Gebelik testi mi gölge cıktıııııııııı ay hadi inşallah çok sevindim haberlerini bekliyorum bana da umut olValla lekelenme gördüğüm gecenin sabahını değerlendirmiştik Yani değerlendirme amaçlı değilde işte denk gelmiş oluyor heralde ahahahaişte yerleşmedir belki diye test yaptım oda gölge çıktı kısmet bekliyorum
Poliplere iyi geliyor demişti sanki Vanlı yayında yanlış hatırlamıyorsamSordum ama cevap alamadım artik deneyeceğiz kismet deyip yola çıktım
Evet canım yarın erken gebelik testi yapsım varİkinci çizgi silik mi tatlımm
Siliktende silik gölgesi var yeri belli ama atıyorum dün kü testim bakalım nasip kısmetGebelik testi mi gölge cıktıııııııııı ay hadi inşallah çok sevindim haberlerini bekliyorum bana da umut ol
Ay hadi İnşallahPoliplere iyi geliyor demişti sanki Vanlı yayında yanlış hatırlamıyorsam
Sen görüyosan vardır canm resim çok net değill.Evet canım yarın erken gebelik testi yapsım var
7 bugün 6 gün kaldı inşallah vardır silik olduğu İçin pek güvenemedim yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorumSen görüyosan vardır canm resim çok net değill.adete kaç gn vardııı
Yaaa görüyorum ben de bariz var Allahim inşallah sağlıkla ilerler daha da koyulaşır amiiiiiinSiliktende silik gölgesi var yeri belli ama atıyorum dün kü testim bakalım nasip kısmet
Ne demek rica ederim canımAy hadi İnşallahteşekkürler canım
İnşallah canım sağol erken gebelik testi aldım yarın sabah yapıcam inşallah bakalımYaaa görüyorum ben de bariz var Allahim inşallah sağlıkla ilerler daha da koyulaşır amiiiiiin
Kaç yaşındasın canım benim de düşük 0.54Maalesef düşük canım ama 3 aylık kullandım çok iyi geldi 0.26 dan 0.29 çıktı çok şükür
Senim polipleri doktor nasıl tespit etti canımBende alıyım deneyim inşallah faydasını görürüz
İnşallah canım yarın test yaptırınca at canımSiliktende silik gölgesi var yeri belli ama atıyorum dün kü testim bakalım nasip kısmet
Atıcam canım inşallah hayırlısı ile güzel habere inşallahİnşallah canım yarın test yaptırınca at canım
İnşAtıcam canım inşallah hayırlısı ile güzel habere inşallah
Beni de etiketle mutlaka inşallah duam seninleİnşallah canım sağol erken gebelik testi aldım yarın sabah yapıcam inşallah bakalım
Belirtin var mıı canımİnşallah canım sağol erken gebelik testi aldım yarın sabah yapıcam inşallah bakalım
canım belirtim bir hafta ara ara sol kasıkta sızlamalar yaşadım şu son bi kaç gündür fazlalaştı yüzerken yürürken sol kasık ve sol üst bacak sızlıyordu bir gece ve bir gün Yani bir buçuk gün diyeyim kahverengi hafif soluk pembe lekelenme yaşadım peçeteye gelen hatta erken adet olcam sandım ama devamıda gelmedi dökülmede olmadı bitti ve ardından koyu krem renginde hafif akıntılarım var bir gün başım döndü ama ben kulağıma su kaçmıştır diye düşündüm hatta o günün gecesinde lekelenmem oldu alakası var mı belirtimi bilmiyorum sonra lekelenme dün bitince bende normal kaset test yaptım bata 6 gün vardı ve çok hafif gölge şeklinde çıktı inşallah vardır kesin gözüyle bakamıyorum test bu yanıltabiliyor yarında erken gebelik testi yapcam inşallah güzel sonuçla gelirimBelirtin var mıı canımben hep arıyorumdaa
Canım adet olana kadar umut vardır inş bebek vardır.