Merhaba ben geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim anlamadiğım ilk başlarda bacımlı konuşuyordunuz, sizi dalgaya alan yorumlara bile allah rızası için tayin isteyim mi istemeyim mi diyordunuz, mahalleden Kadriye teyze gibi bir uslubunuz vardı. Ki o uslupla psikolog olmanız imkansız. Sonra bir anda ciddileştiniz, uslubunuz degisti. Sastim kaldım.

Benim geçtiğim yollardan geçmeden kimse beni yargılayamaz.
Tek boşanan siz misiniz? Ben de boşandım 15 seneden sonra. Boşandıktan 1 sene sonra öğrendim başkasıyla ilişkisi olduğunu. İz sürmedim, neden diye araştırmadım. Beni sevmekten vazgeçmisti, bende kabullendim.
Boşandıktan 4 sene sonrada 2. Evliliğimi yaptım. Yoluma devam ettim.
İnsan bir yola çıkar, bunun risklerini de göze alır. Evlenip, boşanmıssınız. Bir çocuğunuz olmuş. Belki de evliliğinizin sebebi o çocuktu. Onun için güçlü olacağınıza, obsesif davranıyorsunuz. Bunun kime ne faydası olacak? İnsan yalnız doğar, yalnız ölür. Önce siz tek başına yeterli, güçlü bir birey olmayı başarın. İyileşmek sizin elinizde. Hersey sizin beyninizde bitiyor. Sizi geçmişte bırakanı, sizde geçmişte bırakın. Yoksa bir geleceğiniz olmaz.

İtiraf ediyorum ben bir psikologum.ama amum dibine ışık vermez misali kendimi tedavi edemiyorum.
özelden bana psikoloji diplomanı at ismini i saklayıp siteyi terkedeceğimmm.dünya dört köşe aslında deseler inanırım da buna inanmam

Özür dilerim canım haklısın.
Sen biraz gerilmişsin bence canım bunlara bakma sen uyu dinlen yarın dersin filan vardır. Şeker gibi olmuşsun böyle gülmeler filan ilaçlarını ihmal etme. Düzelecek her şey ben inanıyorum. Allah rahatlık versin.

Çok haklısınız zaten adamı bıraktım geçmiştw ama bazı aptallıklatımı hazmedemiyorum.

Amin canım çok sağol.iyi geceler.

Böyle baba olmaz olsun bırakın ya! Size eş olmuş mu ki çocuğunuza baba olsun. Çocuk düşsün diye dua ettim de ne demek ya. Peki ya boşanalım yine evleniriz ne demek. Ben böyle bir insana çocuğumun saçının telini dahi göstermem. Aklınızı başınıza alın bence onunla aynı şehirde kalmayin

Çok sağolun sanırım kararımı verdim ilk tayin döneminde gideceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…