- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.691
- 548
- 42
- Konu Sahibi kapikuluhande
-
BuyurHamile kaldığım belli olsuğunda kadir gecesi namaz kılmadım uyudun uyku bastırmıştı.ertesi gün deid ki boşanalım çocuk düşerse dedi.
Rica ediyorum siz yorum yapın bana ağlıyorum sinirimden kendime kızıyorum en çok..aile ortamı görmedim akrabalık ilişkileri görmedim.olayları mantıklı yorumlayamıyorum.
Aynen meniyi. Şırıngayşa çektim encekte ettim.Çocuğu resmen adamın ayağını bağlamak için yapmış. Prezervatifteki meniyi şırınga ile çeken manyaklar var, olur yani.
Kadir gecesinde uyumuşum.nasıl uyurmuşum.
tamamAsla benim çocuğum dolmuşlarda geziyor üstümw başıma kusuyor denize götürmedi koca yaz.ama abacılarını arabasından indirmiyor.
Yaparsın sen. Ama elinde patlamış işte, adam hem seni boşadı hem de çocuğu dolmuşlarda süründürüyor.Aynen meniyi. Şırıngayşa çektim encekte ettim.
Harikasınız bunun sebebini buldum aslında.çocukluğumdan gelen değersizlik duygusu.anne tarafından sürekli eleştirilmek aşağılanmak istenmemek.karşıma böyle bir adam çıktı aslında hep şunu demiştim kendime ben annemmle evlendim.annem ne zaman sarılsam iterdi.bunadam da aynısını yaptı.annem sürekli eleştirirdi bu sa aynısını yaptı.annem 5 para etmez biri olduğumı söyler dururdu.bu adam da seninle kimse evlemezdi tesadüfen evlendin dedi.Bence siz bunu sorgulayin: Ben bu adamla hangi duygu eksiklikleri kendimde doldurmaya calistim? Öz güvenim onunla tanksirken hangi durumdaydi? Neden bana ve cocuguma zarar vermek istedigi halde devam ettirdim ve en önemlisi: kendi hayatimi yasamaktan neden bu kadar korkuyorum? Siz yalnis insana inanmak istemissiniz. Bunun sebebini bulmaniz lazim
37Kaç yasindasiniz
L.....l kullanıyorum doktor kontorlğndeyim.psikolojik tedaviye başlayalı kaç seans oldu ? ilaç kullanıyor musunuz?
Sorun imkanlarını kendi çocuğu i ç n kullanmayıp bacıları için kullanması.tamam
sorun gorumcenızı gezdırmesı mı gercekten
sızce sorun bu mu
?
siz bu sorunları aşabilirsiniz,L.....l kullanıyorum doktor kontorlğndeyim.
Sie ordan haysiyetsiz diyemedin mi bu lafa?senle kimse evlenmezdi hasbelkader evlendin hasbelkader çocupun oldu seni kimse allmazdı dedi
Çok teşekkür ederim gerçekten toparlanmışım değil mi?Sie ordan haysiyetsiz diyemedin mi bu lafa?
Bu adamlara bu hadleri siz veriyorsunuz, bide gidip yalvardım yakardın kendini ezdirmekten başka bir şeye yaramadı. Aziz kararlı davransan ben seni istemiyorum desen belki farklı olurdu. Hoş böyle olması iyi olmuş en azından boşanmış.
Al başını git zaten çalışıyorsun mis gibi bakarsın çocuğa. Ama psikolojik desteği ihmal etme seni toparlanmış gördüm devam et böyle.
Harikasınız bunun sebebini buldum aslında.çocukluğumdan gelen değersizlik duygusu.anne tarafından sürekli eleştirilmek aşağılanmak istenmemek.karşıma böyle bir adam çıktı aslında hep şunu demiştim kendime ben annemmle evlendim.annem ne zaman sarılsam iterdi.bunadam da aynısını yaptı.annem sürekli eleştirirdi bu sa aynısını yaptı.annem 5 para etmez biri olduğumı söyler dururdu.bu adam da seninle kimse evlemezdi tesadüfen evlendin dedi.
Lugatımı genişlettiniz teşekkürlerdurust bır karaktersız adam
Yok.Şaka misiniz? oldu olacak anket yapın ona göre fikir verin. Sizin kendi aklınız fikriniz yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?