Merhaba ben geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet sorunları olan biri olarak siz sorunları olmayan bayanlardan akıl almaya geldim.maşşalahlahhhhh sorunsuzlar siziziiiiii.

Sinirden kahkaha atıyorum ben
gercekten gozumdekı yası sıldım Wing nın yazdıgına koptum zaten bence o yorum bdv en ustde sabıtlenmelı benzer konu baslıklarında otomatık acılmalı

bı yandan pc nın ekranını sılıyorum cunku kahvemı puskurttum bı yandan murat 124 un tektekleyen motoru gıbı gulme krızıne gırdım

psıkolog oldugunu yazdıgı noktada bır anda cıddılestım o guluslerımın yerınde gerılım muzıgı calıyor gozum avına kitlenmıs jaguar gıbı baklıyor allah esırgesın

Sen boşlukta hissetme diye uykumdan ödün veriyorm değerini bil.

İyi değilim panter, konuyu okuduğumdan beri psikopat gibi gülüyorum. Soğuk soğuk terliyorum. Kendime gelemiyorum. Panik atak geliy geliy gidiy
o belirtiler aylardır var biz de.gidiyor geliyor başka nickler alıyor.başka kiimliklere bürünüyor ama konu hep aynııı.

Size alıştık onda sorun yok ancak kelebekler vadisinden eşi tarafından hamileyken atılan semra Aysal ın başına gelen olayı resmen anlatmışsınız . Sinirlerim bozuldu durduk yere sayenizde kadincagiz ile kendinizi bir tutmayın lütfen ,siz bile isteye adama lades diyen birisiniz. Diğeri ise kumpas ile kendisi ve bebeğini kaybeden bir anne.

Evet sorunları olan biri olarak siz sorunları olmayan bayanlardan akıl almaya geldim.maşşalahlahhhhh sorunsuzlar siziziiiiii.
Biz sorunsuzuz demedik ki yardımcı olmaya çalışıyoruz beğenmiyorsan yazma sen de ne yapalım, ben sana kötü laf etmedim sen de terbiyeni bil, seni korumaya çalıştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…