 4.günü şuanda sen üç aylık mı aldın?

Ben mfk yı birkaç ay önce kullanmıştım, 1 aylık takviye almıştım sadece. Bu ay normal deniyorum, adetimin 4.günü şuanda sen üç aylık mı aldın?
Evet üç aylık bee fodega panecea aldım bugün 2.ayim bitti devam ediyorum, zaten kullanmışsin faydasını mutlaka göreceğin bir ay olsun dilerim hep bir sonraki aylarda yatırım oluyormuş ya ona inanıyorum ben de. Iletişimde kalalım mutlaka isterim,

İlk ayda gecikmen olmuş muydu? Tabii iletişimde olalım

Merak ettim canim adetimin 4.gunu derken gectimi reglimisin

Evet gecikme çok oldu, ya bende azalma artma yaşıyordum hep kısmet canım Allah bize de nasip eder inşallah
İnşAllah canım bakalim 2 gunum kaldi. Ama soyle bir sey eger yumurtlamayi geciktirip p yuzden gec adet olunuyorsa ben yumurtlamamdan sonra kullanmaya basladim o yuzden belki gecikmeyebilir benimkisi inşallah gecikirde hamiş olurum

İnşAllah canım bakalim 2 gunum kaldi. Ama soyle bir sey eger yumurtlamayi geciktirip p yuzden gec adet olunuyorsa ben yumurtlamamdan sonra kullanmaya basladim o yuzden belki gecikmeyebilir benimkisi inşallah gecikirde hamiş olurum
Ay inşallah güzel haberlerini alırız bize de umut olur daha yeni kullanmaya başladın o zaman? Ilk birkaç gün gecikmemde göğüs ağrım hiç yoktu ama çok şiş ve uçları tek hasasti sonra indi sonra tekrar şişti falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…