- 22 Mart 2021
- 2.838
- 22.481
- 258
- Konu Sahibi kapikuluhande
-
Benden değil lustraldandır o.Beni gülmekten çatlattınız.
Ya dalga amaçlı yazdm ya.Ogretmen mi arkadas? Ne ogretmeni acaba, enjekte yerine encekte ettim yazan ögretmen?
Müge Anlı & Bihter Ziyagil mix yapmışsın kuzumÇocuğunuzun babası yok ki. Çocuğunuzun, babası yok. Bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz siz? Sizin çocuğunuzun babası yok. Siz size ve daha karnınızdayken bile çocuğunuza değer vermeyen bir adamı baba yapmışsınız şimdi de yapmadığı babalığın eksikliğini çeker mi çocuk diye düşünüyorsunuz.
İtiraf ediyorum ben bir psikologum.ama amum dibine ışık vermez misali kendimi tedavi edemiyorum.Valla yorumlarda öyle okudum inşallah yalandır
Ne öğretmenisiniz?Ya dalga amaçlı yazdm ya.
Ahahahahahah bu yorum bomba işte.Müge Anlı & Bihter Ziyagil mix yapmışsın kuzum
Psikologum.Ne öğretmenisiniz?
Ahan da troll.cikti, bosuna yoluyosunuz kendiniziİtiraf ediyorum ben bir psikologum.ama amum dibine ışık vermez misali kendimi tedavi edemiyorum.
Psikoloji derslerine giriyorum.piskologum aynı zamandaNe öğretmenisiniz?
Adam sevmiyor, cocugu istemiyor dussun diye dua ediyor, birakin es sizi insan yerine koymuyor tayinle gelmissiniz belli mesleginiz var ve bu adama bosanmayalim, yeniden evlenelim diye yalvardiniz mi . Altinla kaplasalar genede deger kazanmayacak kisilikte birine hala ölup bitiyorsuniz cocuk baba gorecekmis ne babasi babami o kisi . Basima bela olmasin diye dort gozle gitmenizi bekliyordur ne babasi ne kocasi ya çöp bir iliskiden hala iciniz sogusa ne sogumasa ne çöp iste birakin gecmisiYa hipnozu boşverin ben büyük kazık yedim nasıl soğuyacak içim? Siizn içiniz nasıl soğurdu böyle bir durumda?
Çok sağolun haklısınız.Adam sevmiyor, cocugu istemiyor dussun diye dua ediyor, birakin es sizi insan yerine koymuyor tayinle gelmissiniz belli mesleginiz var ve bu adama bosanmayalim, yeniden evlenelim diye yalvardiniz mi . Altinla kaplasalar genede deger kazanmayacak kisilikte birine hala ölup bitiyorsuniz cocuk baba gorecekmis ne babasi babami o kisi . Basima bela olmasin diye dort gozle gitmenizi bekliyordur ne babasi ne kocasi ya çöp bir iliskiden hala iciniz sogusa ne sogumasa ne çöp iste birakin gecmisi
Nolur ogretmenim demeyin lutfen insallah degilsinizdir ?Gitsem içim soğuyacak biliyorum.ne olur özellikle şu duruma yorum yapar mıısnız.okulumun karşısında bacısı var 2 saat de dersim vardı bakıcıya para vermeyeyim bacına bırak dedim.yaa ablam bişey demez de eniştem çocuk elini oraya vurdu buraya vurdu diye huylanır dedi.yani istemezler çocuğu diyor.sadece 2 saat.ama biz evliyken o bacısı ve eniştesi gel bizi köye götür oraya götür buraya götür diyorlardı çok rahat
Sinirden kahkaha atıyorum benbızı delırttı delırttı
sonra da
olduu o zamaaan yıne gorusuruz dedı
sız bırsey anladınız mı arkadaslar
ben suan kendımı bosa konusmus gıbı hısssedıyorum sızın de ıcınızde koca bır bosluk olustu mu
Rehber öğretmen gibi bişey misiniz yaniPsikoloji derslerine giriyorum.piskologum aynı zamanda
ınsanlar sıze cıddı cıddı yazıyorlar bakın konu sahıbıAdam sevmiyor, cocugu istemiyor dussun diye dua ediyor, birakin es sizi insan yerine koymuyor tayinle gelmissiniz belli mesleginiz var ve bu adama bosanmayalim, yeniden evlenelim diye yalvardiniz mi . Altinla kaplasalar genede deger kazanmayacak kisilikte birine hala ölup bitiyorsuniz cocuk baba gorecekmis ne babasi babami o kisi . Basima bela olmasin diye dort gozle gitmenizi bekliyordur ne babasi ne kocasi ya çöp bir iliskiden hala iciniz sogusa ne sogumasa ne çöp iste birakin gecmisi
Psikoloji derslerine giriyorum.piskologum aynı zamanda
Yok canim ya yazismasina baksana bizi kekliyor yada kendini boyle gormek istiyor .Rehber öğretmen gibi bişey misiniz yani
Neden bir de öğretmen değilsindir diyip duruyorlat? Öğretmenim ve mesleğimi degayet güzel yapıyorum.benim geçtiğim yollardan geçmeden kimse beni yargılayamaz.ınsanlar sıze cıddı cıddı yazıyorlar bakın konu sahıbı
bırsuru boyle yardımcı olmak ısteyen yorum geldı sıze
ınsanda utanma olur bıraz
Utanmam da var.psikolojik olarak çöktüm evet ama kimse yok dertleşebileceğim o yüzden buraya yazıyorum ne alaka bir de öğretmen değilsindir inş.falan demeler?ınsanlar sıze cıddı cıddı yazıyorlar bakın konu sahıbı
bırsuru boyle yardımcı olmak ısteyen yorum geldı sıze
ınsanda utanma olur bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?