-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.561
Benim de 4 gün var sizce silik çizgi var mı3 gün kala çok silik çıkmıştı çok çok çok silik
EvettttttttttBenim de 4 gün var sizce silik çizgi var mı
Bence kan verin çünkü var. Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim inşallahBence kan verin çünkü var. Hayırlı olsun
Öncelikle teşekkür ederim.Sağlıkla kucağına al inşallah kuzumseni aşılama grubunda görmüştüm sürecini bahseder misin ben de 24 mayısta 2. Aşılamamı oldum haftaya test günüm beklemedeyim belirtilerin var mıydı kaçıncı gün öğrendin aşılama sürecinden sonra neler yaptın anlat bize
Sağlıkla kucağına al kuzum ne güzel maşallahÖncelikle teşekkür ederim.12.gun kan testi yaptım öyle öğrendim. Aşılama sürecinden sonra normal iş hayatıma geri döndüm, yatıp dinlenmedim hiç avakado ,ceviz , muz bunları tüketmeye özen gösterdim. Folikasit kullandım. Ayrıca progestan ve esreofem vermişti doktorum onu kullandım. Hiç belirtim yoktu bu arada. Belirti olmayınca tutmadı mı diye endişe ettim, yerleşme kanaması vs görmedim.
AminnSağlıkla kucağına al kuzum ne güzel maşallah
Bugün 4 kaldı hala şansım varmı dersiniz3 gün kala çok silik çıkmıştı çok çok çok silik
Geçtikten sonra bile şansın varBugün 4 kaldı hala şansım varmı dersiniz
Sizce beklemeliyim yoksa bugün tekrardan test yapıyım mıGeçtikten sonra bile şansın var
Canım ben senin testini görmedimSizce beklemeliyim yoksa bugün tekrardan test yapıyım mı
Test yaptım ama 7 günn kala erken gebelik testindehiç yok denilecek kadar hayalet ince bi çizgiydi dün 5 kala kaset test yaptım hiçbişey çıkmadıCanım ben senin testini görmedim
Bence regl gününü bekle kuzu ya da reglden 1-2 gün önce erken gebelik yapTest yaptım ama 7 günn kala erken gebelik testindehiç yok denilecek kadar hayalet ince bi çizgiydi dün 5 kala kaset test yaptım hiçbişey çıkmadı
Çok sağ olOy maşallah kuzum hemen ekliyorum
Bence varBugün 4 kaldı hala şansım varmı dersiniz
Hayırlı olsunBugün adet günüm, kan verdim 138 çıktı. Zaten 3-4 gün geç yumurtlamam oluyor. Bakalım tutunacak inş hayata mini embriyom♥