Mfk deneyip hamileliği bekleyen arkadaslar gelin birlikte bekleyelim

Ay inşallah güzel haberlerini alırız bize de umut olur ☺️ daha yeni kullanmaya başladın o zaman? Ilk birkaç gün gecikmemde göğüs ağrım hiç yoktu ama çok şiş ve uçları tek hasasti sonra indi sonra tekrar şişti falan
Evet canim yeni basladim cumartesi 2 hafta olacak baslayali benim 8 gundur agriyor goguslerim sabah kalktigimda tartamiyorum resmen

Ben geçen ay women kullandım sanırım yumurtlamam olmadı çünkü hiç akıntım olmadı bu ay adet zamanında beş gün kahverengi lekeden sonra yedi gün kırmızı kan geldi. Sonra adetim bittikten beş gün sonra kahverengi leke şeklinde ara kanamam oldu. Sonrasında bel karın ve kaşık ağrım oldu. Adetten sonra tekrar yumurtlama zamanı akıntı olmadı. Yine de iki kere eşimle birliktelik oldu. bu ay 19 gündür Mfk eş paketi kullanıyorum bugün beklenen regl günü ama daha olmadım nisanda bir tüp bebek denemesi yaptım mfk kullananlar kendilerindeki etkileri yazarsa süreç hakkında bilgi sahibi oluruz

Yaa şimdi okudum bunu ve benim d geçen ay ve bu ay adet başlangıcindaki kahverengi akıntım olmadı ve ben hep korkardım bu neden oluyor diye şimdi farkettim bende de olmadı sanırım bu iyi bir şey.
İnşallah regl olmazsın bebiş gelir nasıl hissediyorsun kendini?

Ben geçen ay women kullandım sanırım yumurtlamam olmadı çünkü hiç akıntım olmadı bu ay adet zamanında beş gün kahverengi lekeden sonra yedi gün kırmızı kan geldi. Sonra adetim bittikten beş gün sonra kahverengi leke şeklinde ara kanamam oldu. Sonrasında bel karın ve kaşık ağrım oldu. Adetten sonra tekrar yumurtlama zamanı akıntı olmadı. Yine de iki kere eşimle birliktelik oldu. bu ay 19 gündür Mfk eş paketi kullanıyorum bugün beklenen regl günü ama daha olmadım nisanda bir tüp bebek denemesi yaptım mfk kullananlar kendilerindeki etkileri yazarsa süreç hakkında bilgi sahibi oluruz
Test yaptin mi canim merak ettim umarim bebişin gelir 🐣

Yaa şimdi okudum bunu ve benim d geçen ay ve bu ay adet başlangıcindaki kahverengi akıntım olmadı ve ben hep korkardım bu neden oluyor diye şimdi farkettim bende de olmadı sanırım bu iyi bir şey.
İnşallah regl olmazsın bebiş gelir nasıl hissediyorsun kendini?
Amin inşaallah ☺️ Bel ve kasık ağrım geçti bir gün gecikmem var iki hafta boyunca agresiflik ve duygusallık var çocuk olmadığı stresinden de olabilir

Test için birkaç gün bekle derim kimyasal olmaması için güzel tatlı heyecanlar hadi bize de umut ol inşallah ☺️🌸

Canim illa akinti olmasi gerekmiyormus bazen gelemeyebiliyormus oyle duydum o yuzden olabilir yani 🥳
ay inşaallah öyledir adet bittikten beş gün sonra kahverengi ara kanamam oldu beş gün sürdü o da olabilir 1,5 yıldır çocuk istiyorum Allahım nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat

ay inşaallah öyledir adet bittikten beş gün sonra kahverengi ara kanamam oldu beş gün sürdü o da olabilir 1,5 yıldır çocuk istiyorum Allahım nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat
Amin inşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısi ile 🤲🏻 benimde 3 sene olacak neredeyse 1 oğlum var ona kardes istiyoruz ama nasip olmadi daha

X