- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
Daha günün var bence de umut çok var bekleyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha günün var bence de umut çok var bekleyelim
Canım belirtilerinde var daha erken çıkmamış olablır. Yoksa başka ne olablr o renkli akıntılar
Bilmiyorum bakalım canım hayırlısı bekleyip göreceğizCanım belirtilerinde var daha erken çıkmamış olablır. Yoksa başka ne olablr o renkli akıntılar
Rahim filminde gözüktüSenim polipleri doktor nasıl tespit etti canım
Adetlerin nasıl oluyor canımRahim filminde gözüktü
Regl olana kadar umut var canım inşallah bebişin seninledirrrBilmiyorum bakalım canım hayırlısı bekleyip göreceğiz
33 yaşındayım canım ve 1 yıllık evliyimKaç yaşındasın canım benim de düşük 0.54
Merakla bekliyoruzAtıcam canım inşallah hayırlısı ile güzel habere inşallah
Ben bu gün yaptım erken gebelik testi canım fotoğrafta hafif görünüyor ama gerçekte göremiyorum pek kısmet batı beklicem mecburMerakla bekliyoruz
Düzenli sadece yumurtlama zamanı ara kanama oluyor . Ben doktora sorduğumda böyle cevap verdi banaAdetlerin nasıl oluyor canım
İnşallah faydası olur canımDüzenli sadece yumurtlama zamanı ara kanama oluyor . Ben doktora sorduğumda böyle cevap verdi bana
3 2 3 2 ye göre ilişki giriyor musunuzKızlar yumurtamın çatladığını hissediyorum bugün akıntım vardı ama ilişkiye girmedik bugün ilişkiye girsem geç mi olur çatladıktan sonra olmuyor mu
Geç olmaz inşllah akşam yada gece. Çnku 24 saat canlı kalablıyo yumurtaKızlar yumurtamın çatladığını hissediyorum bugün akıntım vardı ama ilişkiye girmedik bugün ilişkiye girsem geç mi olur çatladıktan sonra olmuyor mu
Yok bu ay giremedim dün aksilik çıktı en önemli günü kaçırdım3 2 3 2 ye göre ilişki giriyor musunuz
İnşallah bu gece geç olmaz yine bu ay yumurtlarmıyım bilmiyorumGeç olmaz inşllah akşam yada gece. Çnku 24 saat canlı kalablıyo yumurta
Sperm vucutta 3-4 gün canlı kalıyo. Eşinizn problemı yoksa içeridekinden bile döllenmiş olablır çoktan. Bende test yaptım canım sıkılmıştı öyle bi yapasm geldi adete 5 gün var tabiki negatif. Buayda olmadı galibaİnşallah bu gece geç olmaz yine bu ay yumurtlarmıyım bilmiyorum
Bugün saat çok gecikmeden deneyin canım. Dünden beri akıntım var. Bugün fazlalaştı akıntı olduğunda yumurtlama mı çatlama mı oluyorYok bu ay giremedim dün aksilik çıktı en önemli günü kaçırdım
Belki hamilesindir canım üzme kendiniSperm vucutta 3-4 gün canlı kalıyo. Eşinizn problemı yoksa içeridekinden bile döllenmiş olablır çoktan. Bende test yaptım canım sıkılmıştı öyle bi yapasm geldi adete 5 gün var tabiki negatif. Buayda olmadı galiba