- 15 Şubat 2013
- 24.327
- 91.350
O ne dedi nfndnGeçen kayınvalidem, oğlum ev yoğurdunu çok sever ben sana mayalamalık vereyim dedi. Oğlun mayalayacaksa ver tabi dedim. Annelerde de problem var. Oğullarının yeni anneleri gibi görüyorlar gelinleri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne dedi nfndnGeçen kayınvalidem, oğlum ev yoğurdunu çok sever ben sana mayalamalık vereyim dedi. Oğlun mayalayacaksa ver tabi dedim. Annelerde de problem var. Oğullarının yeni anneleri gibi görüyorlar gelinleri.
Ses etmedi, yoğurdun da kapağını kapatıp dolaba koyduO ne dedi nfndn
Alsın eline bezi kendi yapsın diyen çok mantıklı yorumlara toplu cevap vereyim kendisi ileri derece alerjik astım hastası olduğu için yanında deterjan kapağı açılsa bile tıkanabiliyor. Toz vs alsa geçmiş olsun hastaneye zor yetişiriz. O evdeyken de temizlik yapamıyorum mesela bu yüzden. Yapacaksam da oda değiştiriyoruz sürekli yada o balkonda oturuyor.
Valla tam dediğin gibi biri benim kayınvalide. Temizliğine çok temizdir ama yemek konusunda çok zayıf, benden evde yoğurt mayalama bekliyor. Ek gıdaya başlayacak oğlu herhalde..Tabi ki. Benim anneannem asla temiz biri değil. Sırf o yüzden evinde asla bir şey yemem içmem. Keza evini de asla temizlemez. Gençliğinde de böyle imiş annem anlatır. Ama kendisi dayımın evine gidip TV ünitesinde toz var diye adını yazmış mesela. Bazısı da kendisi yapmadığı halde el kızından bekliyor. Bazısı da ömrünü çocuğa ve kocaya bakacağım diye hiç ediyor. 50 tane hastalık sahibi oluyor. Gelinden de aynısını bekliyor. Bu arada öyle diyince kaynanan ne cevap verdi.
En azından sen cevap verince mesajı almış yoğurt kutusunu kaldırmış. Benim anneannem sinsice oğlunu doldurur doldurur kavga ettirirdi. Sonunda da boşattı cidden dayımla yengemi. Bu arada bende evde yoğurt mayalıyorum ama şifa olsun diye. Kutu yoğurdu tercih ederim yoksa.Valla tam dediğin gibi biri benim kayınvalide. Temizliğine çok temizdir ama yemek konusunda çok zayıf, benden evde yoğurt mayalama bekliyor. Ek gıdaya başlayacak oğlu herhalde..
Hahhahshshshjdhd öldümValla tam dediğin gibi biri benim kayınvalide. Temizliğine çok temizdir ama yemek konusunda çok zayıf, benden evde yoğurt mayalama bekliyor. Ek gıdaya başlayacak oğlu herhalde..
Erkeklerin titizliği böyle oluyor genelde. Ben kirleteyim karım anında temizlesin, ben dağıtayım ama asla dağınık kalmasın hemen toplansın.Eşiniz titiz falan değil. Titiz insan kendisi temizler, üşenmez kendisi yapar, kimseden beklemez, tahammül edemez çünkü. Ev dağınıksa ve bir şey yapmıyorsa onunda suçu.
Öyle ev işine cok karışan erkeğe saygı duyamam o nedir öyle KV gibi... çok konuşan çok karışan erkekler bence gay, hatta gay otesi
Eskiye yazmak için her gün bir konu açıp her tuşa basıyorsunuz ha gayretEski konumda aklım eski erkek arkadasimdaymis gibi algılandı muhtemelen sizde öyle algiladiniz ama alakası yok. Evet yaşadığım şeyler çok mutsuz edici ama hep eşimle bu kadar kötü olmaya dayanamadigim için aklıma gelen tüm tuşlara basıyorum.
Bekarken değil hala öyle davranıyor ve davranılmasını bekliyorKayınvaliden bekarken eşine çok hizmetkar mı davranmış? Böyle anaların oğulları genelde eşlerini hizmetçi gibi görüyorlar
Taksın maskesini yapsın, ben öyle yapıyorum. Bahane g.t gibidir derler... :)Alsın eline bezi kendi yapsın diyen çok mantıklı yorumlara toplu cevap vereyim kendisi ileri derece alerjik astım hastası olduğu için yanında deterjan kapağı açılsa bile tıkanabiliyor. Toz vs alsa geçmiş olsun hastaneye zor yetişiriz. O evdeyken de temizlik yapamıyorum mesela bu yüzden. Yapacaksam da oda değiştiriyoruz sürekli yada o balkonda oturuyor.
Burada kimbilir kaç tane alerjik astımı olan kadın var ama çoğu bi şekilde evinin temizliğini yapıyor. Eşiniz padişah soyundan mi? Yardım etmek isteyen insan her türlü yapar ama işine gelmiyor.Alsın eline bezi kendi yapsın diyen çok mantıklı yorumlara toplu cevap vereyim kendisi ileri derece alerjik astım hastası olduğu için yanında deterjan kapağı açılsa bile tıkanabiliyor. Toz vs alsa geçmiş olsun hastaneye zor yetişiriz. O evdeyken de temizlik yapamıyorum mesela bu yüzden. Yapacaksam da oda değiştiriyoruz sürekli yada o balkonda oturuyor.