Mektup Yarışması Anketi

Mektup Yarışma Anketi

• 1. Mektup

OY: 30 15,2%
  • 2. Mektup

OY: 17 8,6%
  • 3. Mektup

OY: 10 5,1%
  • 4. Mektup

OY: 5 2,5%
  • 5. Mektup

OY: 15 7,6%
  • 6. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 7. Mektup

OY: 7 3,5%
  • 8. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 9. Mektup

OY: 14 7,1%
  • 10. Mektup

OY: 3 1,5%
  • 11.Mektup

OY: 54 27,3%
  • 12.Mektup

OY: 5 2,5%
  • 13.Mektup

OY: 19 9,6%
  • 14.Mektup

OY: 11 5,6%

• Ankete Katılan
    198
BerŞulecim önce sana tesekkür etmek istiyorum sitemize böyle güzel bir aktivite kazandirdin, günlerce ugrastin cabaladin. Eline yüregine saglik arkadasim. :1hug:

Off ama isimiz cok zor. Tek tek okudum, hepside güzeldi ve cok duygulandirdi beni. Yüregini acan ve bizlerle paylasan her arkadasima tek tek tesekkür ediyorum. :çok üzgünüm:

Jürinin de isi zor, ben nacizane oyumu kullandim ama tüm arkadaslarim gönlümde birinci yerimseniben

Tüm arkadaslarima basarilar diliyorum.a.s.

Sevgilerimle...

Ben de sana teşekkür ediyorum bu çalışmada beni yalnız bırakmayanlardan olduğun için...

ooff kızlarrr ellerinize yüreğinize sağlıkk dağıldım paramparça oldumm.bende babasız kaldığım için benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşıma verdim oyumu. yaşadığımız o sıkıntılı günler herşeyiyle aynı ALLAHım kimseye yaşatmasın çok kötü oldum yinee:KK43:((

senağlamasenağlama ne kadar duygusal mektuplar ya hepside güzel hangisine oy vereceğimi şaşırdım ama verdim birine işte ağlattınız beni vesselamsenağlama

Merhaba,
İlk yarışmadır hatalar varsa affola. öncelikle şunu belirteyim bu yarışmanın hiç bir noktasında emeğim yoktur. Fikir BerŞule'den geldi, çok hoşuma gitti. Hiç üşenmedi çok emek verdi tek tek yazıları topladı başlıkları açtırdı juriyi kurdu. Her adımda fikir alışverişi yapıldı yani tam bir takım çalışmasıydı bu sayede bu takımda yer alan başta berşule ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Yazılanları okuyunca acaba bu KK'nın damı kitabını çıkarsam diye düşünmeye başladım.

Favorimi belirledim oy verdim herkese başarılar...

:hooray:

kazen abe, mektuplar için patent isteriz heee Kötü Kazen:Roflol:

Sulem sana bir kezde buradan tesekkur etmek istedim, guzel bir calisma oldu emeginize saglik, mektuplar cok cok guzel hangisi daha guzel diye secmesi cok zor gercekten, bende oyumu henuz kullanmak istemiyorum birkac tane eledim ama hak eden kazansin, yuregini, sevgisini, duygularini ortaya koyan, satirlara doken butun arkadaslarimi kutlarim sevgilerimle

Hepsi Birbirinden Güzel Okurken Tüylerim Diken Diken Oldu Ağladim Salya Sümük Oldum Valla Zor Oldu Birini Seçtim Ama Hepsi çok Güzel Arkadaşlar Emeğinize Sağlik

şulemmm valla ezberledim her birini.... gece rüyama girmezse ne oluyımmm...:Roflol:

Ya ben ne yapayım???
Günlerdir bunlarla yatıp bunlarla kalkıyorum..Ben her kelimesini ezberledim valla..

Rüyamda mektupları siliyorum,anketi yetiştiremiyorum...He sizin yüzünüzden beynim tersine doğru akmaya başladı akıllımtatlicadiarzu

Berşulecim sana ve emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler .Güzel bir fikirdi hayata geçirildiğide çok iyi oldu .Kazene katılıyorum kitap harika olur :)) MADE IN KK :))

Ben de verdim oyumu. Hepsi çok güzel yazılmış.
Ellerinize yüreklerinize sağlık arkadaşlar yerimseniben

Berşulecim sana ve emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler .Güzel bir fikirdi hayata geçirildiğide çok iyi oldu .Kazene katılıyorum kitap harika olur :)) MADE IN KK :))

Biz de sizlere teşşekkür ediyoruz lereenim,eksik olmayın..

Şulemin şahsında emeği geçen bütün arkadaşlara ve yarışmacılara teşekkür ediyor,başarılar diliyorum... :nazar::nazar::nazar:

Mektupların her biri başka bir hayat öğretisi ve aralarında seçim yapmak hakikaten zor...hepinize ayrı ayrı sevgilerimi yolluyorum..:1hug:

:enbuyukkk:

hepsi çok güseller ama ben bitanesinde koptum yazmamda sakınca yok heralde 9 nolu mektup favorim bütün arkadaşlara başarılar dilerim

Ya ben ne yapayım???
Günlerdir bunlarla yatıp bunlarla kalkıyorum..Ben her kelimesini ezberledim valla..

Rüyamda mektupları siliyorum,anketi yetiştiremiyorum...He sizin yüzünüzden beynim tersine doğru akmaya başladı akıllımtatlicadiarzu

hiç sorma şulemm yaaaaa....çok haklısınnnn...:1hug: burdan sen ve senin nezdinde emeği geçen her arkadaşımızaaaa kucak dolusuuu sevgiler....a.s.a.s.a.s.

Mektupları bende okudum arkadaşlar, herkes yüreğindekileri öyle güzel anlatmış ki... Bazıların da çok duygulandım.senağlama

Yarışmaya katılanlara başarılar dilerim, gerçekten seçim yapmak çok zor.
Bende oyumu kulladım.
Ama kalbimde bütün mektupları 1. sıraya koydum.a.s.

Çok ama çok teşekkürler Şule! Böyle güzel bir etkinlikle bizleri tanıştırdığın için... İnşallah çok keyifli olacak..

Sevgilerimle...

Çok ama çok teşekkürler Şule! Böyle güzel bir etkinlikle bizleri tanıştırdığın için... İnşallah çok keyifli olacak..

Sevgilerimle...

Asıl ben çok çok teşekkür ederim!!Ne demek,seve seve ,zevkle yaptım,daha doğrusu yaptık..

Keyifli olacağından şüpheniz olmasın,daha o kadar çok kategori var ki aklımda,asıl siz hangisine yetişebileceğinizin hesabını yapın conem.sengözlerimebaksanab

Ellerinize ve emeklerinize sağlık!!!a.s.

yarışmalar bölümü siteye ayrı bi renk katmış ..... emeği geçen herkese teşekkürler .... bu arada oyumu kullandım

Bende oyumu kullandim ama karar vermekte zorlandim acikcasi.. Cunku hepsi birbirinden guzel, hepsi duygu yuklu ve etkileyicisenağlama Yazanlarin ellerine yureklerine saglik.. Boyle bi yarisma duzenledigin icin tesekkurler bersule..

X