Adet gecikince mi test yapacaksın canımKızlar regle 7 gün kaldı ama bugün feci karın ağrısı vardı, rahime doğru kramp şeklinde. Bir iki saat sürdü geçti. Ve ağzımda inanılmaz değişik bir tat var..
Ya ilaçların etkisi ya da bir şeyler oluyor galibaaumutlanamıyorum da hüsran olacak diye..
İnşallah canım inşallah umutlarımız hüsran olmaz hayırlısıyla gelsin bizim minik kuzucuklar artıkKızlar regle 7 gün kaldı ama bugün feci karın ağrısı vardı, rahime doğru kramp şeklinde. Bir iki saat sürdü geçti. Ve ağzımda inanılmaz değişik bir tat var..
Ya ilaçların etkisi ya da bir şeyler oluyor galibaaumutlanamıyorum da hüsran olacak diye..
ah canım böyle demen bile iyi hissettirdi. Bilmiyorum olmaması için artk bı sebep yoktur dıyorum ama buna ragmenn pozitf sonuç göremıycek miyim bu ay bilmiyorumBelki hamilesindir canım üzme kendini
Bir buçuk yıldır her ay aynı duyguyu yaşıyorum canım. Birbirimizi biz anlarız. Bebeklerimiz olacakBelki hamilesindir canım üzme kendi
ah canım böyle demen bile iyi hissettirdi. Bilmiyorum olmaması için artk bı sebep yoktur dıyorum ama buna ragmenn pozitf sonuç göremıycek miyim bu ay bilmiyorum
Olacak tabiiBir buçuk yıldır her ay aynı duyguyu yaşıyorum canım. Birbirimizi biz anlarız. Bebeklerimiz olacak
Fsh kaçtı adetleriniz kaç günde bir oluyordu hayırlı olsun bu aradaHanımlar belki birilerine umut olurum diye yazıyorum. Amh 02 yumurta rezvri çok az ve zayıftı erken menopoz dediler tüp bebek tedavisi sonuç vermez dediler dedilerde dediler. Nisan ayında Mehmet fatih hocayı buldum ve rezevr paketini aldım kullandım bitti ve bugün adetim gecikti kendi kendime kesin menepoza girdim adet olmadım diye düşünüyordum. Ama her ihtimale karşı kaset test aldım ve şükür rabbime çift çizgiyi gösterdi. Allahım yerden göğe kadar razı olsun mfk hocamdan
Eşimle aramız kötü beraber olamadık önemli günlerde kendi evimizde de değiliz bu ay köydeyiz ikinci ay denememden de umudum yokBugün saat çok gecikmeden deneyin canım. Dünden beri akıntım var. Bugün fazlalaştı akıntı olduğunda yumurtlama mı çatlama mı oluyor
İnş aranız düzelir denersiniz canımEşimle aramız kötü beraber olamadık önemli günlerde kendi evimizde de değiliz bu ay köydeyiz ikinci ay denememden de umudum yok
Nasıpte varsa olur canm önceki günki ilişkilerden bile sperm vardır içerde inşllh. Eşinn sorunu var mıydıEşimle aramız kötü beraber olamadık önemli günlerde kendi evimizde de değiliz bu ay köydeyiz ikinci ay denememden de umudum yok
Bence mfk ya uy canım. Yarınsa yarın olsun ilişki. Dinlenmesi gerekmış. Kaliteli sperm olması içinÜç gündür akıntım var bugün sol kasığımda ağrı var mfk ya göre dünü değerlendirdik. Kasıkta ağrı çatlama belirtisi mi bugünü değerlendirim mi mfk ya göre ilişki yarın. Bugün reglin 11. Günü
Bozma günleri canım bugün çatlasada dünü değerlendirmişsiniz 3 gün canlı kalabiliyor sperm zaten canımÜç gündür akıntım var bugün sol kasığımda ağrı var mfk ya göre dünü değerlendirdik. Kasıkta ağrı çatlama belirtisi mi bugünü değerlendirim mi mfk ya göre ilişki yarın. Bugün reglin 11. Günü
Yarın haftasonu sabah mı akşam mı yapsam canımBozma günleri canım bugün çatlasada dünü değerlendirmişsiniz 3 gün canlı kalabiliyor sperm zaten canım
Bu defa olur inşallahBence mfk ya uy canım. Yarınsa yarın olsun ilişki. Dinlenmesi gerekmış. Kaliteli sperm olması için
İnş vardır canım bu ay mı başladın mfk kullanmayaBende dün test yapmştım ya meğer 7 gün varmış daha adete. Nasıl öyle bi yanlşlk yaptm bilmem. Bugece göğüs ağrısıyla uyandım. Karın agrımda haff oldu arada
Valla ban hep geceleri yapıyorum sabah yapma gibi bir imkanım olmuyor eşim çok erken gidiyor işe hafta sonu kafaya göreYarın haftasonu sabah mı akşam mı yapsam canım
Eşim de ben de çalışıyoruz canım hafta içi yapma imkanımız olmuyor yarın da gezmeye gideceğiz bugün kasık ağrısı var o yüzden sabah mı yapsam onu düşünüyorumValla ban hep geceleri yapıyorum sabah yapma gibi bir imkanım olmuyor eşim çok erken gidiyor işe hafta sonu kafaya göre
Yarın değerlendirme gününse sabahtan hallediver ozamanEşim de ben de çalışıyoruz canım hafta içi yapma imkanımız olmuyor yarın da gezmeye gideceğiz bugün kasık ağrısı var o yüzden sabah mı yapsam onu düşünüyorum
Evet canım 3 gün gecikirse yapacağımAdet gecikince mi test yapacaksın canım