- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.691
- 548
- 42
- Konu Sahibi kapikuluhande
Şaka misiniz? oldu olacak anket yapın ona göre fikir verin. Sizin kendi aklınız fikriniz yok mu ?Tayin iateyeyim mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka misiniz? oldu olacak anket yapın ona göre fikir verin. Sizin kendi aklınız fikriniz yok mu ?Tayin iateyeyim mi?
Tabisi ki yavrum, yok çocuk babasız kalmasınmış da bilmem ne. Baba olacak adam her yerden gelir o çocuğu görür zaten.Onu bekliyor di mi hala![]()
Alakası yok yaşım geldi geçiyor karşımdkai insan evlenmiş benimle.çocuğumun olmasını istiyordum o da istedi.Siz yoksa sizden ayrılmasın diye mı o çocuğu yaptınız?
Anlamıyorsunuz? Aynı şehirde olsa okul çıkışı gelir alır belki hergün.ama farklı ilde olaa nasıl olacak?Tabisi ki yavrum, yok çocuk babasız kalmasınmış da bilmem ne. Baba olacak adam her yerden gelir o çocuğu görür zaten.
İsteme, bekle. Belki kimseyi bulamazsa elimin altında bedevi var akar kokar tok tutar der alır seni.Tayin iateyeyim mi?
Önce istedi sonra birden bire istememeye mi başladı ?Alakası yok yaşım geldi geçiyor karşımdkai insan evlenmiş benimle.çocuğumun olmasını istiyordum o da istedi.
Ama bacısı çocuğa iki saat bakmıyor!Yapmış bir hata evlenmiş. Hepimiz hata yapabiliriz. Hatasının bedeli istemediği bir çocuğa babalık yapmak olmuş zaten. Bir düşün artık adamın yakasından.
ısterdı ısterdı hepımız ısterdıkHarika bir mesaj.pekimtayin ister miydiniz yerimde olsaydınız?
He he.Anlamıyorsunuz? Aynı şehirde olsa okul çıkışı gelir alır belki hergün.ama farklı ilde olaa nasıl olacak?
Rica ediyorum siz yorum yapın bana ağlıyorum sinirimden kendime kızıyorum en çok..aile ortamı görmedim akrabalık ilişkileri görmedim.olayları mantıklı yorumlayamıyorum.Normal degil. Ama Esek olani kullanacak cok cikar
bırde soruyorsunuz :)Şaka misiniz? oldu olacak anket yapın ona göre fikir verin. Sizin kendi aklınız fikriniz yok mu ?
Yaparken istedi olunca istemedi düşsün diye dua mı etti. Hadi ordan...Alakası yok yaşım geldi geçiyor karşımdkai insan evlenmiş benimle.çocuğumun olmasını istiyordum o da istedi.
Anlat, ben severim yalanı demek.
Hamile kaldığım belli olsuğunda kadir gecesi namaz kılmadım uyudun uyku bastırmıştı.ertesi gün deid ki boşanalım çocuk düşerse dedi.Önce istedi sonra birden bire istememeye mi başladı ?
İnanması zor değil mi? Neden kafayı yiyorum sanıyorsun.Yaparken istedi olunca istemedi düşsün diye dua mı etti. Hadi ordan...
Çocuğu resmen adamın ayağını bağlamak için yapmış. Prezervatifteki meniyi şırınga ile çeken manyaklar var, olur yani.Yaparken istedi olunca istemedi düşsün diye dua mı etti. Hadi ordan...
hanımefendi kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil, ne ablası ne eniştesi.Rica ediyorum siz yorum yapın bana ağlıyorum sinirimden kendime kızıyorum en çok..aile ortamı görmedim akrabalık ilişkileri görmedim.olayları mantıklı yorumlayamıyorum.
Asla benim çocuğum dolmuşlarda geziyor üstümw başıma kusuyor denize götürmedi koca yaz.ama abacılarını arabasından indirmiyor.bırde soruyorsunuz :)
benım asıl korkum tayın ıster gıder sonra yapamadım zorlandım dıye sureklı adamı arar cagırır