- 23 Mayıs 2013
- 854
- 299
Ben bir ay önce aldım ama 2 hafta ancak kullandım tam yumurtlama haftası cenazemiz oldu düzenli ilişki olmadı. Man plus ,fodega,bee , panacea ve sirke aldım bu ay düzenli kullanırım . Belirtim yok göğüs hassasiyetim normal adet dönemi ile aynı bakalım inşallah ( 3 yıldır olmuyor korunmadik hiç) belli bir sebebi de yokBelirtin varmi hic canim regl gelmedikce umut hep var olumlu düşün olacak inşallah sen ne zamandir deniyordun ve hangi urunleri kullaniyorsun
İnşAllah olacak dua ve sabir ile. Vesilemiz olur inşallah mfk yontemi. Bellimi olur bir mucize olur belki olmazsada üzülme tam anlamiyla kullanip degerlendirememissinBen bir ay önce aldım ama 2 hafta ancak kullandım tam yumurtlama haftası cenazemiz oldu düzenli ilişki olmadı. Man plus ,fodega,bee , panacea ve sirke aldım bu ay düzenli kullanırım . Belirtim yok göğüs hassasiyetim normal adet dönemi ile aynı bakalım inşallah ( 3 yıldır olmuyor korunmadik hiç) belli bir sebebi de yok
Aynen canım düşünmüyorum çok bir kerede bile olan var ama insan duyunca. İnşallah bize de nasip olsun hamile kalan çok arkadaşım oldu ilk aydan.İnşAllah olacak dua ve sabir ile. Vesilemiz olur inşallah mfk yontemi. Bellimi olur bir mucize olur belki olmazsada üzülme tam anlamiyla kullanip degerlendirememissin
Bizimde 15 ayımız oldu..çok güzel..İnşa Allah bende kalırım..İlk ay diye yazdım aslında yani ben 15 ay korunmadim ama mfk da ilk ay hamile kaldim
İnşAllah canımAynen canım düşünmüyorum çok bir kerede bile olan var ama insan duyunca. İnşallah bize de nasip olsun hamile kalan çok arkadaşım oldu ilk aydan.
Benim adetim 2 gün gecikti ama arada sancı giriyor gelecek gibi bakalım gecikme de olabiliyor kullananlarda . Sabah hafif silik bir leke gördüm o kadar.İnşAllah canımbat ne zaman senin. Benim 1 haftam kaldi kasiklarima sürekli bicak saplanir gibi bi agri var göğüslerimdede dun bir sey yoktu sabah onlarda hareketlenmis
Test yaptinmi canim evet gecikme olabiliyormus ama belli mi olurBenim adetim 2 gün gecikti ama arada sancı giriyor gelecek gibi bakalım gecikme de olabiliyor kullananlarda . Sabah hafif silik bir leke gördüm o kadar.
Testi ne zaman yaptin canim Allah Allah ya neden gecikme yapiyorki surekli insanida heyecanlandırıyorBende eş paketi kullanıyorum adet günü hafif çok açık az bir kahve rengi leke geldi.gecikmede 6.günüm negatif test
Benimde ümidim hiç yoktu testi asla çıkmayacak diye yaptım neredeyse ama Rabbim nasop ettiYoo doğru anlamıştım ben.
2 yılı gecince insanın ümidide azalıyor di mi, olsa olurdu şimdiye kadar psikolojisi.
İnsaAllah :)Bizimde 15 ayımız oldu..çok güzel..İnşa Allah bende kalırım..
Herkeste farklı oluyor benim adet bir hafta erken olduBirde adetinde hic gecikme oldumu canım çünkü oyle diyorlar duzensizlesti diye
Evet öyleymişHerkeste farklı oluyor benim adet bir hafta erken oldu
Sabah yaptm yok ama saatler sonra hayalet çizgi çıktıTesti ne zaman yaptin canim Allah Allah ya neden gecikme yapiyorki surekli insanida heyecanlandırıyor
Kaç gün gecikmeniz vardıBenimde ümidim hiç yoktu testi asla çıkmayacak diye yaptım neredeyse ama Rabbim nasop etti
At istersen canim bizde bakalimSabah yaptm yok ama saatler sonra hayalet çizgi çıktı
Yada ben öyle görmek istemişimdir. Daha önce yaptıklarımda sonradan da olsa çıkmıyordu. Adet günü hafif bir leke geldi
Bende 2.ayima gireceğim mfk kullanıyorum ve bu ay gecikmenin 11.gunundeyim iki defa test yaptım negatif çıktı artık yapmaktan vazgeçtim en son testimi geçen salı yapmıştım bence geciktiriyor hatta hocaya yazdım şansıma cevap verdi bekle bir şey yapma dediBirde adetinde hic gecikme oldumu canım çünkü oyle diyorlar duzensizlesti diye
Gecikmem olmadı beklemedim çıkmayacağını düşünüp adet günü yaptım. Tek belirtim bir gün kasığımda kalp atışı gibi bir şey pir pır etti hı bir de.gogus ağrım vardıKaç gün gecikmeniz vardı
Belirtinizneydi