Merhaba ben geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tercüman oldunuz yaptıklarıma annemin onayını sevgisini almak için çok çabaladım ev işi yaptım para verdim vs hep kendimde sorun aradım aramızda camdan bir duvar vardı o duvarı aşıp ona ulaşamadım.yeni yeni anlıyorum ki sorun bende değilmiş.ama malesef bu adama da aynısını yaptjm sevgisini onayını kazanmaya çalıştım camdan duvar bunda da vardı aşamadım ama işin trajik yani normali bu zannettim.çabalarsam sevgisini kazanabikirim.çok yazık.

psikoloji ile ilgili miisniz?

süper
bakın bunu farketmek bile çok büyük bir adımdır. tamam siz kesinlikle sorunlarınızı çözüp hayatınızı yoluna koyacaksınız. lütfen değişimler oldukça bizimle de paylaşın

süper
bakın bunu farketmek bile çok büyük bir adımdır. tamam siz kesinlikle sorunlarınızı çözüp hayatınızı yoluna koyacaksınız. lütfen değişimler oldukça bizimle de paylaşın
Zaten iyileşmek farkındalıkla başlıypr.neden böyle oldu sorusunu sormak ve bu soruya cevap aramakla.tarafsız bir gözle yaşadıklarımı değerlendirdim.önceden hep kendimi suçluyordum ama artık kendimdeki hataları gördüğüm kadar karşımdakinin de hatalarının nasıl bir insan olduğunun farkındayım ama aptal yerine koyulmayı hazmedemiyorum.

Tıp dünyası kızının kulağını yamuk deldiren üyeyle seni alıp vaka diye incelemeli. Çözümsüzsünüz siz.

Abisi ve yengesinden once Abant’a giden ana-kizi da incelesinler. Ayni kulvardalar.

Sorun imkanlarını kendi çocuğu i ç n kullanmayıp bacıları için kullanması.
istemıyorum demıs ölsun dıye dua edıyorum demıs cocuk dussun dıye hayaller kurmus asıl sorun bu ,asıl sorun bu adamla hala olmak ıstemenız asıl sorun bu

bacılarına ımkanlarını kullanmasına gelene kadar.... sorunun ana noktasına neden bakmaktan kacıyorsunuz
gercegın ne oldugunu asıl sorunun ne oldugunu bılıyorsunuz neden cevresıne amasına osuna busuna takılıyorsunuz

cunku cozumsuz kalmalı kendınızı kandıracagınız bırkac nokta bırakmalısınız kendınıze , kendınız yapıyorsunuz yanı adamın sıze verdıgı zarardan fazlasını sız kendınıze verıyorsunuz

psikoloji ile ilgili miisniz?

Eski bir depresyon ve panik atak hastasi olarak mecbur birseylerle ilgilendik

Annenizde büyük ihtimalle saglikli bir duygu dünyasina sahip degildi. Sevgiyi bilmeyen ve hissetmeyen bunu cocuklarina da gösteremez. Heleki de acima duygusu yoksa. Bizim zamanimizda insanlarin cocuklarini dövmesi cogunlukta kabul ediliyordu. Halbuki ben iki cocugumu evire cevire dövüp canlarini yakmayi düsünemiyorum bile. Isin iyi tarafi sizin simdi bu durumu fark etmeniz. Fark etmek, iyilesmenin ve birseylerin degismesi icin ilk adim. Sagliksiz iliskilere ömür boyu mecbur degiliz. Iliskileri güzel yasayabilmek icin ama ilk kendimize yönelmemiz lazim. Yani ilk önce kendi kurallarimizi, standartlarimizi ve cizgilerimizi belirlememiz lazim. Duygusal ve fiziksel siddet gören insanlar da bunlar yok. Cünkü zamaninda ebeveyni veya simdi esiniz istedigi gibi davrandi size. Onun icin ilk önce kendinizi korumayi ögrenmeniz sart. Bu cocugunuz icin de cok önemli, cünkü böyle konularda siz ona örnek olacaksiniz.

Ya siz konu acmadiginizda da hep boyle misiniz? Yoksa arada mi geliyolar size? Sizin kocaniz yok. Cocugunuzun babasi yok. Öldü sayin helva kavurun. Yolunuza bakin artik ya.
Yok ara ara sinir basıyor bana.hazmedemiyorum yoksa gayet normalim.dayanamadığımda da buraya konu açıyorum.

Bişey geliştiği yok ki. Adam hayatına bakıyor.

Ya siz konu acmadiginizda da hep boyle misiniz? Yoksa arada mi geliyolar size? Sizin kocaniz yok. Cocugunuzun babasi yok. Öldü sayin helva kavurun. Yolunuza bakin artik ya.
Canım helva çekti.yarın onun gıyabına bir bir irmik helvası yapayım da yiyeyim çoxuğumla.

Böyle papağan gibi aynı şeyleri yazarak unutamazsınız. Bence taşının başka şehire sıfır bir hayat kurun. Burada kanmamanızı söylediler dinlemediniz, bu kadar göz göre göre hata ettiniz. Sizin de hatanız olmuş, insan hata yapar bu kadar sündürmeniz saçma.

ya bu helva kavurun kısmı aslında gercekten cok mantıklı
ben arkamda bırakmak ıstedıgım ama takılı kaldıgım seyler ıcın yapıyorum
ben genelde sifona basıyorum ama helva daha mantıklı

kliniğe yatmalısın sen

sinirimden kahkaha attım

Ben ne okudum böyle vertigom tuttu yeminle beynim döndü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…