• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba ben geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya bu helva kavurun kısmı aslında gercekten cok mantıklı
ben arkamda bırakmak ıstedıgım ama takılı kaldıgım seyler ıcın yapıyorum
ben genelde sifona basıyorum :KK53:ama helva daha mantıklı
Bilmem hic denemedim de kolektif bilincalti denen bir sey var. Zihin en kotu bu sekilde kandirabilir konu sahibinin durumunda diye dusundum🤣🤣

Ay canim helva cekti yarin kavurayim demis. İnsallah trol ataklari yapmiyordur hatun.

bızı delırttı delırttı
sonra da
olduu o zamaaan yıne gorusuruz dedı

sız bırsey anladınız mı arkadaslar
ben suan kendımı bosa konusmus gıbı hısssedıyorum sızın de ıcınızde koca bır bosluk olustu mu
E gitmiyim o zaman?

Geldim geç geldim gelmez oleydim tansiyonlarım yükseldi. :işsiz:
Bu kadar kazık yemişin bizi de zehirledin akşam akşam. Sağ baştan hepimize birer soğuk su ver iyi.gider. ama büyük bardak senin olsun🤷🏻‍♀️

Tayin isteyip gitse çocuğum baba eksikliği çeker mi?
Çocuğunuzun babası yok ki. Çocuğunuzun, babası yok. Bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz siz? Sizin çocuğunuzun babası yok. Siz size ve daha karnınızdayken bile çocuğunuza değer vermeyen bir adamı baba yapmışsınız şimdi de yapmadığı babalığın eksikliğini çeker mi çocuk diye düşünüyorsunuz.

Anlamıyorsunuz? Aynı şehirde olsa okul çıkışı gelir alır belki hergün.ama farklı ilde olaa nasıl olacak?

Gitmeyin. Çocuğunuzu babasız, kendinizi kocasız erkeksiz bırakmayın.
İyice dibine dibine sokulun, iteklerse inatla sarılın, küfrederse siz iltifat edin, para vermezse siz ona para verin. İnsan ilişkileri gayretle yürür, gayret edin sabredin. Bu sizin bu dünyadaki imtihanınız ve lütfen yılmayın, eski eşiniz sizi seviyor ve çok aşık ama sadece bunun farkında değil, bilincinde değil. Bunu ona hatırlatmalısınız.

Hemen yarına bir düzine gül gönderin kendisine, taşınabiliyorsanız dibindeki apartmanlardan birine taşının. Her gece aşk mesajı yazın. Öfkeniz şeytandan ona yenilmeyin, her evlilikte olabilen şeyler bunlar ama siz bir anlık boşlukla boşanmışsınız, eski eşiniz sizi denemek istemiş bakalım beni yeteri kadar seviyor mu boşanacak mı boşanmayacak mı diye, siz ise hemen ikna olmuş boşanmışsınız kırılmış adam belli ki. Kendinizi affettirin. Sonra gelin buraya 9305789. konunuzu açın.
Gelmişsiniz 37 yaşına, bu adamdan başka bakan da olmaz size zaten çürür kurur gidersiniz. Bırakmayın yapışın iyice. Siz birbirinizin alın yazısısınız, farklı bir hayatınız yok, olamaz asla.

İyice dibine dibine sokulun, iteklerse inatla sarılın, küfrederse siz iltifat edin, para vermezse siz ona para verin. İnsan ilişkileri gayretle yürür, gayret edin sabredin. Bu sizin bu dünyadaki imtihanınız ve lütfen yılmayın, eski eşiniz sizi seviyor ve çok aşık ama sadece bunun farkında değil, bilincinde değil. Bunu ona hatırlatmalısınız.

Hemen yarına bir düzine gül gönderin kendisine, taşınabiliyorsanız dibindeki apartmanlardan birine taşının. Her gece aşk mesajı yazın. Öfkeniz şeytandan ona yenilmeyin, her evlilikte olabilen şeyler bunlar ama siz bir anlık boşlukla boşanmışsınız, eski eşiniz sizi denemek istemiş bakalım beni yeteri kadar seviyor mu boşanacak mı boşanmayacak mı diye, siz ise hemen ikna olmuş boşanmışsınız kırılmış adam belli ki. Kendinizi affettirin. Sonra gelin buraya 9305789. konunuzu açın.
Gelmişsiniz 37 yaşına, bu adamdan başka bakan da olmaz size zaten çürür kurur gidersiniz. Bırakmayın yapışın iyice. Siz birbirinizin alın yazısısınız, farklı bir hayatınız yok, olamaz asla.
Beni gülmekten çatlattınız.

delırecem konu sahıbı gulus atmıs bırde bu yoruma

bende okurken katılarak guldum sinirim bozuldu :D kahvemı puskurtum

Bence o çocuğu sizin elinizden almalı devlet eğer gerçek iseniz ve bu durumda hala öğrencilere ders vermenizde yanlış baya baya tedavi olmanız lazım inşallah gerçek değildir bu konu hem eşiniz olacak şahıs hemde siz o çocuğu hiç haketmemissiniz
Ogretmen mi arkadas? Ne ogretmeni acaba, enjekte yerine encekte ettim yazan ögretmen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X