Merhaba, lütfen bir fikir verin, yeni kurulacak bir aile için.

Abinizin karakterı bu öyleyse. Bugun size bunu yapan yarın abinize ne yapmaz? Hayırlısı olsun haklarında. Bu süreçte ıkısıne de karışmayın, yemezse yemesın bişey, kendi bilir.. Annenize destek olun, umarım rahata kavuşursunuz.

Bu benimde başıma geldi öncelikle karşınızda ki insanı tanımadan hareket etmemek lazım.Kaldı ki espirinizi kaldırabilecek mi ?
Bende kayınvalidemlere gittiğimde nişanlımın iki kız kuzeni " Kalk bakalım gelin hanım bize bir çay koy " demişti..Bende acayip rahatsız olmuştum..
Yani sözüm ona yapılan şaka şaka değil bunu bilin gerçekten gıcık ve sıkıcı bir olay..

Umarım çok teşekkür ederim, sağolun.

Henüz yengen değil,yenge deme o psikolojiye de girme.
Burda en byük suç abinin.Kimseyi de pohpohlamayın.Alınıyorsa kendi sorunu.

Anlıyorum canım , illa ki o da olmamıştır demiyorum.. Hak verdik bu konu da her ne kadar kötü niyetle söylenmese de.
Ama o da kardeşimi tanımıyor şunu yap bunu yap diyerek emredemez. Abime istediğini yapsın o bizi ilgilendirmez.
Bak sana emredilmiş rahatsız olmuşsun o da kardeşimin yardımcı olduğu konularda emrederek söylüyor. Ama asıl suçlu abim tabi.

Henüz yengen değil,yenge deme o psikolojiye de girme.
Burda en byük suç abinin.Kimseyi de pohpohlamayın.Alınıyorsa kendi sorunu.
Sormuştum sözde ilk kez gördüğümde nasıl hitap etmemi istersin diye. Yenge mi , abla mı diyeyim diye. Ne kadar üstüne titrersen o kadar suçlu oluyorsun . Onu anlamış olduk.

Aynen canım ya ama abime kadar böylesini görmedim ben, sanki yıllardır onunla yaşıyor bizi tanımamış. Amin senin de Allah yardımcın olsun..
İnsanı en çok üzende o zaten bir anda yok sayılıyorsun her şeyin sorumlusu sen oluyorsun.
Keşke insanlar suçu başkasına atmadan dönüp kendine de baksa.

İnsanı en çok üzende o zaten bir anda yok sayılıyorsun her şeyin sorumlusu sen oluyorsun.
Keşke insanlar suçu başkasına atmadan dönüp kendine de baksa.
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir , abim öyle görüyor sözlüsünü,
Bizi de ucube cadılar olarak galiba :) Baksa göremez herkes kendini haklı bulacak yer bulur..

Canım ben sadece o konuda diyorum ama kalkıpta çok fazla tavır yapmak küsmek felan da olmaz.

Ayyy varya aynisini bizn erkek kardesimde yasadik.simdi evliler ailem tamamen devre disi.ama sizin gelin gibi bastan bellietmedi kendini bizm anna babamiz sen bizim kizimizsin ayird etmeyiz kizimizdan dediler alip kucaklarina sevdiler 3 yasinda cocuk hibi.oda kardesimle cikarken agzindan bal damliyordu ne zaman nisanlandilar isler tam ters dondu hanfendinin annem ablam deyince bir daha cikardi agzindan simdi evlendiler hayatlarinda biz yokuz kirk yilin basi annemler ziyarete gittiler onlari gittiklerine pisman etti.kardesimin yaninda anne baba bilmemne iyi davranislar o ise gidince bizimkilerle basbasa kalinca saygisiz terbiyesiz haller tavirlar.birdaha annemler gelip gitmesinler sogusunlar diye herhalde.ama amacina ulasti.annemler ince insanlar kirildilar kardesime bahsetmeden sessizce cekildiler kendi iclerine dahada gitmezler evlerine.kardesimde suc erkek olsa kimin ne oldugunu anlamak zor degil.bu ikiuuzlu mahluklardan korusun Allah serli oluyo boleleri.arkadasim biraz ne halleri varsa gorsunler.siz hayatiniza devam edin.cokta tin

Kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir , abim öyle görüyor sözlüsünü,
Bizi de ucube cadılar olarak galiba :) Baksa göremez herkes kendini haklı bulacak yer bulur..
Ak kaşık mı kara kaşık mı görecek ilerde.
Sizi cadılar sizi :)
Şimdi göremez zaten ne zaman bu hareketler kendisine yapılmaya başlanır o zaman kim melek kim cadı görür.
Size tek diyeceğim sakın barıştırmaya falan çalışmayın ne halleri varsa görsünler.

Yok biz karışmayız artık zaten ,
Ne kadar iyilik o kadar kötülük oluyor karşılığı..
ALLAH iyilerle karşılaştırsınn herkesi.

Cok fazla karisma canim sen ama kotu bi durum yok yengenolcak cadoloz ortaligi kaldirmis ortada abartilcak bi durum yok

buluttan nem kapan insan kendini ve çevresini hep mutsuz edecek insandır
fazla muhattap olmamaya bakın derim..

Gelin adayınız şakayı kaldıramıyor onu anladık.. E abinizi niye dolduruşa getiriyor hadi onuda geçtik. Abin annene niye böyle davranıyor. Fazla şımartılmış sanırım. Nereye kadar konuşmayabilir ki sizinle??

Hepimize sanki biz ayrılın diye direttik. Anneme bizi şikayet ediyor güya. Annemde olanı biteni söyleyince bu defa annemde suçlu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…