- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Amin canım benim darısı başına inşallahhh. Bu ay letu ve gynoseed jel kullandım gün aşırı ilişki olduYaaa sağlıkla ilerlesin kuzummm neler yaptın ayyy nasıl oldu maşallah maşllahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim darısı başına inşallahhh. Bu ay letu ve gynoseed jel kullandım gün aşırı ilişki olduYaaa sağlıkla ilerlesin kuzummm neler yaptın ayyy nasıl oldu maşallah maşllahhhh
Teşekkür ederiiim amiin darısı başınızaK
Canımmm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkür ederiiim sende sağlıkla kucağına al inşallahKuzum tebrikler cok sevindim. Hayirli olsun bebişin. Saglikla gelsin
Sat:23nisanBir mesaj attım ama kaynadı galiba arada
Sat:4 Nisan
Bat:2 Mayıs inşallah olmaz tabi
Ne güzel haberler verdin ayy çok çok sevindim kuzum senin adına bebişimize iyi bakkkAmin canım benim darısı başına inşallahhh. Bu ay letu ve gynoseed jel kullandım gün aşırı ilişki oldu
Napim kuşum ya regl olcam galiba ağrım falan var bekliyorum gelsin diye, bugün eşimi de doktora gönderdim git bi baktır bakalım sorun var mı diye. ben de regl oliyim randevu alcam hormon testi içinkurabiyeme-yolculuk kuzum naptın
Canım benim teşekkür ederim gittik doktora tekrar kan aldımsonuç bekliyorum 2 de çıkacaktı hala çıkmamış kafayı yemek üzereyimNe güzel haberler verdin ayy çok çok sevindim kuzum senin adına bebişimize iyi bakkk
Kuzum gelmez belki sperm testi isticekler eşinden sende adet olursan 3. Gününe al randevunuNapim kuşum ya regl olcam galiba ağrım falan var bekliyorum gelsin diye, bugün eşimi de doktora gönderdim git bi baktır bakalım sorun var mı diye. ben de regl oliyim randevu alcam hormon testi için
Ooo saat 3bucuk olduuuu banada haber verrrCanım benim teşekkür ederim gittik doktora tekrar kan aldımsonuç bekliyorum 2 de çıkacaktı hala çıkmamış kafayı yemek üzereyim
Sperm testi vermiş, sonuçları bekliyoruz. Bugün ya da yarın regl olmam lazım cumartesi gününe randevu alıcam işte ya ikinci gün olcak ya üçüncü gün, yarın regl olursam üçüncü gün pazara denk geliyor o gün almazlar mecbur ikinci gün olmuş olcak.Kuzum gelmez belki sperm testi isticekler eşinden sende adet olursan 3. Gününe al randevunu
Ben de bu markayı kullanıyorum, çok bilgili değilim yalan söylemiş olmiyım ama ikinci çizgiyi görmeye başlayınca her gün ya da gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorumKızlar bende buraya yeni üyeyim ve ilk defa bu markayı kullanıyorum( innovita) ve daha 4.günüm bugün yorumlayıp beni bilgilendirebilir misiniz?♡
Kuzum direk sprey testimi almışlar en son ne zaman ilişki olmuştuSperm testi vermiş, sonuçları bekliyoruz. Bugün ya da yarın regl olmam lazım cumartesi gününe randevu alıcam işte ya ikinci gün olcak ya üçüncü gün, yarın regl olursam üçüncü gün pazara denk geliyor o gün almazlar mecbur ikinci gün olmuş olcak.
birkaç gün olmuştu, direkt test alalım demişler o yüzdenKuzum direk sprey testimi almışlar en son ne zaman ilişki olmuştu
Teşekkür ederim peki sende mi ilk defa kullanıyorsun?Ben de bu markayı kullanıyorum, çok bilgili değilim yalan söylemiş olmiyım ama ikinci çizgiyi görmeye başlayınca her gün ya da gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum
2 aydır kullanıyorum ben bu markayıTeşekkür ederim peki sende mi ilk defa kullanıyorsun?