- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.361
Bakalım sabrımızın sonu inşallah selamet olur da mutlulıkla bu yolculugu tüm isteyenler ve bız sonlandırırızEvet bana iki hafta sonra en erken duyabiliriz dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım sabrımızın sonu inşallah selamet olur da mutlulıkla bu yolculugu tüm isteyenler ve bız sonlandırırızEvet bana iki hafta sonra en erken duyabiliriz dedi
Hemşireyim ben korkma bende de o var damardan alıyordum demir.. regl gormeyecegimiz için vücut hızla toparlar merak etme bebek de başlarda bu kadar çok tuketmez demir merak etmeBırde benım demır depoları bos üç ayda bır damardan 3 gün takvıye alıyorum o nu da alamayacağım nasıl olacak bilmiyorum
Allahümme aminBakalım sabrımızın sonu inşallah selamet olur da mutlulıkla bu yolculugu tüm isteyenler ve bız sonlandırırız
Sigara içiyor muydunBakalım sabrımızın sonu inşallah selamet olur da mutlulıkla bu yolculugu tüm isteyenler ve bız sonlandırırız
Yok ben sıgara alkol kullanmıyorhm zaten adet te olmuyorum söktürücü olmadan kılo proplemım var sene geçse ben söktürücü kullanmadan adet olanıyorum vücut nerden kaybedıyor bulunamadı umarım toparlarSigara içiyor muydun
Senınde bır oğlun var galıba allah bagıslasın benım de bır oğlum var ıkıncı daha zor olur dıyorlardı inanmıyordum unutmuşum herşeyi oğlum tam 4 yasına gırdıgı gün ogrendımHemşireyim ben korkma bende de o var damardan alıyordum demir.. regl gormeyecegimiz için vücut hızla toparlar merak etme bebek de başlarda bu kadar çok tuketmez demir merak etme
Yok maalesef ilk bebeğim olacak Allah izin verirse.. iki kaybim oldu.. biz eşimle bu ismi çok seviyoruz.. Allah sağlıkla selametle nasip ederse diye öyle yazdimSenınde bır oğlun var galıba allah bagıslasın benım de bır oğlum var ıkıncı daha zor olur dıyorlardı inanmıyordum unutmuşum herşeyi oğlum tam 4 yasına gırdıgı gün ogrendım
İnşallah saglıcakla kucagına alırsınYok maalesef ilk bebeğim olacak Allah izin verirse.. iki kaybim oldu.. biz eşimle bu ismi çok seviyoruz.. Allah sağlıkla selametle nasip ederse diye öyle yazdim
Amin inşallah ecmainİnşallah saglıcakla kucagına alırsın
Benım bu bel agrısı benı korkutanA
Amin inşallah ecmain
Bence yerleşme ye çalışıyorBenım bu bel agrısı benı korkutan
Canım kendin ie olumsuz bir şeyler yükleme benim kızımda da belim bı ara cok agrıdı. Bu normal benceBenım bu bel agrısı benı korkutan
İlk ay ta insan bır korkuyorCanım kendin ie olumsuz bir şeyler yükleme benim kızımda da belim bı ara cok agrıdı. Bu normal bence
Evet hklısın guzel düşün maşallah ne guzel 2.ye bu essiz duyguyu yaşıyorsun ayyİlk ay ta insan bır korkuyor
Ayy ınsaşlah canısı isteyen herkese versın yarabbım saglıklı sıhhatli yarın bakacağım bakalım inşallah kese gözükür 3500 cıvar olması lazım beta inşallahEvet hklısın guzel düşün maşallah ne guzel 2.ye bu essiz duyguyu yaşıyorsun ayy
Olur olur benceAyy ınsaşlah canısı isteyen herkese versın yarabbım saglıklı sıhhatli yarın bakacağım bakalım inşallah kese gözükür 3500 cıvar olması lazım beta inşallah
Ne desek boş kuzum hayırlısı buymuş. Biraz kafanı dinlemiş olursun.Ben kırmızı kartı yedim canım Zumruduanka96 ve Candy7777 bu ay da yumurtlamayı erken gördüm gördüm yoksa ayın 15 de memlekete gidecem eşten iki ay ayrı kalacağız o çalışıyor benim okulda bitince gidiyorum işte
Öyle canım inşallah bu ay olur son deneme umudum olmasada bana tüp bebek yolu göründüNe desek boş kuzum hayırlısı buymuş. Biraz kafanı dinlemiş olursun.