Mfk deneyip hamileliği bekleyen arkadaslar gelin birlikte bekleyelim

Bende 2.ayima gireceğim mfk kullanıyorum ve bu ay gecikmenin 11.gunundeyim iki defa test yaptım negatif çıktı artık yapmaktan vazgeçtim en son testimi geçen salı yapmıştım bence geciktiriyor hatta hocaya yazdım şansıma cevap verdi bekle bir şey yapma dedi
Bu gün biri yazmıştı 10 gün negatif 11 gün pozitif çıktı diye

Birde adetinde hic gecikme oldumu canım çünkü oyle diyorlar duzensizlesti diye
Evet bende adet gecikmesi yaptı gecikmenin 11.gunundeyim testlerim negatif çıkıyor gerçi en son geçen salı test yapmıştım. Adetlerim düzenlidir umudum var ama her an regl olacakmışim gibi de hocaya yazdım bekle bir şey yapma dedi

Evet bende adet gecikmesi yaptı gecikmenin 11.gunundeyim testlerim negatif çıkıyor gerçi en son geçen salı test yapmıştım. Adetlerim düzenlidir umudum var ama her an regl olacakmışim gibi de hocaya yazdım bekle bir şey yapma dedi
Aynen sakın söktürücü falan almayın benim de iki gün gecikti arada sancı oluyor bekliyorum inşallah 🙏 idrar da bazen çıkmıyor yada geç tuttuysa

Yok bir şey kullanmıyorum ne olur ne olmaz çok dikkat ediyorum ya varsa diye🙈 ayy inşallah güzel haberler alırız sizden siz kan testi yaparsanız paylaşın lütfen ☺️🌸

Bende 2.ayima gireceğim mfk kullanıyorum ve bu ay gecikmenin 11.gunundeyim iki defa test yaptım negatif çıktı artık yapmaktan vazgeçtim en son testimi geçen salı yapmıştım bence geciktiriyor hatta hocaya yazdım şansıma cevap verdi bekle bir şey yapma dedi
Bence bir kan tahlili ver canım çıkar düşükte olsa

Yurtdışındayim ve burada gebelik testi acile girmediği için randevumu beklemek zorundayim 24 Haziran'da randevum ama birkaç gün sonra evde tekrar test yapacağım bu sefer varsa kesin çıkar

Gec döllenme olabilir aa baya gecmis bence test alip tekrar denemelisin 😍

IMG_20220613_122447.jpg

Kizlar bariz bir negatif bu bence geç döllenme değil doktor mfk takviyeleri geciktiriyor, siz ne düşünüyorsunuz?

Evet telegram da çok kişi yazmş ama aynı zamanda sonradan gebelik ögrenenlerde var
Olsn sen yine devam et
Teşekkürler, öyle yapacağım artık hala regl olmamışsam 24 Haziran'da kan testinden sonra netleşir.

Benim de adet geliyor galiba sancım artıyor off.

Simdi gördüm testini bu kadar gecikme yaparmi bilemedim canim biraz daha bekle bellimi olur
Ya inan bilmiyorum canım ya ilk kez gecikme yaşıyorum normalde çok düzenlidir tam düşünmeyip bırakacak oluyorum bir bel kasik ağrısı geliyor ama korkmaya da başladım dış gebelik olabilir mi? Belirtilerini de bilmiyorum gerçi ama kanamam yok ağrım hafif arada oluyor korkmaya başlıyorum 🙈☹️ artık bebekten vazgeçip regl olmaya şartlandirdim kendimi

X