Mektup Yarışması Anketi

Mektup Yarışma Anketi

• 1. Mektup

OY: 30 15,2%
  • 2. Mektup

OY: 17 8,6%
  • 3. Mektup

OY: 10 5,1%
  • 4. Mektup

OY: 5 2,5%
  • 5. Mektup

OY: 15 7,6%
  • 6. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 7. Mektup

OY: 7 3,5%
  • 8. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 9. Mektup

OY: 14 7,1%
  • 10. Mektup

OY: 3 1,5%
  • 11.Mektup

OY: 54 27,3%
  • 12.Mektup

OY: 5 2,5%
  • 13.Mektup

OY: 19 9,6%
  • 14.Mektup

OY: 11 5,6%

• Ankete Katılan
    198

BRAVO...ARKADAŞIM..BRAVO... Gene çok güzel bir ilk e imza atmışsın..kutluyorum ve sevgiyle kucaklıyorum seni....Şeniz

bendende bravo doğrusu mektupların en çarpıcı yerlerini çok güzel yakalamışsın okuduğunu içine sindirmek diye buna derim ben

bendende bravo doğrusu mektupların en çarpıcı yerlerini çok güzel yakalamışsın okuduğunu içine sindirmek diye buna derim ben

Sağol canım:1hug:tekrar tekrar okudum, belki kaçırdığım bir yer vardır diye.Arkadaşlarımın takdirini kazanmak beni mutlu etti.:1hug:

valla nediyeceğimi bilemiyoum nutkum tutuldu derlerya işte bravo hepinize çok duygulu anlamlı sözler yürekten kutluyorum canlar sizleri kknın güzel insanları yüreğinize bileğinize sağlık kutluyorum sizleri

okudukça okuyorum kızlar 3 5 vede 11 nolu mektuplar beni gerçelten çokkama çok etkiledi yaaa satırlara dökmek duygularını aktarabilmek yani bukadar olur bende tanımak isterim mektupların sahibini tüm arkadaşlara başarılar diliyorum hakeden kazansın

mektupların hepsi bir birinden güzel emeğinize sağlık arkadaşlar
b11. mektup kopardı beni,kim yazmış çok merak ettm,
Alllah sabır versin,
1. mektup da çok etkiledi beni

Nihayet oyumu kullandim cok inceledim defalarca okudum ama su gercekki hepsi birbirinden guzel, o yuzden secerken zorlandim acikcasi, ama hakeden alsin herbir mektup baska icerik hepside kendi ozelinde birinci bence, mektuplari yazan bu guzel yurekleri kutluyorum emeklerine o guzel yureklerine saglik, hak eden kazanacak ama bu degilki digerleri hak etmedi ben aslinda hepsine oy vermek isterdim tabiki imkansiz, o yuzden hepsi gonlumde sakli guzel birer mektup olarak kalacak sevgilerimle

bende oyumu kullandım. mektupların hepsi birbiriden duygusal oyumu kullanırkende beni en çok etkileyene (ağlatana) verdim.. senağlama

bu şahane mektupları yazanların ellerine sağlık.duygularına sağlık. insan bu kadar mı güzel yazar . tebrikler hepsine

Böyle hoş bir aktivitede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ...
Mektupların hepsi duygu yüklü ve içtenlikle yazılmış, duygularını bu kadar güzel anlatabilen yetenekli arkadaşları ayrıca tebrik etmek isterim oyumu verdim hakeden kazansın diyemiyeceğim hepsi hakeden bence herkese başarılar...a.s.

vatana millete hayırlı uğurlu olsun ablacım...allah tekrarını göstersin inş:Roflol:

Ben birşey soracağım, acaba mektup yazarları açıklandığında, hangi üyenin hangi mektuba oy verdiği de direkt görünecek mijeyyar Ya da isteyen mi belirtecek :)
Bu arada gerçekten mektupların hepsi güzel, ne cevherler varmış aramızdayerimseniben

Oylama yaptıktan sonra yorumunda hangi mektuba verdiğini belirtenler elbette belli olacak..Ama şu var ki,oy verenler numaralara,yani mektuplara oy verdi..Kim kime verdi belli değil,veren kişi de bunu bilmiyor..
Bu yarışma sonlanınca ortaya çıkacak..:1closedeyes:

yarışma daha ne kadar sürecek berşule abla bu kadarı yeterli değilmi :uhm: kaç gündür takip ediyorum kim birinci olacak diye artık belli olsa ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…