Mfk deneyip hamileliği bekleyen arkadaslar gelin birlikte bekleyelim

Belirtin varmi hic canim regl gelmedikce umut hep var olumlu düşün olacak inşallah sen ne zamandir deniyordun ve hangi urunleri kullaniyorsun
Ben bir ay önce aldım ama 2 hafta ancak kullandım tam yumurtlama haftası cenazemiz oldu düzenli ilişki olmadı. Man plus ,fodega,bee , panacea ve sirke aldım bu ay düzenli kullanırım . Belirtim yok göğüs hassasiyetim normal adet dönemi ile aynı bakalım inşallah ( 3 yıldır olmuyor korunmadik hiç) belli bir sebebi de yok

Ben bir ay önce aldım ama 2 hafta ancak kullandım tam yumurtlama haftası cenazemiz oldu düzenli ilişki olmadı. Man plus ,fodega,bee , panacea ve sirke aldım bu ay düzenli kullanırım . Belirtim yok göğüs hassasiyetim normal adet dönemi ile aynı bakalım inşallah ( 3 yıldır olmuyor korunmadik hiç) belli bir sebebi de yok
İnşAllah olacak dua ve sabir ile. Vesilemiz olur inşallah mfk yontemi. Bellimi olur bir mucize olur belki olmazsada üzülme tam anlamiyla kullanip degerlendirememissin

İnşAllah olacak dua ve sabir ile. Vesilemiz olur inşallah mfk yontemi. Bellimi olur bir mucize olur belki olmazsada üzülme tam anlamiyla kullanip degerlendirememissin
Aynen canım düşünmüyorum çok bir kerede bile olan var ama insan duyunca. İnşallah bize de nasip olsun hamile kalan çok arkadaşım oldu ilk aydan.

Aynen canım düşünmüyorum çok bir kerede bile olan var ama insan duyunca. İnşallah bize de nasip olsun hamile kalan çok arkadaşım oldu ilk aydan.
İnşAllah canım 🤲🏻 bat ne zaman senin. Benim 1 haftam kaldi kasiklarima sürekli bicak saplanir gibi bi agri var göğüslerimdede dun bir sey yoktu sabah onlarda hareketlenmis 🤭

İnşAllah canım 🤲🏻 bat ne zaman senin. Benim 1 haftam kaldi kasiklarima sürekli bicak saplanir gibi bi agri var göğüslerimdede dun bir sey yoktu sabah onlarda hareketlenmis 🤭
Benim adetim 2 gün gecikti ama arada sancı giriyor gelecek gibi bakalım gecikme de olabiliyor kullananlarda . Sabah hafif silik bir leke gördüm o kadar.

Bende eş paketi kullanıyorum adet günü hafif çok açık az bir kahve rengi leke geldi.gecikmede 6.günüm negatif test

Yok ben test yapmadım ara ara kramp giriyor. Yarın sabah da olmazsa sağlık ocağında kan vereyim idrarda çıkmıyor hemen

Testi ne zaman yaptin canim Allah Allah ya neden gecikme yapiyorki surekli insanida heyecanlandırıyor 🤭
Sabah yaptm yok ama saatler sonra hayalet çizgi çıktı
Yada ben öyle görmek istemişimdir. Daha önce yaptıklarımda sonradan da olsa çıkmıyordu. Adet günü hafif bir leke geldi

Sabah yaptm yok ama saatler sonra hayalet çizgi çıktı
Yada ben öyle görmek istemişimdir. Daha önce yaptıklarımda sonradan da olsa çıkmıyordu. Adet günü hafif bir leke geldi
At istersen canim bizde bakalim

Birde adetinde hic gecikme oldumu canım çünkü oyle diyorlar duzensizlesti diye
Bende 2.ayima gireceğim mfk kullanıyorum ve bu ay gecikmenin 11.gunundeyim iki defa test yaptım negatif çıktı artık yapmaktan vazgeçtim en son testimi geçen salı yapmıştım bence geciktiriyor hatta hocaya yazdım şansıma cevap verdi bekle bir şey yapma dedi

• Beğen
Reactions: kln
X