- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi kapikuluhande
-
okulda rehberlik hocasımı ki bu üye?yazık o çocuklara.E işyerindeki herkese de takıktı bir sürü konusu var böyle.eğer böyleyse devlet 2 yılda bir öğretmenlere psikolojik test yapmalı ayoll.Yahu 15 dakka önce yazdigu mesaja bakin, bi de simdi yazdigina, hala bunu ciddiye alip yaziyo musunuz?
Mistralganant diye bir üye vardı ya the knack diye de nicki vardı. Bence o ya da o tarz biri.okulda rehberlik hocasımı ki bu üye?yazık o çocuklara.E işyerindeki herkese de takıktı bir sürü konusu var böyle.eğer böyleyse devlet 2 yılda bir öğretmenlere psikolojik test yapmalı ayoll.
Rehberlik hocasi derse girmez ki, girer mi? Psikoloji derslerine giriyorum dedi sanki, ama ben ailede buyumedim, o normal mi bi normal mi diyen psikolog olur mu, lutfen olmasin, cocugunun psikolojisini gelip burda soran psikolog da olmasin lutfen.okulda rehberlik hocasımı ki bu üye?yazık o çocuklara.E işyerindeki herkese de takıktı bir sürü konusu var böyle.eğer böyleyse devlet 2 yılda bir öğretmenlere psikolojik test yapmalı ayoll.
eski eşiyle yeni tanışan bir kadın gibi konu açıp adama talep olur mu siz olsanız evlenirmiy diniz bile diye konusu var.yani başka kişiliğe de bürünüyor ama psikologmuş.çok ürkütücüMistralganant diye bir üye vardı ya the knack diye de nicki vardı. Bence o ya da o tarz biri.
derse giriyorsa daha da kötü access.onlara da eski eşini anlatıyordurRehberlik hocasi derse girmez ki, girer mi? Psikoloji derslerine giriyorum dedi sanki, ama ben ailede buyumedim, o normal mi bi normal mi diyen psikolog olur mu, lutfen olmasin, cocugunun psikolojisini gelip burda soran psikolog da olmasin lutfen.
Evet, birkaç tane var hem de o konudan.eski eşiyle yeni tanışan bir kadın gibi konu açıp adama talep olur mu siz olsanız evlenirmiy diniz bile diye konusu var.yani başka kişiliğe de bürünüyor ama psikologmuş.çok ürkütücü
Var olmayan bir seyin yoksunlugu da olmaz.Ortada baba diye bir sey yok zaten. Ayrıca aynı şehirde oturup cocugunu ıkı haftada bir görenler de var abartmayın.İşte çocuğum baba eksikliği yaşar mı? Şimdi haftada 1 görüyor gitsem 2 haftada 1 görecek.
derdi çocuk değil ki adam.çocuk olsa onla ilgilenirdi ona kanalize olurdu.ama aklı fikri sadece adamdaVar olmayan bir seyin yoksunlugu da olmaz.Ortada baba diye bir sey yok zaten. Ayrıca aynı şehirde oturup cocugunu ıkı haftada bir görenler de var abartmayın.
benım bıle olasım geldıBende çocuk gelişimi mezunuyum acaba artik cocuk cerrahisiyim filan desem olurmukiOlur neden olmasin bu üye rehberlikci psikolog hersey oluyo bende olurum
benim de formasyonum var öğretmenlikte yaptım ama ne kafayla öğretmenim demiyorum ki sitede.yavv bundan sonra diyeceğimm.baksana herkes psikolog sitede.benim neyim eksikkBende çocuk gelişimi mezunuyum acaba artik cocuk cerrahisiyim filan desem olurmukiOlur neden olmasin bu üye rehberlikci psikolog hersey oluyo bende olurum
Akademisyen cok kizbenim de formasyonum var öğretmenlikte yaptım ama ne kafayla öğretmenim demiyorum ki sitede.yavv bundan sonra diyeceğimm.baksana herkes psikolog sitede.benim neyim eksikk
ama onlar gerçekten akademisyen.var benim arkadaşlarım burada.ben yıllardır işsiz 2 diplomalıyım diye yazıyorum.bundan sonra müthişşş kariyerimden bahsedeceğim.sen de aynını yapppAkademisyen cok kiz
Sanki çok varda babasi, haftada bir gün 3 saat.Tayin isyetip gitsem çocuğum baba eksikliği çeker mi?
Okumuşuz ama bi halt beceremiyoruz bak gördün mü bundan sonra cocuk cerrahisi diyin banaama onlar gerçekten akademisyen.var benim arkadaşlarım burada.ben yıllardır işsiz 2 diplomalıyım diye yazıyorum.bundan sonra müthişşş kariyerimden bahsedeceğim.sen de aynını yappp
La havle, HayatBen, kadris86 veya üyelerin çoğunlukla bildiği yildizliyagmurlugeceler vs vs vs size milyon kere siteye gelmeyin artık dedik ısrarla geliyorsunuz, ağzıma geleni saydığım biri bana bir defa gelme dese bir daha gelmem ama tabii siz maalesef bunu bile anlamayacak durumdasınız.Valla beni becerirken gayet istekliydi ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu.kendimi zorla becerttirmedim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?