• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba ben geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rica ediyorum siz yorum yapın bana ağlıyorum sinirimden kendime kızıyorum en çok..aile ortamı görmedim akrabalık ilişkileri görmedim.olayları mantıklı yorumlayamıyorum.

Bence siz bunu sorgulayin: Ben bu adamla hangi duygu eksiklikleri kendimde doldurmaya calistim? Öz güvenim onunla tanksirken hangi durumdaydi? Neden bana ve cocuguma zarar vermek istedigi halde devam ettirdim ve en önemlisi: kendi hayatimi yasamaktan neden bu kadar korkuyorum? Siz yalnis insana inanmak istemissiniz. Bunun sebebini bulmaniz lazim

Asla benim çocuğum dolmuşlarda geziyor üstümw başıma kusuyor denize götürmedi koca yaz.ama abacılarını arabasından indirmiyor.
tamam
sorun gorumcenızı gezdırmesı mı gercekten
sızce sorun bu mu
?

Bence siz bunu sorgulayin: Ben bu adamla hangi duygu eksiklikleri kendimde doldurmaya calistim? Öz güvenim onunla tanksirken hangi durumdaydi? Neden bana ve cocuguma zarar vermek istedigi halde devam ettirdim ve en önemlisi: kendi hayatimi yasamaktan neden bu kadar korkuyorum? Siz yalnis insana inanmak istemissiniz. Bunun sebebini bulmaniz lazim
Harikasınız bunun sebebini buldum aslında.çocukluğumdan gelen değersizlik duygusu.anne tarafından sürekli eleştirilmek aşağılanmak istenmemek.karşıma böyle bir adam çıktı aslında hep şunu demiştim kendime ben annemmle evlendim.annem ne zaman sarılsam iterdi.bunadam da aynısını yaptı.annem sürekli eleştirirdi bu sa aynısını yaptı.annem 5 para etmez biri olduğumı söyler dururdu.bu adam da seninle kimse evlemezdi tesadüfen evlendin dedi.

L.....l kullanıyorum doktor kontorlğndeyim.
siz bu sorunları aşabilirsiniz,
evet yazdıklarınız ve taktığınız konular çok mantıksız. takılı kaldığınız yerden çıkamıyorsunuz. cevabını bildiğiniz soruları tekrar tekrar soruyorsunuz, ama cevaplar bunlar . beğenseniz de beğenmeseniz de cevaplar bunlar.
tekrar tekrar sormanız cevapları değiştirmeyecek. geçmişte yaşanan hiçbirşey değişmeyecek
lütfen tedaviyi ve seansları aksatmayın. ilerleme olmazsa dr değiştirin

senle kimse evlenmezdi hasbelkader evlendin hasbelkader çocupun oldu seni kimse allmazdı dedi
Sie ordan haysiyetsiz diyemedin mi bu lafa?
Bu adamlara bu hadleri siz veriyorsunuz, bide gidip yalvardım yakardın kendini ezdirmekten başka bir şeye yaramadı. Aziz kararlı davransan ben seni istemiyorum desen belki farklı olurdu. Hoş böyle olması iyi olmuş en azından boşanmış.
Al başını git zaten çalışıyorsun mis gibi bakarsın çocuğa. Ama psikolojik desteği ihmal etme seni toparlanmış gördüm devam et böyle.

Sie ordan haysiyetsiz diyemedin mi bu lafa?
Bu adamlara bu hadleri siz veriyorsunuz, bide gidip yalvardım yakardın kendini ezdirmekten başka bir şeye yaramadı. Aziz kararlı davransan ben seni istemiyorum desen belki farklı olurdu. Hoş böyle olması iyi olmuş en azından boşanmış.
Al başını git zaten çalışıyorsun mis gibi bakarsın çocuğa. Ama psikolojik desteği ihmal etme seni toparlanmış gördüm devam et böyle.
Çok teşekkür ederim gerçekten toparlanmışım değil mi?

Harikasınız bunun sebebini buldum aslında.çocukluğumdan gelen değersizlik duygusu.anne tarafından sürekli eleştirilmek aşağılanmak istenmemek.karşıma böyle bir adam çıktı aslında hep şunu demiştim kendime ben annemmle evlendim.annem ne zaman sarılsam iterdi.bunadam da aynısını yaptı.annem sürekli eleştirirdi bu sa aynısını yaptı.annem 5 para etmez biri olduğumı söyler dururdu.bu adam da seninle kimse evlemezdi tesadüfen evlendin dedi.

Bakin bu cok önemli bir nokta. Bir insan duygusal siddete maruz kaldiysa bazi durumlara alisiyor. Siddete bile alisiyorsunuz, cünkü ne yapmak zorunda oldugunuzu biliyorsunuz. Eminim sizde annenizin sevgisini ve onayini alabilmek icin bir cok yol denemissinizdir. Aynisini da bu adamda yaptiniz. Kendinizi yok etmekten vazgecin. Siz onlarin onayi olmadanda degerlisiniz. Ilk önce insan kendine deger verecek. Insanlarin size uyguladigi siddet izlerini birakti ama bu iyilesemezsiniz anlamina gelmiyor. Ama bunu yapmak icin ilk önce o toksik insanlari hayatinizdan cikartmaniz lazim. Uzaklasmaniz lazim. Kendinize güvende hissettiginiz bir yasam alani yaratmalisiniz. Benim evime kimse boş dram tasiyamaz mesela. Biri negatif veya toksik mi? Evime almıyorum. Benim evim huzur dolu tamda bu yüzden. Kendinize huzurlu bir ortam yarattiktan sonra iyilesmeye baslayabilirsiniz ancak. Toksik insanlari hayatinizda tutmaya calismayin. Onlari birakin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X