Ya kedi esinle ilgili yazdığın her şey aşırı asabımı bozuyor kendime asla engel olamıyorum yani bana ne di mi ama böyle içimden biri çıkıp boğmak istiyor çok tuhafBir de şunu söyleyeceğim, biz eşimle ev işleri konusunda sıkıntı yaşarken eşim benim işten geldikten sonra çok yoruluyor olmamı bana özel sanıyordu. Hatta hastaneye gitmiştik kan tahlili verdim eşimin teşvikiyle. Gerçekten de değerlerim düşük çıkmıştı takviye kullandım. Biraz etkisi oldu elbette ama insan yine de yoruluyor.
Böyle olunca ben kendimi inanılmaz tembel bir insan gibi hissettiğim için okuldan gelir gelmez elime süpürgeyi alır evi süpürmeye girişirdim. Kendime çok yüklenirdim. Çünkü eşim de ben de bir tek ben bu kadar yoruluyorum, başkaları her şeyi halledebiliyor sanıyorduk. Taaa ki ben çalışan diğer arkadaşlarımla bu konuyu konuşana dek. İşten eve gelip de süpürge açmayı bırak, gelir gelmez uyuyan arkadaşım varmış. Kime sorsam yorgunluktan tükenmiş şekilde eve geldiğini söylüyordu. İnanılmaz bir aydınlanma yaşadım. Eşime anlattım o da şaşırdı ama bizim için dönüm noktası oldu diyebilirim. Hem ben artık kendime çok yüklenmedim hem de eşimin benden beklentisi epey bir düştü, yorgunluğumu da hiçbir zaman tuhaf karşılamadı.
Demem o ki eşiniz kafasında bir alem kurmuş bebekli kadınların evlerinin bal dök yala olduğuna dair. Bu fikri kırmanız gerekiyor. Örnekleri gözüne sokacaksınız bak şu kişinin de bebeği var evi ne haldeymiş tarzında. Bu hesabı kullandığınızı biliyorsa burdan örnek verenleri okursunuz ya da başka sitelerden bu konuda yazan kadınları okursunuz bu tarz şeyleri özellikle gösterin eşinize. Kafasındaki herkes iyi de siz kötü algısı kırılsın. O zaman daha anlayışlı olur diye düşünüyorum. Eğer tüm bunlar bahane değilse.