Mfk deneyip hamileliği bekleyen arkadaslar gelin birlikte bekleyelim

selam kızlarrr benımde reglime 10 gün var . bende eş paketi ve 3-2 uyguladım . Suan inanılmaz gögüs agrm var ve gögüslerim yanıyor resmen
İnşallah vardır vitaminlerin faydası olur mutlaka bizimle paylaş lütfen süreçlerini 🌸

Ya inan bilmiyorum canım ya ilk kez gecikme yaşıyorum normalde çok düzenlidir tam düşünmeyip bırakacak oluyorum bir bel kasik ağrısı geliyor ama korkmaya da başladım dış gebelik olabilir mi? Belirtilerini de bilmiyorum gerçi ama kanamam yok ağrım hafif arada oluyor korkmaya başlıyorum 🙈☹️ artık bebekten vazgeçip regl olmaya şartlandirdim kendimi
Kendin bir sey kullanma canim gec mec tutmustur belki. Doktora git dicemde kanda cikmazsa hemen söktürücü verir o da 15.gunde cikan var bekle bakalim umut hala var gelismelerden de haberdar et mutlaka 🌺

Kendin bir sey kullanma canim gec mec tutmustur belki. Doktora git dicemde kanda cikmazsa hemen söktürücü verir o da 15.gunde cikan var bekle bakalim umut hala var gelismelerden de haberdar et mutlaka 🌺
Tamam çok teşekkür ederim burada paylaşım içinde olmak çok iyi hissettiriyor gerçekten, dilerim isteyen hepimize nasip olur sağlıkla 🌸

BinevsJade BinevsJade sakin kalarak beklemek lazım kötü şeyleri kafandan at çok da araştırma yapma internetten acaba şöyle mi oldu diye insanı yıpratıyor

Tamam çok teşekkür ederim burada paylaşım içinde olmak çok iyi hissettiriyor gerçekten, dilerim isteyen hepimize nasip olur sağlıkla 🌸
Rica ederim canim 🌺 Birbirimize destek olmak icin varız burda. Rabbim isteyen herkese hyirlisi ile nasip etsin 🤲🏻

Ayy bilemiyorum kafamdan da gitmiyor gelmedi henüz yarın sabah gidip kan vercem en azından kafam rahat olur iş de yapamıyorum evde tehlikeli olur diye
Güzel haberlerini alırız inşallah sağlıkla 🌸 kesinlikle doğru karar çok düşünmekten iyidir ☺️

Ayy bilemiyorum kafamdan da gitmiyor gelmedi henüz yarın sabah gidip kan vercem en azından kafam rahat olur iş de yapamıyorum evde tehlikeli olur diye
Kan verebildin mi canım merak ettim inşallah hayırlı güzel haberler verirsin gönlümüz açılır ☺️

Bende 2.ayima gireceğim mfk kullanıyorum ve bu ay gecikmenin 11.gunundeyim iki defa test yaptım negatif çıktı artık yapmaktan vazgeçtim en son testimi geçen salı yapmıştım bence geciktiriyor hatta hocaya yazdım şansıma cevap verdi bekle bir şey
Gecikmem olmadı beklemedim çıkmayacağını düşünüp adet günü yaptım. Tek belirtim bir gün kasığımda kalp atışı gibi bir şey pir pır etti hı bir de.gogus ağrım vardı
Canım inşallah kist değildir. Ben pcosluyum kistim olduğu zamanlar kasığımda birşeyler oynuyor gibi oluyor

Kan verebildin mi canım merak ettim inşallah hayırlı güzel haberler verirsin gönlümüz açılır ☺️
Yok canım ya üç tane test yaptim gebelik yok hevesim kaçtı gitmedim kan vermeye benim zaten iğne korkum var çok zor oluyor bekliyorum öylece gecikme oldu sanırım ama yine bir hafta dolarsa kan veririm mecbur

Ya inşallah bizim kullandığımız testler bozuktur 😂 benim de üç tane negatif artık kulp arıyorum 😂 biraz daha bekle bana dediğin gibi lütfen bir söktürücü ve kullanma kısmet bu ☺️
Bu arada benim belim bacaklarım ağrimaya başladı regl gelecek gibi olsa da rahatlasam modundayim 17.gun oldu 🙈

Ya kistim yok diye biliyorum ama oladabilir kadın olmak ne zor😂 an önce diğer arkadaşa yazdığım gibi gecikmem 17.gunu buldu ve bugün regl ağrısı gibi ağrılarım başladı bel kasik bacaklar göğüsün çok şiş ama sadece ucunda hassasiyet var artık inşallah olurum rahatlarim diyorum

Kızlar bende 1 ay mfk kullandım, tam döngümün 40.gününde adet oldum. İlk defa bu kadar gecikmişti umutlandım bende ama negatifle sonuçlandı. Sanırım içeriğindeki ürünler yumurtlamayı geciktiriyor, haliyle de adet gecikmesi oluyor.

Kizlar ben adet oldum bugün 😭😭 yarın için de tüp bebek tedavisi için randevu aldım kullananmaya devam edecegiz kaliteli yumurta için faydası olur belki
Ya canım benim inşallah şahane yumurtalarin olacaktır bu ay hiç üzülme takviyelerin var zaten vücudun hazır sen de hazır ol gelsin bebiş ☺️🌸

Kızlar bende 1 ay mfk kullandım, tam döngümün 40.gününde adet oldum. İlk defa bu kadar gecikmişti umutlandım bende ama negatifle sonuçlandı. Sanırım içeriğindeki ürünler yumurtlamayı geciktiriyor, haliyle de adet gecikmesi oluyor.
Ya Arya ben de öyleyim en son 5 Mayıs'ta adet oldum zaten maksimum 3 gün sürüyor. Ben şu an belirgin bel ağrısı yaşıyorum göğüsler de aldı başını gidiyor 😂 acaba sen adetten önce regl belirtisi yaşadın mi? Ve bu gecikmede kan testi vermiş mıydın?

X