Selamlar öncelikle
İkinci evliliğim ilk evliliğim aldatma yüzünden bitti .
3 yıllık evliyiz ikimizinde ilk evliliğinden çocukları var .
Eşim bugün konuşurken öyle eskilerden vs bir kısa videoya denk geldi işte gelinliğini beraber beğendik duvağinı başkası açtı gibi birşey yazıyordu ekranda
Yüzü değişti
-vay be .... da Beni böyle mort etmişti dedi
20 22 yıl önce istediği sevdiği biri varmış kız bununla evlenmek istemiş bu istememiş vs sonra kız da gitmiş başkası ile evlenmiş falan ... görümceler kaynana elti sürekli bu kişiyi gündem ettiğinden biliyorum yani ama takilmadim hiç ben o dönem 15 16 yaşında cocukmuşum
Bende
- madem içine dert olacaktı evlenseydin dedim
-sevsem evlenirdim zaten vs dedi
- sevmedi isen bu neydi şimdi dedim
- ben kimseyi sevmedim dedi
-beni de mi dedim
-Seni de dedi
Çok bozuldum
(Çünkü bu lafı ilk evliliğimde de duymuştum ve sonrasında bir kaç yıl sonra adam ben aşık oldum deyip karşıma çıktı)
Sakin bir ses tonuyla :
-ben bunu daha önce de duydum dikkat et sende gidenlerden olup beni kaybetme dedim
Yüzünün rengi değişti sinirlendi.birsey olmamış gibi kahvemi içmeye devam ettim ama boğazıma yumru oturdu sanki
Sonra pencerenin önüne doğru gittim dışarda ki sese bakmak için
Ev kıyafeti vs açık sayilacak şekildeydim sinirle geriye çekil biri görürse fena olur dedi
Bende sevmediğin birini kıskanmazsin bu ne şimdi kafamı buluyorsun benle dedim
Seviyorum sevmiyorum muyum sanki ben gösteremiyorum vs dedi
Bir tuhafım dünden beri annelere git oğlan da sende havaniz değişsin dedi oğlum gidelim deyince
Kendi de annesine gitmiş
3 yıldır hep böyle ara ara test ediyor beni bazen hissetmediğimi zannediyor ama farkındayım yani
İlk eşiyle yaşadıklarından dolayı
Yine aynı şeyin olmasından korkuyorum