- 1 Mayıs 2020
- 231
- 139
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.321
Onlarada küstüm artık önceden yapmayacağım testAh o testler benimde kaç defa yanılttılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlarada küstüm artık önceden yapmayacağım testAh o testler benimde kaç defa yanılttılar
Bende küstüm testlere. Gebelik varsada 2-3 ay olunca falan öğrenelim test yapmayalım. Aaaa hamileymişim çoookk şaşırdımmmmm diyelim, eller gibiOnlarada küstüm artık önceden yapmayacağım test
Bunu çok istiyorum ama her ay elim hep testlerdeBende küstüm testlere. Gebelik varsada 2-3 ay olunca falan öğrenelim test yapmayalım. Aaaa hamileymişim çoookk şaşırdımmmmm diyelim, eller gibi
Aynen öyle bu sefer çok kararlıyım çünkü resmen daha çok umutlandırdı beni ve daha çok üzüldümBende küstüm testlere. Gebelik varsada 2-3 ay olunca falan öğrenelim test yapmayalım. Aaaa hamileymişim çoookk şaşırdımmmmm diyelim, eller gibi
Hayirlisi olsun bu ay nasip degilmis Haziran ayina olur insaallah Bu arada vitamin takviyesi ve folic asit kullanabilirsin onden hazirlik olur.Kızlar, üzülerek belirtmek istiyorum bu ay elendim adetim 2 gün önceden geldi bile Zumruduanka96 listeden çıkarabilirsin
BenimdeBunu çok istiyorum ama her ay elim hep testlerde
Bende kararlıyım test yapmıycam. En son bu kararı verdiğim ay hamile kalmıştım inşallah tarih tekerrür ederAynen öyle bu sefer çok kararlıyım çünkü resmen daha çok umutlandırdı beni ve daha çok üzüldüm
Amin insaallah Allah gonlune gore versin. Ama daha yasin cok genc stres de insani cok etkiliyor bunu yakin cevrem de cok gordum ne zaman rahatladilar bebis oldu o yuzden biraz oluruna birakmak da fayda var.( 40 yasinda bir abla tavsiyesi)Bende kararlıyım test yapmıycam. En son bu kararı verdiğim ay hamile kalmıştım inşallah tarih tekerrür eder
Çok üzgünüm umarım bir sonrakine … 3 aydır kullanıyorum multivitamin içeriğinde folik asit olanlardan bakalımHayirlisi olsun bu ay nasip degilmis Haziran ayina olur insaallah Bu arada vitamin takviyesi ve folic asit kullanabilirsin onden hazirlik olur.
İyi yapmışsın kuzum arada kendimizede bakalım değil mi. Bir kaçak falan olduysa belki bu ayda olur neden olmasın. Benimde yavaştan aklıma tüp bebek fikri girmeye başladı bakalım hayırlısıBen de ara verdim bu ay ve online detox programina basladim. Bakalim 30 Mayis adet gorunuyor insaallah her sey yolunda giderse haziran da tekrar dusunuyoruz
Cok iyi yapmissin en yakin zamanda guzel haberlerini alalim insaallah. Duzenli adet olmak da buyuk bir nimet demek ki her sey yolunda ama daha zamani gelmemis biraz daha sabir gerekiyor strese girmeden bu sureci gecirmek gerek stress cok etkiliyor gercekten. Dinlenmis olarak yeni aya tekrar niyet edersiniz insaallahÇok üzgünüm umarım bir sonrakine … 3 aydır kullanıyorum multivitamin içeriğinde folik asit olanlardan bakalım
Çok çok amin, çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için…Cok iyi yapmissin en yakin zamanda guzel haberlerini alalim insaallah. Duzenli adet olmak da buyuk bir nimet demek ki her sey yolunda ama daha zamani gelmemis biraz daha sabir gerekiyor strese girmeden bu sureci gecirmek gerek stress cok etkiliyor gercekten. Dinlenmis olarak yeni aya tekrar niyet edersiniz insaallah
anında çıktı çizgiKızlar herkese hayırlı günler beklenen adet tarihim 23 mayıstı ama bir gün gecikince test yaptım böyle çıktı sizce var mı?
Bence var hayırlı olsun geç döllenme olmuşturKızlar herkese hayırlı günler beklenen adet tarihim 23 mayıstı ama bir gün gecikince test yaptım böyle çıktı sizce var mı?
Doktoruna söyledin mi kuzum belki progestan başlaman gerekecekKızlar merhaba bugün kan verdim 2 gün önce beta 73 dü bugün 163 olmuş ama 2 gün önceye göre progesteron değerim düşmüş sizce neden bu konuda bilgisi olan varmı
Söyledim canım iğne verdiDoktoruna söyledin mi kuzum belki progestan başlaman gerekecek
Hah iyi ozaman sağlıcakla kucağına alırsın inşallahSöyledim canım iğne verdi