Evet adet ağrısı çektim kaç gün boyunca, 40.gün artık adet olamıyorum diye doktora gittim. Kan testi aldı ama negatif çıktı. Akşamına adet oldum zatenYa Arya ben de öyleyim en son 5 Mayıs'ta adet oldum zaten maksimum 3 gün sürüyor. Ben şu an belirgin bel ağrısı yaşıyorum göğüsler de aldı başını gidiyoracaba sen adetten önce regl belirtisi yaşadın mi? Ve bu gecikmede kan testi vermiş mıydın?
Artık ben de ağrıdan huzursuzluktan darısı başıma diyecek noktadayımEvet adet ağrısı çektim kaç gün boyunca, 40.gün artık adet olamıyorum diye doktora gittim. Kan testi aldı ama negatif çıktı. Akşamına adet oldum zaten
Ayy maşallah ne güzel bir haber sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin AllahBen pozitif sonuç gördüm kist değil hamd olsun ağrı değildi kalp atışı gibi bir şeydi bebeğimin bana tutunmasiydi büyük ihtimalle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah razı olsun amin ecmain insaAllah ben umut olsun diye herkese hikayemi anlatacagim yaptıklarımı da sorunları da kalp atışını duyuncaAyy maşallah ne güzel bir haber sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Allah
Ayy maşallah ne güzel bir haber sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin AllahBen pozitif sonuç gördüm kist değil hamd olsun ağrı değildi kalp atışı gibi bir şeydi bebeğimin bana tutunmasiydi büyük ihtimalle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bu ürünler adet döngüsünü uzatıyor ya, çok can sıkıcı...Kızlar ben bu sabah regl oldum çok şükür diyorum çünkü 20 gün gecikti, bir dahaki aya bakacağız artık nasip olursa
Evet o anlamda iyi değil aynı anda birçok duyguyu günlerce yaşatıyorBu ürünler adet döngüsünü uzatıyor ya, çok can sıkıcı...
Baya gecikmis canım benimki erken gelecek gibi sanki göğüs ağrım azaldiKızlar ben bu sabah regl oldum çok şükür diyorum çünkü 20 gün gecikti, bir dahaki aya bakacağız artık nasip olursa
kızlar hamıle kalan var mı ?Baya gecikmis canım benimki erken gelecek gibi sanki göğüs ağrım azaldi
Evet gecikme çok oldu, ya bende azalma artma yaşıyordum hep kısmet canım Allah bize de nasip eder inşallahBaya gecikmis canım benimki erken gelecek gibi sanki göğüs ağrım azaldi
Ben mfk yı birkaç ay önce kullanmıştım, 1 aylık takviye almıştım sadece. Bu ay normal deniyorum, adetimin 4.günü şuandaEvet o anlamda iyi değil aynı anda birçok duyguyu günlerce yaşatıyorama hoca bunun hep iyi olduğunu söylemişti ben de buna inanmak istiyorum ve bir dahaki aya güzel olsun diliyorum. Sanırım seninle döngülerimiz yakın
Evet üç aylık bee fodega panecea aldım bugün 2.ayim bitti devam ediyorum, zaten kullanmışsin faydasını mutlaka göreceğin bir ay olsun dilerimBen mfk yı birkaç ay önce kullanmıştım, 1 aylık takviye almıştım sadece. Bu ay normal deniyorum, adetimin 4.günü şuandasen üç aylık mı aldın?
İlk ayda gecikmen olmuş muydu? Tabii iletişimde olalımEvet üç aylık bee fodega panecea aldım bugün 2.ayim bitti devam ediyorum, zaten kullanmışsin faydasını mutlaka göreceğin bir ay olsun dilerimhep bir sonraki aylarda yatırım oluyormuş ya ona inanıyorum ben de. Iletişimde kalalım mutlaka isterim,
2 gunum kaldi canim bakalim baş dönmem bel sirt agrim var ama göğsümün agrisi azaldi sankikızlar hamıle kalan var mı ?
Merak ettim canim adetimin 4.gunu derken gectimi reglimisinBen mfk yı birkaç ay önce kullanmıştım, 1 aylık takviye almıştım sadece. Bu ay normal deniyorum, adetimin 4.günü şuandasen üç aylık mı aldın?
İnşAllah canım bakalim 2 gunum kaldi. Ama soyle bir sey eger yumurtlamayi geciktirip p yuzden gec adet olunuyorsa ben yumurtlamamdan sonra kullanmaya basladim o yuzden belki gecikmeyebilir benimkisi inşallah gecikirde hamiş olurumEvet gecikme çok oldu, ya bende azalma artma yaşıyordum hep kısmet canım Allah bize de nasip eder inşallah
Ay inşallah güzel haberlerini alırız bize de umut olurİnşAllah canım bakalim 2 gunum kaldi. Ama soyle bir sey eger yumurtlamayi geciktirip p yuzden gec adet olunuyorsa ben yumurtlamamdan sonra kullanmaya basladim o yuzden belki gecikmeyebilir benimkisi inşallah gecikirde hamiş olurum
İlk ayda olmadi çünkü yumurtlamamin bitmesine yakın elime geçti kullanmaya başlamıştım o ay normal oldum. 7 Nisan'da adet oldum 18 Nisan'da takviyelere başladımİlk ayda gecikmen olmuş muydu? Tabii iletişimde olalım