Merhaba ben geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müge Anlı & Bihter Ziyagil mix yapmışsın kuzum

Ya hipnozu boşverin ben büyük kazık yedim nasıl soğuyacak içim? Siizn içiniz nasıl soğurdu böyle bir durumda?
Adam sevmiyor, cocugu istemiyor dussun diye dua ediyor, birakin es sizi insan yerine koymuyor tayinle gelmissiniz belli mesleginiz var ve bu adama bosanmayalim, yeniden evlenelim diye yalvardiniz mi . Altinla kaplasalar genede deger kazanmayacak kisilikte birine hala ölup bitiyorsuniz cocuk baba gorecekmis ne babasi babami o kisi . Basima bela olmasin diye dort gozle gitmenizi bekliyordur ne babasi ne kocasi ya çöp bir iliskiden hala iciniz sogusa ne sogumasa ne çöp iste birakin gecmisi

Çok sağolun haklısınız.

Nolur ogretmenim demeyin lutfen insallah degilsinizdir ?

ınsanlar sıze cıddı cıddı yazıyorlar bakın konu sahıbı
bırsuru boyle yardımcı olmak ısteyen yorum geldı sıze
ınsanda utanma olur bıraz

Psikoloji derslerine giriyorum.piskologum aynı zamanda

Neden bir de öğretmen değilsindir diyip duruyorlat? Öğretmenim ve mesleğimi degayet güzel yapıyorum.benim geçtiğim yollardan geçmeden kimse beni yargılayamaz.

Utanmam da var.psikolojik olarak çöktüm evet ama kimse yok dertleşebileceğim o yüzden buraya yazıyorum ne alaka bir de öğretmen değilsindir inş.falan demeler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…