Man women plus mineraAllah gönlüne göre versin sen hangi ürünleri kullanıyorsun
Nasıl kullanıyorsunuz ben de bugün sipariş verdimBen de adalis advictor kullanıyorum. Bu yöntemi denedik bakalım nasip kismet
Ben mfk woman aldım ama tam olarak nasıl kullanacağını ne yapacağımı bilmiyorum beni bı bilgilendirir misiniz yaaMerhaba kızlarBu ay mfk es paketi denemeye basladik eşimle 1 hafta oldu kullanali. Adetime 11 gun var belki faydasi olmuşturda inşAllah nasip olur artık. 3 yildan beri korunmuyoruz 2 defa kimyasal gebelik oldu daha olmadi. Mfk ya baslayan varsa buyrun beraber bekleyelim birbirimize destek olur fikir veririz.
Sabah aksam tok veya ac hc farketmez 1 tatlı kaşığıBen mfk woman aldım ama tam olarak nasıl kullanacağını ne yapacağımı bilmiyorum beni bı bilgilendirir misiniz yaa
Sadece bunu kullanırsam fayda eder mi bide bu 2-3 yöntemi ne ya onu bana bı açıklar misinizSabah aksam tok veya ac hc farketmez 1 tatlı kaşığı
Canim nasip işi sifanin nerden gelecegi belli olmaz esinde sorun varsa onada man al derim. 3-2 mesela bugün adetin bitti ayin 18inde iliskiye girdin birdaha 3 gun iliskiye giriyorsun sonra 2.gun yani 18 ilk iliskiyse 18-21-23-26 oyle öyleSadece bunu kullanırsam fayda eder mi bide bu 2-3 yöntemi ne ya onu bana bı açıklar misiniz
Bugun adet gunum gelmedi daha ama gelecek gibiKızlar hmile kalan var mı ?
Çok teşekkür ederimCanim nasip işi sifanin nerden gelecegi belli olmaz esinde sorun varsa onada man al derim. 3-2 mesela bugün adetin bitti ayin 18inde iliskiye girdin birdaha 3 gun iliskiye giriyorsun sonra 2.gun yani 18 ilk iliskiyse 18-21-23-26 oyle öyle
Merhaba acaba sonuc aldiniz mi bende siparis ettim urunler gelir gelmez baslayacagim?Merhaba kızlarBu ay mfk es paketi denemeye basladik eşimle 1 hafta oldu kullanali. Adetime 11 gun var belki faydasi olmuşturda inşAllah nasip olur artık. 3 yildan beri korunmuyoruz 2 defa kimyasal gebelik oldu daha olmadi. Mfk ya baslayan varsa buyrun beraber bekleyelim birbirimize destek olur fikir veririz.
Suanda reglim canım ben zaten bu ay bir sey beklemiyordum cunku yumurtlamadan sonra kullanmaya basladim ve 3-2 yontemini uygulaayamadik annemlerdeydim ben regl bitimine eve gideceğim bakalim nasip olursa bu ay olur insallahMerhaba acaba sonuc aldiniz mi bende siparis ettim urunler gelir gelmez baslayacagim?
İnşAllah benim halamin kizi var hoca bana bir sey soyledi onuda yapmayi dusunuyorum istersen sanada anlatayim ibrahim suresinin son sayfasindan bir onceki sayfayi 7 kisi 7 ser kere okuyup bir elmaya okuyup ortadan ikiye bölüp esler yiyormus cok kisiye yaptim Allahin izni ile hamile kaldılar dediİnşallah olur inşallah bizlerde kucagimiza evlatlarimizi aliriz çok araştirdim umut bagladim doktorlardan da baya ümidimi kestim artik
Bunuda denerim insan neyi cok seviyorsa onla sinaniyor ben cocuklari kucuklugumden beri cok severim hep derdim acaba cocugum olur muki diye işte neyi seversen sinavi o oluyor insaninİnşAllah benim halamin kizi var hoca bana bir sey soyledi onuda yapmayi dusunuyorum istersen sanada anlatayim ibrahim suresinin son sayfasindan bir onceki sayfayi 7 kisi 7 ser kere okuyup bir elmaya okuyup ortadan ikiye bölüp esler yiyormus cok kisiye yaptim Allahin izni ile hamile kaldılar dedi
Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah canim cok kafaya takip stres yapma buda etkiliyorBunuda denerim insan neyi cok seviyorsa onla sinaniyor ben cocuklari kucuklugumden beri cok severim hep derdim acaba cocugum olur muki diye işte neyi seversen sinavi o oluyor insanin
Selam canım benim de 2. Eş paketim ins bu ay pozitifleri görürüzMerhaba kızlarBu ay mfk es paketi denemeye basladik eşimle 1 hafta oldu kullanali. Adetime 11 gun var belki faydasi olmuşturda inşAllah nasip olur artık. 3 yildan beri korunmuyoruz 2 defa kimyasal gebelik oldu daha olmadi. Mfk ya baslayan varsa buyrun beraber bekleyelim birbirimize destek olur fikir veririz.
Merhaba canim hosgeldinSelam canım benim de 2. Eş paketim ins bu ay pozitifleri görürüz
İnsallah bu ay ki eş paketime advictor de ekledim bakalım mfkya inanıyoruz seninde mi 2. CanımMerhaba canim hosgeldinumarim