- 3 Kasım 2021
- 99
- 26
- 3
- 39
- Konu Sahibi kapikuluhande
-
Kötü bir şey mi dedim?sinirimden kahkaha attım
Dur kız adamı karıştırma şimdiBişey geliştiği yok ki. Adam hayatına bakıyor.
Tamam canım sen iyileşince yazarsın yine biz buradayız nasılsaYok benimle alakalı mesela tayinim çıkarsa yazarım veya hayatıma biri girerse vs.
ya sen bır gıtde yat uyu benceKötü bir şey mi dedim?
Affiniza siginarak çüş demek istiyorumValla beni becerirken gayet istekliydi ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu.kendimi zorla becerttirmedim yani.
Bilmem hic denemedim de kolektif bilincalti denen bir sey var. Zihin en kotu bu sekilde kandirabilir konu sahibinin durumunda diye dusundumya bu helva kavurun kısmı aslında gercekten cok mantıklı
ben arkamda bırakmak ıstedıgım ama takılı kaldıgım seyler ıcın yapıyorum
ben genelde sifona basıyorumama helva daha mantıklı
IsteTayin iateyeyim mi?
E gitmiyim o zaman?bızı delırttı delırttı
sonra da
olduu o zamaaan yıne gorusuruz dedı
sız bırsey anladınız mı arkadaslar
ben suan kendımı bosa konusmus gıbı hısssedıyorum sızın de ıcınızde koca bır bosluk olustu mu
Çocuğunuzun babası yok ki. Çocuğunuzun, babası yok. Bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz siz? Sizin çocuğunuzun babası yok. Siz size ve daha karnınızdayken bile çocuğunuza değer vermeyen bir adamı baba yapmışsınız şimdi de yapmadığı babalığın eksikliğini çeker mi çocuk diye düşünüyorsunuz.Tayin isteyip gitse çocuğum baba eksikliği çeker mi?
Yapti mi bunu gercekten, bilen var mi?Aynen meniyi. Şırıngayşa çektim encekte ettim.
Yok bacağımı havaya dikmiştim afedersiniz o da bunu bacılarına söylemişti.Yapti mi bunu gercekten, bilen var mi?
Anlamıyorsunuz? Aynı şehirde olsa okul çıkışı gelir alır belki hergün.ama farklı ilde olaa nasıl olacak?
Beni gülmekten çatlattınız.Gitmeyin. Çocuğunuzu babasız, kendinizi kocasız erkeksiz bırakmayın.
İyice dibine dibine sokulun, iteklerse inatla sarılın, küfrederse siz iltifat edin, para vermezse siz ona para verin. İnsan ilişkileri gayretle yürür, gayret edin sabredin. Bu sizin bu dünyadaki imtihanınız ve lütfen yılmayın, eski eşiniz sizi seviyor ve çok aşık ama sadece bunun farkında değil, bilincinde değil. Bunu ona hatırlatmalısınız.
Hemen yarına bir düzine gül gönderin kendisine, taşınabiliyorsanız dibindeki apartmanlardan birine taşının. Her gece aşk mesajı yazın. Öfkeniz şeytandan ona yenilmeyin, her evlilikte olabilen şeyler bunlar ama siz bir anlık boşlukla boşanmışsınız, eski eşiniz sizi denemek istemiş bakalım beni yeteri kadar seviyor mu boşanacak mı boşanmayacak mı diye, siz ise hemen ikna olmuş boşanmışsınız kırılmış adam belli ki. Kendinizi affettirin. Sonra gelin buraya 9305789. konunuzu açın.
Gelmişsiniz 37 yaşına, bu adamdan başka bakan da olmaz size zaten çürür kurur gidersiniz. Bırakmayın yapışın iyice. Siz birbirinizin alın yazısısınız, farklı bir hayatınız yok, olamaz asla.
delırecem konu sahıbı gulus atmıs bırde bu yorumaGitmeyin. Çocuğunuzu babasız, kendinizi kocasız erkeksiz bırakmayın.
İyice dibine dibine sokulun, iteklerse inatla sarılın, küfrederse siz iltifat edin, para vermezse siz ona para verin. İnsan ilişkileri gayretle yürür, gayret edin sabredin. Bu sizin bu dünyadaki imtihanınız ve lütfen yılmayın, eski eşiniz sizi seviyor ve çok aşık ama sadece bunun farkında değil, bilincinde değil. Bunu ona hatırlatmalısınız.
Hemen yarına bir düzine gül gönderin kendisine, taşınabiliyorsanız dibindeki apartmanlardan birine taşının. Her gece aşk mesajı yazın. Öfkeniz şeytandan ona yenilmeyin, her evlilikte olabilen şeyler bunlar ama siz bir anlık boşlukla boşanmışsınız, eski eşiniz sizi denemek istemiş bakalım beni yeteri kadar seviyor mu boşanacak mı boşanmayacak mı diye, siz ise hemen ikna olmuş boşanmışsınız kırılmış adam belli ki. Kendinizi affettirin. Sonra gelin buraya 9305789. konunuzu açın.
Gelmişsiniz 37 yaşına, bu adamdan başka bakan da olmaz size zaten çürür kurur gidersiniz. Bırakmayın yapışın iyice. Siz birbirinizin alın yazısısınız, farklı bir hayatınız yok, olamaz asla.
Kiyamam kiz, gülüyo bi deBeni gülmekten çatlattınız.
Yok ya agam bizle eyleniyiYapti mi bunu gercekten, bilen var mi?
Ogretmen mi arkadas? Ne ogretmeni acaba, enjekte yerine encekte ettim yazan ögretmen?Bence o çocuğu sizin elinizden almalı devlet eğer gerçek iseniz ve bu durumda hala öğrencilere ders vermenizde yanlış baya baya tedavi olmanız lazım inşallah gerçek değildir bu konu hem eşiniz olacak şahıs hemde siz o çocuğu hiç haketmemissiniz
Valla yorumlarda öyle okudum inşallah yalandırOgretmen mi arkadas? Ne ogretmeni acaba, enjekte yerine encekte ettim yazan ögretmen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?