Mfk deneyip hamileliği bekleyen arkadaslar gelin birlikte bekleyelim

Ben mfk woman aldım ama tam olarak nasıl kullanacağını ne yapacağımı bilmiyorum beni bı bilgilendirir misiniz yaa

Sadece bunu kullanırsam fayda eder mi bide bu 2-3 yöntemi ne ya onu bana bı açıklar misiniz
Canim nasip işi sifanin nerden gelecegi belli olmaz esinde sorun varsa onada man al derim. 3-2 mesela bugün adetin bitti ayin 18inde iliskiye girdin birdaha 3 gun iliskiye giriyorsun sonra 2.gun yani 18 ilk iliskiyse 18-21-23-26 oyle öyle

Canim nasip işi sifanin nerden gelecegi belli olmaz esinde sorun varsa onada man al derim. 3-2 mesela bugün adetin bitti ayin 18inde iliskiye girdin birdaha 3 gun iliskiye giriyorsun sonra 2.gun yani 18 ilk iliskiyse 18-21-23-26 oyle öyle
Çok teşekkür ederim

Merhaba acaba sonuc aldiniz mi bende siparis ettim urunler gelir gelmez baslayacagim?

Merhaba acaba sonuc aldiniz mi bende siparis ettim urunler gelir gelmez baslayacagim?
Suanda reglim canım ben zaten bu ay bir sey beklemiyordum cunku yumurtlamadan sonra kullanmaya basladim ve 3-2 yontemini uygulaayamadik annemlerdeydim ben regl bitimine eve gideceğim bakalim nasip olursa bu ay olur insallah

İnşallah olur inşallah bizlerde kucagimiza evlatlarimizi aliriz çok araştirdim umut bagladim doktorlardan da baya ümidimi kestim artik

İnşallah olur inşallah bizlerde kucagimiza evlatlarimizi aliriz çok araştirdim umut bagladim doktorlardan da baya ümidimi kestim artik
İnşAllah benim halamin kizi var hoca bana bir sey soyledi onuda yapmayi dusunuyorum istersen sanada anlatayim ibrahim suresinin son sayfasindan bir onceki sayfayi 7 kisi 7 ser kere okuyup bir elmaya okuyup ortadan ikiye bölüp esler yiyormus cok kisiye yaptim Allahin izni ile hamile kaldılar dedi

Bunuda denerim insan neyi cok seviyorsa onla sinaniyor ben cocuklari kucuklugumden beri cok severim hep derdim acaba cocugum olur muki diye işte neyi seversen sinavi o oluyor insanin

Bunuda denerim insan neyi cok seviyorsa onla sinaniyor ben cocuklari kucuklugumden beri cok severim hep derdim acaba cocugum olur muki diye işte neyi seversen sinavi o oluyor insanin
Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah canim cok kafaya takip stres yapma buda etkiliyor

Selam canım benim de 2. Eş paketim ins bu ay pozitifleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…