🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

Sat 10 Mayıs da ben biliyorum erken gelecek beni şaşırtmayacak bir gün bile geçmez mı insan gününü yok geçmiyorum ya... 10 Mart kimyasal oldu benim 10 Nisan da ilk reglimi oldum düşük ardından şimdi bakalım gelecek mi mucizemiz Rabb'im hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah.

Kuzular @Merveeee57 @bernaad Zumruduanka96 Zumruduanka96 @benaroz napiosunuz? Ozledim sizi ya🥰🥰🥰 edosumun ( @edahandro ) haberi cok mutlu etti bugun beni. Bu vesileyle size de yazayim dedim. Güncel yeni topigi de bulmusken hem bir hayirli olsun diyeyim. Hem de hal hatir sorayim dedim. Ayni bomba haberi en kisa zamanda sizlerden bekliyorum🥰🥰🥰 ben de sayfadan biraz uzak kaldim. Her zaman yazamiyorum. Ama unutmadim da sizi hep aklimdasiniz🤩
Bizde bizde çok özledikkkk🥹🥹🥹nasılsın kuzumm

Canım canım canım nasıl özlemişim seni ya 😍 uzun bi süre ceza aldım burda yakın zamanda döndüm dün aklıma geldin ama giremedim sonra yazmak içn neler yapıyorsun yeğenim nasıll 😍 kuzum biz bıraktığın yerdeyiz işte ben diyete spora başladım 10 gündür bir de böyle deneyeyim dedim ☺️ edoşuma öyle mutlu oldum ki resmen umut oldu bize 😍😍
Kuzumm ben de her seyden bezip diyete ve spora baslamaya niyet ettigim zaman hamile kalmistim. Insallah senin de oyle olur🙏🙏 her seyin vakti var ya biz bilemiyoruz Allah biliyor. Sağlıkla olsun da onemli olan aslolan o... biz de iyiyiz şükür tatlim. 30a dogru yol aldik. Insallah hayirlisiyla tamamlanir bakalim surec. Simdilik yolunda😍

Ay bana yazdın galiba canım 😌 teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻 bu ay letu kullanmıştım 2 nisanda kontrolde 3 yumurtam vardı dr çatlatma iğnesi vermedi ilişki günleri verdi onları değerlendirdik sonrasında 25. Güne kadar devam ettik gün aşırı bide bu ay ben 3 kere gynoseed jel kullandım. 27. Gün silik çizgi gördüm erken gebelikte akşam gittim hemen kan verdim 2,77 çıktı 😀 çocuğu yerleşirken yakalamışım 3 gün sonra 20 çıktı değerim doktor yarın çağırdı tekrar kan vermemi istemedi ama ben idrar testisyle takip ettim gittikce koyulaşıyor tabi daha çok minik inşallah sağlıkla devam eder 🥰
Kuzum tebrikler cok sevindim. Hayirli olsun bebişin. Saglikla gelsin🤩😍

Sat 10 Mayıs da ben biliyorum erken gelecek beni şaşırtmayacak bir gün bile geçmez mı insan gününü yok geçmiyorum ya... 10 Mart kimyasal oldu benim 10 Nisan da ilk reglimi oldum düşük ardından şimdi bakalım gelecek mi mucizemiz Rabb'im hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah.
insallah canım hoş geldin

X