Mfk deneyip hamileliği bekleyen arkadaslar gelin birlikte bekleyelim

Kızlar merhaba bende mfk women ve Man plus kullandım ilk ay hamile kaldım elhamdülillah bennim adetim duzenliydi 15 günde bir 10 gün adet ölüyordum ama bizimki genetik yani doktrolar normal demişti benim eşimde problem vardı bana da sonradan pcos dediler hormona bakıp bu ay öğrendim hamile olduğumu adet günümde test yaptım bir gün sonrası da kan verdim Rabbim herkese nasip etsin

Amin İn şa Allah.Ben kendilerine yazdım..bana eş paketi önerdiler.Ama bende sık sık idrar enfeksiyonu olduğu için +innozpro ilave sipariş etdim
Bende yazdim ama maalesef cevap vermediler. Bendede kronik idrar yolu enfeksiyonu var ama macundan mi bilmiyorum 2 3 gundur cok rahatim akinti sıfır

Bende yazdim ama maalesef cevap vermediler. Bendede kronik idrar yolu enfeksiyonu var ama macundan mi bilmiyorum 2 3 gundur cok rahatim akinti sıfır
Akıntı olmuyor bende..sanki sıkışıp halde oluyorum..rahat gezemiyorum..idrara sık çıkıyorum..ondan ben ekledim

Kızlar merhaba bende mfk women ve Man plus kullandım ilk ay hamile kaldım elhamdülillah bennim adetim duzenliydi 15 günde bir 10 gün adet ölüyordum ama bizimki genetik yani doktrolar normal demişti benim eşimde problem vardı bana da sonradan pcos dediler hormona bakıp bu ay öğrendim hamile olduğumu adet günümde test yaptım bir gün sonrası da kan verdim Rabbim herkese nasip etsin
Canım hoşgeldin ay mesajini okurken icim kipir kipir etti. Cok şükur nasip olmus umarim bizede olur 🤲🏻 ne zaman basladin adetin biter bitmez mi canim ben baslayali 1 hafta oldu. Adetime 10 gun var umarim nasip olur 🤲🏻 belirtilerin nelerdi canım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..İn şa Allah bende kalırım.Kaç zamandı deniyordunuz?

Evet bende adette gecikme olduğu duymuştum. Bu yuzden adetimm gecikince hamile olduğumu anlamadim. Ilaclardan dolayi gecikmisimdir diye düşünüyordum. 6 gün gecikince test yaptim. Şükür paketi kullandığım ilk ay hamile kaldim
Ne guzel 🥳

Bol yesillik yürüyüş yaptim. Es paketi olarak (panacea fodega antox ve mfk bee ) bu 4 ürün vardi . Ben bu eş paketini almıştım. Hem esim hem ben kullandik. Birde 3 2 3 2 yöntemini denemiştik
Hangi gün kullanmaya başladınız adet bitince mi ? Adetliyken mi canım

Bol yesillik yürüyüş yaptim. Es paketi olarak (panacea fodega antox ve mfk bee ) bu 4 ürün vardi . Ben bu eş paketini almıştım. Hem esim hem ben kullandik. Birde 3 2 3 2 yöntemini denemiştik
Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inş:)
Dr a göre sıkıntı neydi uzun süre olmamış?

Her gün mü yürüyüş yaptınız, kaç ay? Dr banada yürü dedi de.

Sizin kaç ay sonra olmuştu korunmayınca?

Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inş:)
Dr a göre sıkıntı neydi uzun süre olmamış?

Her gün mü yürüyüş yaptınız, kaç ay? Dr banada yürü dedi de.
Teskkr ederim. Bnm sorunum sol tüpüm tikali ve yaşıma göre amh düşük (3 küsur civarıydı) denilmişti. 2 aşılama yaptırdım malesef tutmadi. Son zamnlarda eşimle her akşam yol boyu yürüyüp geliyorduk. Birde ayni zamnlarda tayin işimiz vardi. Kaldığım sehirde esimden baska kimsem olmadigi icin. Bütün herseyi tek başımıza yaptik. Hamile kaldığım ay cok hareketli bir dönem oldu. Tek şükrettigim onca agir esya kaldırdım bebeğime şükür birsey olmamis. Hamile olduğumu ev işlerini tasinma islerini bitirdikten 1 hafta sonra öğrendim.

Kizlar merhaba belirtileriniz varmi. Benim baş donmem var bugün otururken bacagimi asagiya indirimdim birden sol kasığıma bıçak saplanir gibi agrim oldu. Birde ates basıyor sürekli. Ama goguslerde bir sey yok umarim olur bu ay🤲🏻

Merhaba kızlar 💕 Bu ay mfk es paketi denemeye basladik eşimle 1 hafta oldu kullanali. Adetime 11 gun var belki faydasi olmuşturda inşAllah nasip olur artık. 3 yildan beri korunmuyoruz 2 defa kimyasal gebelik oldu daha olmadi. Mfk ya baslayan varsa buyrun beraber bekleyelim😊 birbirimize destek olur fikir veririz.
Merhaba canım bende geçirdim kimyasal gebelik bu mfk nedir ben bilmiyorum anlatır mısın rica etsem

Benim de bugün adet günüm fakat olmadım test yaptım negatif inşallah olur pek ümidim yok değerlendiremedik ama yine de umut ediyor insan🙏

Merhaba canım bende geçirdim kimyasal gebelik bu mfk nedir ben bilmiyorum anlatır mısın rica etsem
Merhaba canım. Fonksiyonel gebelik yani doğal bir sekilde gebe kalmani saglayan bir yontem. Mehmet fatih karsli diye bir doktor mfk da isminden geliyor zaten. Takviyeleri var saglikli bir sekilde gebeliğin olusup ilerlemesi icin birde iliski olmasi gereken gunleri söylüyor. Hergun bol yesillik bol su ve yürüyüş oneriyor. Bu sekilde canim umarim anlatabilmisimdir. Instgrmin varsa bakabilirsin orda anlatiyor her şeyi

Benim de bugün adet günüm fakat olmadım test yaptım negatif inşallah olur pek ümidim yok değerlendiremedik ama yine de umut ediyor insan🙏
Belirtin varmi hic canim regl gelmedikce umut hep var olumlu düşün olacak inşallah sen ne zamandir deniyordun ve hangi urunleri kullaniyorsun

X