Bu gün biri yazmıştı 10 gün negatif 11 gün pozitif çıktı diyeBende 2.ayima gireceğim mfk kullanıyorum ve bu ay gecikmenin 11.gunundeyim iki defa test yaptım negatif çıktı artık yapmaktan vazgeçtim en son testimi geçen salı yapmıştım bence geciktiriyor hatta hocaya yazdım şansıma cevap verdi bekle bir şey yapma dedi
Ayy evet okudum çok umutlandim kendi adıma bana da size de nasip olur inşallahBu gün biri yazmıştı 10 gün negatif 11 gün pozitif çıktı diye
Evet bende adet gecikmesi yaptı gecikmenin 11.gunundeyim testlerim negatif çıkıyor gerçi en son geçen salı test yapmıştım. Adetlerim düzenlidir umudum var ama her an regl olacakmışim gibi de hocaya yazdım bekle bir şey yapma dediBirde adetinde hic gecikme oldumu canım çünkü oyle diyorlar duzensizlesti diye
Aynen sakın söktürücü falan almayın benim de iki gün gecikti arada sancı oluyor bekliyorum inşallahEvet bende adet gecikmesi yaptı gecikmenin 11.gunundeyim testlerim negatif çıkıyor gerçi en son geçen salı test yapmıştım. Adetlerim düzenlidir umudum var ama her an regl olacakmışim gibi de hocaya yazdım bekle bir şey yapma dedi
Bence bir kan tahlili ver canım çıkar düşükte olsaBende 2.ayima gireceğim mfk kullanıyorum ve bu ay gecikmenin 11.gunundeyim iki defa test yaptım negatif çıktı artık yapmaktan vazgeçtim en son testimi geçen salı yapmıştım bence geciktiriyor hatta hocaya yazdım şansıma cevap verdi bekle bir şey yapma dedi
Gec döllenme olabilir aa baya gecmis bence test alip tekrar denemelisinEvet bende adet gecikmesi yaptı gecikmenin 11.gunundeyim testlerim negatif çıkıyor gerçi en son geçen salı test yapmıştım. Adetlerim düzenlidir umudum var ama her an regl olacakmışim gibi de hocaya yazdım bekle bir şey yapma dedi
Ayy heyecanlandım bugün yapayımGec döllenme olabilir aa baya gecmis bence test alip tekrar denemelisin
Hayırlı haberlerini bekliyoruzAyy heyecanlandım bugün yapayım
Evet telegram da çok kişi yazmş ama aynı zamanda sonradan gebelik ögrenenlerde varKizlar bariz bir negatif bu bence geç döllenme değil doktor mfk takviyeleri geciktiriyor, siz ne düşünüyorsunuz?
Teşekkürler, öyle yapacağım artık hala regl olmamışsam 24 Haziran'da kan testinden sonra netleşir.Evet telegram da çok kişi yazmş ama aynı zamanda sonradan gebelik ögrenenlerde var
Olsn sen yine devam et
Canim ne yaptin meraktayimAyy heyecanlandım bugün yapayım
Simdi gördüm testini bu kadar gecikme yaparmi bilemedim canim biraz daha bekle bellimi olurKizlar bariz bir negatif bu bence geç döllenme değil doktor mfk takviyeleri geciktiriyor, siz ne düşünüyorsunuz?
Kaç yıldır olmuyordu?selam kızlarrr benımde reglime 10 gün var . bende eş paketi ve 3-2 uyguladım . Suan inanılmaz gögüs agrm var ve gögüslerim yanıyor resmen
Ya inan bilmiyorum canım ya ilk kez gecikme yaşıyorum normalde çok düzenlidir tam düşünmeyip bırakacak oluyorum bir bel kasik ağrısı geliyor ama korkmaya da başladım dış gebelik olabilir mi? Belirtilerini de bilmiyorum gerçi ama kanamam yok ağrım hafif arada oluyor korkmaya başlıyorumSimdi gördüm testini bu kadar gecikme yaparmi bilemedim canim biraz daha bekle bellimi olur