Merhaba, lütfen bir fikir verin, yeni kurulacak bir aile için.

kendi soyleynce saka siz soyleynce mi gercek oluyoms. en nefret ettgm sey oglani ailesnden sogutup kendi tarafna cekmek.
Ben ondan küçüğüm ama böyle olsa yapsam yani huzursuz olurum , ara bozuculuk sonuçta bu da. Ben cahilim diyelim , ama benden de büyük.

En büyük suçlu, sözlüsünün her söylediğini, yol yordam bilmeden size aksettiren abiniz. Siz de pek bir hata göremdim ben, ilk espri dışında. Hem sizi hem de sözlüsünü birbirine düşürmeden dengelemek zorunda olan abiniz, bunun yerine hemen size sarıyor. Ne dinleme var ne anlama. Bu kafayla hayatta mutlu olamaz, mutlu da edemez.
Onun dünyası o oldu. 6 ay içinde başka da kimse yok. İlk espri konusunda haklısınız pek düsünmeden söyledi kardeşim ama abim biliyor onu diyebilir şaka yapmış diye. Şuan kimseyle konuşmuyor, sadece onla mesajlaşıyor.

İş işten geçmiş olur , ben abimin istediklerini yapmam kalk kendin yap derim , ama kardeşim her istediğini yapar ona birşey demeye hiç hakkı yok..
Zaten hep öyle olmaz mı? İnsanlar bazı şeylerin değerini iş işten geçtikten sonra anlarlar genellikle.
Benim abimde öyle. Yılda bir kac kez görüşüyoruz hep istediklerini yapıyorum rahat etsin kırılmasın diye. Bunun çok sevdiği bi kız vardı eğer iyi anlaşamazsan kötü davranırsan ağzını burnunu kırarım dedi. Şaka mı gerçek mi anlamadım. Sonra kendi hatası yüzünden ayrıldılar. Allah'ın sopası yok işte.
Oda kardeşinin değerini kızla aynı eve girince daha iyi anlayacak pişman olacak.
Dua et sizden bağımsız bir şekilde bitsin bu ilişki.

Onun dünyası o oldu. 6 ay içinde başka da kimse yok. İlk espri konusunda haklısınız pek düsünmeden söyledi kardeşim ama abim biliyor onu diyebilir şaka yapmış diye. Şuan kimseyle konuşmuyor, sadece onla mesajlaşıyor.

Dünyası o olduysa, yapacak bir şey yok. Gitsin kendi dünyasında yaşasın.

Belki şakadan dolayı kızmıştır deyip üstelemedik. Bulunmaz hint kumaşı değil hiç kimse ama abim bırakmaz onu. Bırakırsa da evde huzur bırakmaz

O zaman boşverin karışmayın. Abiniz de sizin evinizde yetişti sonuçta yanlışla doğruyu ayırt etmeyi bilmesi lazım bilemiyorsa kendi tercihi. Hem evlilik bu ayrılırlar abin unutamaz bu sefer sizin yüzünüzden diye daha çok kırılır size. Gerisini bence abiniz düşünsün.

Zaten hep öyle olmaz mı? İnsanlar bazı şeylerin değerini iş işten geçtikten sonra anlarlar genellikle.
Benim abimde öyle. Yılda bir kac kez görüşüyoruz hep istediklerini yapıyorum rahat etsin kırılmasın diye. Bunun çok sevdiği bi kız vardı eğer iyi anlaşamazsan kötü davranırsan ağzını burnunu kırarım dedi. Şaka mı gerçek mi anlamadım. Sonra kendi hatası yüzünden ayrıldılar. Allah'ın sopası yok işte.
Oda kardeşinin değerini kızla aynı eve girince daha iyi anlayacak pişman olacak.
Dua et sizden bağımsız bir şekilde bitsin bu ilişki.
Umarım öyle olur canım , ağzını yüzünü kırarım ne demektir. Kardeşe bir de.
ALLAH biliyor ya herşeyi hayırlısı olsun.

O zaman boşverin karışmayın. Abiniz de sizin evinizde yetişti sonuçta yanlışla doğruyu ayırt etmeyi bilmesi lazım bilemiyorsa kendi tercihi. Hem evlilik bu ayrılırlar abin unutamaz bu sefer sizin yüzünüzden diye daha çok kırılır size. Gerisini bence abiniz düşünsün.
Bizde o yüzden korkuyoruz siz yaptınız der diye. Doğruyu fark edemeyecek kadar kör.

Abin de bi degisikmis. Erkekleri anlamiyorum, ya aileye ya eşe hak veriyorlar. Dengeyi kursaniza yahu!

Umarım öyle olur canım , ağzını yüzünü kırarım ne demektir. Kardeşe bir de.
ALLAH biliyor ya herşeyi hayırlısı olsun.
Aynen öyle Allah her şeyin hayırlısını versin. Bizim sülalenin erkeklerinde ayar yok zaten. Gelen damatlar eşleri eziyor giden damatlar da komple hanım köylü oluyor.
Sizde böylesiniz galiba. Allah yardımcınız olsun. Abine de gercekleri göstersin.

Ben ondan küçüğüm ama böyle olsa yapsam yani huzursuz olurum , ara bozuculuk sonuçta bu da. Ben cahilim diyelim , ama benden de büyük.
saçmalamis ya. bosver takma bile. eger tekrar barisirlarsa sende kardesinde annende araya mesafenizi koyun . kendide saka yapamasn. siz uzulecegnze o uzulsn

Aynen öyle Allah her şeyin hayırlısını versin. Bizim sülalenin erkeklerinde ayar yok zaten. Gelen damatlar eşleri eziyor giden damatlar da komple hanım köylü oluyor.
Sizde böylesiniz galiba. Allah yardımcınız olsun. Abine de gercekleri göstersin.
Aynen canım ya ama abime kadar böylesini görmedim ben, sanki yıllardır onunla yaşıyor bizi tanımamış. Amin senin de Allah yardımcın olsun..

Evlensin de görsün bakalım o dünyanın kaç bucak olduğunu. Şımarık sey.. Boşverin ne halleri varsa görsünler, be ne yaa? Bugun bunu yapan yarın ne yapmaz? Yazık ben annenize üzüldüm, bır anneye reva mı bu?

saçmalamis ya. bosver takma bile. eger tekrar barisirlarsa sende kardesinde annende araya mesafenizi koyun . kendide saka yapamasn. siz uzulecegnze o uzulsn
Abimle de dahil konuştuk mesafeliyiz ikisine de karşı belki annem koruyamaz mesafeyi ama biz kardeşimle korumaya çalışırız.. Abimle normalde hep şaka yapardık sözlenmeden önce. Bir de şimdi ki durum nasıl.

Evlensin de görsün bakalım o dünyanın kaç bucak olduğunu. Şımarık sey.. Boşverin ne halleri varsa görsünler, be ne yaa? Bugun bunu yapan yarın ne yapmaz? Yazık ben annenize üzüldüm, bır anneye reva mı bu?
Hadi biz neyse annem hüngür hüngür ağladı.. Evlatlarından aynısıını görür.

Hadi biz neyse annem hüngür hüngür ağladı.. Evlatlarından aynısıını görür.
Tahmin edebiliyorum, yazık kadın ortada birşey yokken nasıl hırpalanmış. Peki ayrılık kararından sonra yengenız ile hiç konuşulmadı mı? Tamam şuan evlensinler istıyorsunuz ama emin olun evlenınce daha beteri olacak. Bence birleştirme gibi bır çabaya girmeyin, o abiye diyecek lafın yok zaten. Orta yolu bulamamış ya o onun beceriksizliği.

Tahmin edebiliyorum, yazık kadın ortada birşey yokken nasıl hırpalanmış. Peki ayrılık kararından sonra yengenız ile hiç konuşulmadı mı? Tamam şuan evlensinler istıyorsunuz ama emin olun evlenınce daha beteri olacak. Bence birleştirme gibi bır çabaya girmeyin, o abiye diyecek lafın yok zaten. Orta yolu bulamamış ya o onun beceriksizliği.
Yok konuşulmadı bende numarası yok zaten , kardeşime baştan beri zıt engelle whatsapp'tan dedim. O da konuşmadı abimle de yengemle de. Annem o kadar bıktı ki alsın istediği kızı gitsin rahatlayalım her kızda aynı şeyi yapıyor diyor. Abim normalde sevgilisiyle küsse evde surat beş karış gezerdi. Hep böyleydi yani. Ve o kadar çok kız arkadaşı oldu ki hepsine mi aynı şekilde değer veriyordu anlamadım, her ayrılıkta biz etkilendik, araba altında her hafta sonunu kızlarla geçirdi diyebilirim bildiğimiz şımarık. Yani balık baştan kokar diye boşuna dememişler. Abim de olsa durum bu..

X