- 8 Ağustos 2023
- 5.483
- 5.705
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.521
Çok şükürrrr Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzu
AMİN darısı bütün isteyenlerre ınsallaj saglkklıca evet kuzum üstlerde atmıstım gördük 10 unda kalp atisi ıcım gıdecegımBirkaç gündür giremedim ben de. Naptın kuzucum keseyi gördün mü . Biz inandık evet safi kalple gördük ordaydı bize stressiz şekilde varlığını hissettirmiştisağlıcakla büyüsün minik civciv sağ salim de kavuşun birbrinize yavrum
Amiiin bebeğimmm Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesinÇok şükürrrr Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzuTeyzelik online
Dost, senin kese kaç mm dedi doktor?Çok şükürkızlar çok ağlayasım var
Oy maşallah sağlıcakla gelsin size ❤AMİN darısı bütün isteyenlerre ınsallaj saglkklıca evet kuzum üstlerde atmıstım gördük 10 unda kalp atisi ıcım gıdecegım
8.34 mm canısıDost, senin kese kaç mm dedi doktor?
Benim de 5.4 mm dedi. Normal sanırım.8.34 mm canısı
Canım çizgi netleşmeden bir şey diyemeyiz. Bu çizgiler çok yanıltıcıKızlar sizde var mı ? Kuruma çizgisi mi ?
Veya direk negatif mi ?
Bi 10-15 dk içindeki sonuç negatif diye atmıştım 10-15 dk sonra böyle oldu
Eki Görüntüle 3434356
sanki gölge var gibiKızlar sizde var mı ? Kuruma çizgisi mi ?
Veya direk negatif mi ?
Bi 10-15 dk içindeki sonuç negatif diye atmıştım 10-15 dk sonra böyle oldu
Eki Görüntüle 3434356
yok kan hemen vermek istemiyorum o bambaşka stres , çizgi yok gibi bir şey büyük ihtimal kuruma gibi gözküyor ama eminde olamıyorum , belki regl olurum bakalım beklemedeyim şuan 3-5 gün bekleyeyim regl olursam zaten kanada gerek yokCoocoo kan versen erken olduğu için 2 günde 1 kan vermeler başlayacak bu da çok stresli acaba artacak mı artsa 2 katı arttı mı gerginliği
prodoctorun gebelik testleri güvenilir geliyo bana erken gebelik testi de olduğu için belirgin çıkarıryok kan hemen vermek istemiyorum o bambaşka stres , çizgi yok gibi bir şey büyük ihtimal kuruma gibi gözküyor ama eminde olamıyorum , belki regl olurum bakalım beklemedeyim şuan 3-5 gün bekleyeyim regl olursam zaten kanada gerek yok
bu yaptığım laboquick tiprodoctorun gebelik testleri güvenilir geliyo bana erken gebelik testi de olduğu için belirgin çıkarır
Laboquick gercek cıkarıyor kuruma olmuyor ondabu yaptığım laboquick ti
yani ben çıplak gözle fotoğraftan bi tık daha net ,Laboquick gercek cıkarıyor kuruma olmuyor onda
Normal normal bır arkadaş da 7.3 duBenim de 5.4 mm dedi. Normal sanırım.
Masaallah ne guzel bir haber
Kızlar bugün sabah da böyleydi bakalım neler olacak? cuma regl günüm. Yarın günübirlik uçakla iş seyahatim var enerjiye asılır inşMerhaba
Bir süredir okuyorum yazdıklarınızı. Ovülasyon testi yapmayı da buradan akıl ettim doktor söylemedi sadece belirli günleri değerlendir demişti. Sanıyorum ucu başı 6-7 aydır korunmasız denedik olmamıştı. Bu sabah predictor yaptım aşağıdaki gibi çıktı. İlk foto 3. Dakika son foto ise 7 dk.
Regl başlamasına 3 gün daha var. Normalde bu günlerde her ay koyu renk ve az miktarda akıntı olur.
Merak ettim yorumlarınızı. 1987 doğumluyum bu arada
Ayrıca innovita da yaptım. Onda da ikinci çizgi silik ama predictordan az daha net çıktı. İnnovita Foto eklemedim.