Yaa masallah benimde oğlum 4 yaşına girecekİkinci canım 5 yaşına girecek bir kızım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa masallah benimde oğlum 4 yaşına girecekİkinci canım 5 yaşına girecek bir kızım var
Ya bir evladınız var Allah bağışlasın biri olmuş yine olur benim hiç yok yani bir de düşük tecrübem var en ufak ağrıyı sancıyı dış gebelik mi şöyle mi böyle mi diye kötüye yoruyorumKızlar doğru söylüyorsunuz kafayı boşaltmak gerek bir işle meşgul olmak ama ben zaten meşgulüm satış yapıyorum online her gün kargolar vs ama genede dün test yaptım dünden beri sayfa sayfa yazı okuyorum n'olacak bu halimiz
Canım bak böyle çıkıyor. Yani benim bildiğim böyle olması gerekiyorCanım evet silik görüyorum bende ama şeyden emin olamadım pozitifin yaninda olması gerekmiyor mu çizginin bu strip testler çok degisik innovitanin ovulasyonlarida böyleydi çözemiyorum
Maşallah canım Allah bağışlasınYaa masallah benimde oğlum 4 yaşına girecek
Bak bu yumurtlama testi çizgi bu şekilde oluyor canımCanım evet silik görüyorum bende ama şeyden emin olamadım pozitifin yaninda olması gerekmiyor mu çizginin bu strip testler çok degisik innovitanin ovulasyonlarida böyleydi çözemiyorum
Kuzummm inşallahh koyulaşma takibi yine beni bekliyor bunu da yaparken yine yumurtlamıyım daCanımm çok silik bi şekilde var gibi duruyorrrrr bat’a daha varmış ama birkaç gün daha bekle koyulaşma takip et ayyy hadi inşallah mutlu son olsun
canim canim ben goremedim, daha erken bir de adet gecikmeni bekle oyle deneKızlar test yaptım. Yumurtlamanın 9-10. Günü. Bat’a 5 var. Bir şey görüyor musunuz?
@Candy7777 E elektroforez @mysterious7 @Pamlok @ecutos beezuus sdaak M Momyteam @duskapani @aceleciaycicegi
bebekolog7 Evelynn etiketleyemediğim diğer kızlar
canim erken gebelik testi degilse boyle belli belirsiz cikmasi normal, erken yap ama bence yama adet gunu u bekleeBöyle mi çıkar bu zamanlarda testler. Erken gebelik değil bu, normal mi böyle çıkması yoksa test penceresi mi
Evet hatırlıyorum, bu ay ben erkenden regl oldum sen 2 kere yumurtladın dengemizi alt üst etti Ovülasyona devam ediyor musun o nasıl çıkıyor?O böyleymiş yumurtlama 9. Gün diye atmışım yumurtlamışım sandığım da ben ovü testi de böyle çıkmıştı kesin hamileyim demiştim meğerse yumurtlıcakmışım ahhahaahha
Silik çizgiiiiii Hayırlı olsun canım Sağlıkla gelsin inşallah Teyze oluyorumKızlar test yaptım. Yumurtlamanın 9-10. Günü. Bat’a 5 var. Bir şey görüyor musunuz?
@Candy7777 E elektroforez @mysterious7 @Pamlok @ecutos beezuus sdaak M Momyteam @duskapani @aceleciaycicegi
İğnenin etkisi kişiden kişiye degişir en doğru sonucu gecikmeden sonra yada kan tahlili nde alabilirsiniz normal şartlarda ığnenin etkisi geçmiş olması gerekir ama dediğim gibi bünyeden bünyeye fark ediyor varsa eğer sağlıkla gelsinKızlar catlama ignesinden sonra 11.gunum adetime 2 gün var aşırı sol kasık ağrım var yüzümde sivilce çıkmaz sivilcem var. Adet olucak mısım gibi. Ama rüyam uzerine kalkıp test yaptım pozitif çıktı sizce ilaç etkisi mi. Biri erken gebelik biri kaset test pcos vardi bende
Daha çok erken bu test sadece stres yapar sabırla bekle benceKızlar test yaptım. Yumurtlamanın 9-10. Günü. Bat’a 5 var. Bir şey görüyor musunuz?
yani 9. Gun icin normal boyle cikmasi, silik ama var gibi duruyor. Ben de ayni testi kullaniyorum, ilk belirgin pozitifi 11 dpo da gormusum canimKızlar test yaptım. Yumurtlamanın 9-10. Günü. Bat’a 5 var. Bir şey görüyor musunuz?
Canımm evet dayanamadım yaptım yine ama bakalım takip edicem haber vericem mutlakahalolita canimm oynasigin fotografta cok az silik gordum gibiiii hadi insallah o guzel haber gelsin bu ay beni etiketle diger testlere de merakla bekliyorum dua ediyorumm
Ay kuzum bilmiyorum daha net bişey yok sanki ama çok teşekkür ederimm inşallahh diyorumSilik çizgiiiiii Hayırlı olsun canım Sağlıkla gelsin inşallah Teyze oluyorum
Yaa canım 9. Günde böyle miydi senin deyani 9. Gun icin normal boyle cikmasi, silik ama var gibi duruyor. Ben de ayni testi kullaniyorum, ilk belirgin pozitifi 11 dpo da gormusum canim
Evet çok haklısınız bir iki aydır deneyip olmayinca bu ayda günleri güzel degerlendirince bir heyecan bastı beni diğer aylardan ümidim yoktu bu ayda yok gerci ama olmazsa bir doktora gitmeyi düşünüyorum bir sıkıntı falan varsa eğerYa bir evladınız var Allah bağışlasın biri olmuş yine olur benim hiç yok yani bir de düşük tecrübem var en ufak ağrıyı sancıyı dış gebelik mi şöyle mi böyle mi diye kötüye yoruyorum
İlk gebeliğimi 20 saatlik yola çıkacağım diye bebek falan olmaz kafasıyla geçirdiğim bi ayda öğrendim
Şimdi ise biliyorum düşünmeyeceksin ama ya daha kötü bi şey olursa yine kürtaj okursa diye kötü senaryolar geliyor aklıma
Bir evladınıza benim yerime de sarılın bata çok az kaldı ben test yapmayacağım bugün pazartesi Salı bakalım sabır durumuna göre gerçi test yapsak boş mu dış mı beta arttı mı derdi de olacak bence ama
Olabilir bu tarz gebelik testi hiç kullanmadigim için acabami dedimBak bu yumurtlama testi çizgi bu şekilde oluyor canım
Kızlar test yaptım. Yumurtlamanın 9-10. Günü. Bat’a 5 var. Bir şey görüyor musunuz?
Oynadım fotoğrafla