- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi kapikuluhande
-
Özür dilerim canım haklısın.Biz sorunsuzuz demedik ki yardımcı olmaya çalışıyoruz beğenmiyorsan yazma sen de ne yapalım, ben sana kötü laf etmedim sen de terbiyeni bil, seni korumaya çalıştım.
Tek boşanan siz misiniz? Ben de boşandım 15 seneden sonra. Boşandıktan 1 sene sonra öğrendim başkasıyla ilişkisi olduğunu. İz sürmedim, neden diye araştırmadım. Beni sevmekten vazgeçmisti, bende kabullendim.Benim geçtiğim yollardan geçmeden kimse beni yargılayamaz.
özelden bana psikoloji diplomanı at ismini i saklayıp siteyi terkedeceğimmm.dünya dört köşe aslında deseler inanırım da buna inanmamİtiraf ediyorum ben bir psikologum.ama amum dibine ışık vermez misali kendimi tedavi edemiyorum.
Sen biraz gerilmişsin bence canım bunlara bakma sen uyu dinlen yarın dersin filan vardır. Şeker gibi olmuşsun böyle gülmeler filan ilaçlarını ihmal etme. Düzelecek her şey ben inanıyorum. Allah rahatlık versin.Özür dilerim canım haklısın.
Çok haklısınız zaten adamı bıraktım geçmiştw ama bazı aptallıklatımı hazmedemiyorum.Tek boşanan siz misiniz? Ben de boşandım 15 seneden sonra. Boşandıktan 1 sene sonra öğrendim başkasıyla ilişkisi olduğunu. İz sürmedim, neden diye araştırmadım. Beni sevmekten vazgeçmisti, bende kabullendim.
Boşandıktan 4 sene sonrada 2. Evliliğimi yaptım. Yoluma devam ettim.
İnsan bir yola çıkar, bunun risklerini de göze alır. Evlenip, boşanmıssınız. Bir çocuğunuz olmuş. Belki de evliliğinizin sebebi o çocuktu. Onun için güçlü olacağınıza, obsesif davranıyorsunuz. Bunun kime ne faydası olacak? İnsan yalnız doğar, yalnız ölür. Önce siz tek başına yeterli, güçlü bir birey olmayı başarın. İyileşmek sizin elinizde. Hersey sizin beyninizde bitiyor. Sizi geçmişte bırakanı, sizde geçmişte bırakın. Yoksa bir geleceğiniz olmaz.
Amin canım çok sağol.iyi geceler.Sen biraz gerilmişsin bence canım bunlara bakma sen uyu dinlen yarın dersin filan vardır. Şeker gibi olmuşsun böyle gülmeler filan ilaçlarını ihmal etme. Düzelecek her şey ben inanıyorum. Allah rahatlık versin.
özelden bana psikoloji diplomanı at ismini i saklayıp siteyi terkedeceğimmm.dünya dört köşe aslında deseler inanırım da buna inanmam
İtiraf ediyorum ben bir psikologum.ama amum dibine ışık vermez misali kendimi tedavi edemiyorum.
Yok efendim ne demek musaade sizinBen yatmak için sizden izin istesem ayıp olur mu?
Valla birakmamBen yatmak için sizden izin istesem ayıp olur mu?
Neden?Valla birakmam
hele bir karpuz kesiver.yoksa gidecek kadın erkendenValla birakmam
Çay olur karpuz olmaz.hele bir karpuz kesiver.yoksa gidecek kadın erkenden
Böyle baba olmaz olsun bırakın ya! Size eş olmuş mu ki çocuğunuza baba olsun. Çocuk düşsün diye dua ettim de ne demek ya. Peki ya boşanalım yine evleniriz ne demek. Ben böyle bir insana çocuğumun saçının telini dahi göstermem. Aklınızı başınıza alın bence onunla aynı şehirde kalmayinBaştan söyleyeyim çocuğuma iyi bakıyorum mesleğimde iyiiym.ama adamın beni yeniden evleniriz diye boşamasını hazmademedim hala.evlenirken param yok demişti ben altınlarımı satıp eşya aldım bana bir kuruş harcamadı.hamile kaldım çocuk düşerse boşanalım dedi bana.beni derin bir mağaraya götürdü gezmeyi sevmediği halde sanırım ayağı takılsın dğşsün de çocuk da karnında ölsünndiye.birinde benden kanama geldi hamileyken doktora giderrken bana dedi ki iniallah çocuk düşer diye dua etmiştim kabul mu oldu acaba dedi.bu arada ben her ay eve 1500 tl katkıda bulundum her türlü ev işi bendeydi .çocuk bakımı bendeydi üstğne her ay 1500 ver.yaptığım işler de beğenilmiyordu sürekli eleştiriyordu.severek evlenmediğim için her hareketin batıyor diyordu.zaten evlenirken de kararsızdım dedi amaaan evlenim gitsin dedim dedi.
Ne zaman sarılsam itti.boşanmak için dava açtı.bu arada çocuğun her türlü bakımı da bendeydi çocuğun bakımında bile beni eleştiriyordu.benim de iyice psik.bozuldu sürekli elimi yıkamaya başladım çocuğuma bişey olacak korkusuyla bu da bahane etti bunu boşanma davasınj açtı.boşanmak istemedim boşanalım yeniden evleniriz şimdi boşanmamız lazım dedi neden dedim cevap vermedi sadece boşanmamaız lazım dedi.onun istediği gibi anlaşmalı boşandım.1 tl almadım.evinden çıktım.başka eve geçtim o da 2 ay sonra gitti anasına ev aldı.ev kendi üzerine de anasını oturttu ben b.k gibi evde çocukla yaşıyorum.8 aylık bebekle boşandı ve ben ev değiştirdim.acımadı ne bana ne cocuguna.buna yalvardım tekrar birleşelim diye hayır dedi.senle kimse evlenmezdi hasbelkader evlendin hasbelkader çocupun oldu seni kimse allmazdı dedi.ben ailemle yaşarım sen de ne yaparaan yap dedi.şimdi ben tam ona istediği hayatı vermiş oldum.bedavadan evlendi bedavadan boşandı çocuk sahibi oldu.parası da gitmedi canı da acımadı.istediği giib 9 kardeşiyle de yaşıyor.ben de bk gibi kaldım öylece.
Şimdi bu adama karşı hırsım öfkem geçmiyor ama onun yüzüne normal davranıyorum sadece çocukla ilgili iletişimdeyim.şimdi ben bu adamaın da şehrine tayinle gelmiştim.defolup gideyim mi kendi şehrime? Yoksa bu herifin menleketinde kalmaya devam mı edeyim çocuğum baba görsün diye?yalnız çocuk adamın çok da umrunda değil haftada 1 gün 3 saat görüyor.aynı şehirde olmamıza rağmen.kendi şehrimde de ailem yok bunu da göz önünde buşundurursunuz yorum yaparken.çocuğum baba eksikliği çeker mi defoluğ gitsem? Bir de bu adama olan öfkem hırsım nasıl dinecek?
Yarin devam ederiz kaldigimiz yerden iyi gecelerBen yatmak için sizden izin istesem ayıp olur mu?
Çok sağolun sanırım kararımı verdim ilk tayin döneminde gideceğim.Böyle baba olmaz olsun bırakın ya! Size eş olmuş mu ki çocuğunuza baba olsun. Çocuk düşsün diye dua ettim de ne demek ya. Peki ya boşanalım yine evleniriz ne demek. Ben böyle bir insana çocuğumun saçının telini dahi göstermem. Aklınızı başınıza alın bence onunla aynı şehirde kalmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?