- 21 Temmuz 2013
- 147
- 104
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Kızlar bugün adet günüm ilk idrar testimi yaptım negatif yarın sabahta yapacağım hakkımda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin adına sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah bebeğiniZumruduanka96 kızlaaaaar ben hamileyiim
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah ne zamandır görüyodum seni bi şey soracaktım jeli kaçıncı günlerinde kullandınAy bana yazdın galiba canım teşekkür ederim amin inşallah bu ay letu kullanmıştım 2 nisanda kontrolde 3 yumurtam vardı dr çatlatma iğnesi vermedi ilişki günleri verdi onları değerlendirdik sonrasında 25. Güne kadar devam ettik gün aşırı bide bu ay ben 3 kere gynoseed jel kullandım. 27. Gün silik çizgi gördüm erken gebelikte akşam gittim hemen kan verdim 2,77 çıktı çocuğu yerleşirken yakalamışım 3 gün sonra 20 çıktı değerim doktor yarın çağırdı tekrar kan vermemi istemedi ama ben idrar testisyle takip ettim gittikce koyulaşıyor tabi daha çok minik inşallah sağlıkla devam eder
aşkım şu yeme düzeni bu düzeldi mi gerisi gelir yaaaValla bayramdan beri beslenme düzenim çok kötü şekeri kesmem lazım her gün 20 dk da olsa yürüyüş yapmam lazım ama hiç halim ve isteğim yok. Şekerli bi şey gördüm mü dayanamıyorum napıcam ben Üstelik gebelik şekeri vardı bende dikkat etmem lazım. Sabahları işe giderken süt yulaf ikilisini yiyorum o biraz kan şekerimi dengeliyor ama sonrası kötü ipin ucu kaçıyor. Her gün karar verip gerçekleştiremiyorum
yaaaaa sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin allah canim benimmZumruduanka96 kızlaaaaar ben hamileyiim
ne jeli askim buMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah ne zamandır görüyodum seni bi şey soracaktım jeli kaçıncı günlerinde kullandın
Amin teşekkür ederim darısı başınızasenin adına sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah bebeğini
2 yıldır buralardayım amin inşallah 3-5-7 sini değerlendir demişti doktor o 3 günde kullandımMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah ne zamandır görüyodum seni bi şey soracaktım jeli kaçıncı günlerinde kullandın
Amiinnn çok teşekkür ederim allah isteyen herkese bekletmeden nasip etsinyaaaaa sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin allah canim benimm
3-5-7 nisanın mı canım anlamadım2 yıldır buralardayım amin inşallah 3-5-7 sini değerlendir demişti doktor o 3 günde kullandım
kuzum ne jeli bu2 yıldır buralardayım amin inşallah 3-5-7 sini değerlendir demişti doktor o 3 günde kullandım
Maşallah, tebrik ederim İnşallah sağlıklı çok güzel bir hamilelik süreci geçirir bebeğine sağlıkla kavuşursunZumruduanka96 kızlaaaaar ben hamileyiim
Tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla geçir inşallah .Zumruduanka96 kızlaaaaar ben hamileyiim
Gynoseed diye bir gebenin günlüğü ebru hanımın spermler daha kolay ulaşması için bir jel sıkıyorsun vajen e falan filan bende kullandım bende olmadı arkadasa nasip olmuş darısı başımızakuzum ne jeli bu
Canım canım canım nasıl özlemişim seni ya uzun bi süre ceza aldım burda yakın zamanda döndüm dün aklıma geldin ama giremedim sonra yazmak içn neler yapıyorsun yeğenim nasıll kuzum biz bıraktığın yerdeyiz işte ben diyete spora başladım 10 gündür bir de böyle deneyeyim dedim edoşuma öyle mutlu oldum ki resmen umut oldu bizeKuzular Merveeee57 @bernaad Zumruduanka96 @benaroz napiosunuz? Ozledim sizi ya edosumun ( edahandro ) haberi cok mutlu etti bugun beni. Bu vesileyle size de yazayim dedim. Güncel yeni topigi de bulmusken hem bir hayirli olsun diyeyim. Hem de hal hatir sorayim dedim. Ayni bomba haberi en kisa zamanda sizlerden bekliyorum ben de sayfadan biraz uzak kaldim. Her zaman yazamiyorum. Ama unutmadim da sizi hep aklimdasiniz
Amin edoşumm sen kırdın zincirimizi biz de peşinden gelicez inşallah hem ben totem yaptım edoş pozitif görürse ben de bu yıl görücem dedim inşallah görücem deSayende ben de güncel topiği bulmuş oldum kızlar yeni topiğiniz size hayırlı uğurlu gelsin inşalah ❤ hepinizin göbüşleri bebiş dolsun Zumruduanka96 @bernaad Merveeee57
Olacak olacak canım inanıyorum ❤ olmak zorunda anca beraber kanca beraber. Ben sizsiz, siz bensiz yapamazsınız Allah büyük inşallah bir kaç arayla hepimiz hamile olacağız kuzumAmin edoşumm sen kırdın zincirimizi biz de peşinden gelicez inşallah hem ben totem yaptım edoş pozitif görürse ben de bu yıl görücem dedim inşallah görücem de
Ha şunu bileydin ucundan bucağından bi yerinden seni yakalamamız lazım ben de çok inanıyorum edoşummOlacak olacak canım inanıyorum ❤ olmak zorunda anca beraber kanca beraber. Ben sizsiz, siz bensiz yapamazsınız Allah büyük inşallah bir kaç arayla hepimiz hamile olacağız kuzum
Teşekkür ederiim inşallaahTebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla geçir inşallah .
Amiiinn çok çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallahhMaşallah, tebrik ederim İnşallah sağlıklı çok güzel bir hamilelik süreci geçirir bebeğine sağlıkla kavuşursun