- Konu Sahibi kapikuluhande
-
aman ne cok sey fark ettıYa ben onlarla görüşmüyorum adama dediö sen bırak çocuğu diye.
çünkü neden olmasınTamma o halde neden evlendi benimle?
Sağlıklı bakamıyorum olaylara çünlü bir aile ortamında büyümedim.tekrar evlenıcez sımdı bosanalım demesı gıbı mı :)
gercekten mı ya yapmayın allah askına yapmayın lutfen
Yanlış düşündürmüşüm size babasız çocuk olmayı iyi bilirim çocuğumun psik.bozuk olmasını istemiyorum.
Yapmış bir hata evlenmiş. Hepimiz hata yapabiliriz. Hatasının bedeli istemediği bir çocuğa babalık yapmak olmuş zaten. Bir düşün artık adamın yakasından.Tamma o halde neden evlendi benimle?
Anlamadım?çünkü neden olmasın
nıye evlenmesın mıs gıbı paranızı altınlarınızı bu adama harcadınız yemek yapıp utu yapıp kadınlık yaptınızTamma o halde neden evlendi benimle?
Harika bir mesaj.pekimtayin ister miydiniz yerimde olsaydınız?Bu adamdan çocuk yaparak zaten çocuğun babasız büyümesini baştan garantilemişsiniz. Adamın babalık vasıfları konusunda bir şey yapamazsınız. Ama kendi annelik vasıflarınız üzerinde kontrolünüz var. Adama karşı hırsınızı almak yerine çocuğunuza odaklanın.
E tamam, adam görecekmiş çocuğu, daha ne?Peki biraz açae mıısn bunu çünkü adam diyor ki şimdi küçük olduğu için dışarda durduramıyorum büyüyünce daha çok görürüm diyor?
Harika bir mesaj.pekimtayin ister miydiniz yerimde olsaydınız?
Boşa bekleme, senle evlenmeyecek tekrar.Çocuk büyüsün daha çok ilgilenirim diyor.sırf bunun için tayin istemesem mi?ocuk babadan mahrum kalmasın? Şu an çok ilgilenmiyor ama büyüyünce ilgilenirmiş?
hayır bununla alakası bıle yokSağlıklı bakamıyorum olaylara çünlü bir aile ortamında büyümedim.
Sizi üzmek istemem ama bu adam ne sizi ne de çocugunuzu istemiyor. Onun evlenirken gönülsüz olduğunu yazmışsınız. Sanırım pek çok gibi çocuk olursa bana bağlanır diyerek çocuk yaptınız. Herşeyi anladım da çocuk düşerse ayrılırız diyen ya da düşme ihtimalinde sevinen bir yaratığa kendinizi layık görüyorsunuz. Ayrıldığında yeniden birleşmek istiyorsunuz.Çocuk büyüsün daha çok ilgilenirim diyor.sırf bunun için tayin istemesem mi?ocuk babadan mahrum kalmasın? Şu an çok ilgilenmiyor ama büyüyünce ilgilenirmiş?
Onu bekliyor di mi halaBoşa bekleme, senle evlenmeyecek tekrar.
Tayin iateyeyim mi?E tamam, adam görecekmiş çocuğu, daha ne?
evlenmek için aşkından ölmesi gerekmiyor. bakın adamın 5 kuruşu yok üzerinizde, tüm harcamalarız siz yapmışsınız, cüzdan gibi taşımış sizi. gözleriniz ve algılarınız o kadar kapalı ki ne yapsa kabul ettiniz. bunları hangi aklı başında kadın kabul eder ? adam sizden çocuk sahibi olmak istemedi ve siz resmen zorlaya zorlaya çocuk yaptınız. yeter ki beni bırakmasın diye. sizle işi bittiği gibi boşandı sizden, sizi de çocuğu da başından attı.Anlamadım?
Ciddi soruyorum ailem olmadığı için akrabalık ilişkilerini değerlendiremitorum.sizce çocuğu iki saat almamaları ama buadamı eş.k gibi kullanmaları normal mi?
Çocuğunu haftada 1 gün görüyor 3 saat.Senin kocan yokki, o çocuğun babası yok babası yok sen beni çıldırtmakmı istiyorsun o adamın baba olmaya hakkı yok çocuğunu arayıp sormayan birine hala baba eksikliği yaşatmak istemiyorum diyorsun ama sen takıntılısın o adamdan kurtulmak istemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?