- 21 Aralık 2023
- 1.114
- 2.326
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.401
23.88 çıkmışCanım senin progesterona baktılar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23.88 çıkmışCanım senin progesterona baktılar mı
Maşallah canım23.88 çıkmış
Senin kaçtıMaşallah canım
İki gün arayla 3 kere baktırdım canım önce 15 sonra 24 sonra tekrar 15 olmuş bende anlamadımSenin kaçtı
Hiç denemedim canım aynen denerim bunlar hap olarak dimi iğne değilİlaç tedavisi demediysen önce onunla başla belkide ilk denemede olucak. Tüpden önce mutlaka denenmeli bence klomen femara tarzı tedaviler
Progestan takviyesiyle çözülür o kolayİki gün arayla 3 kere baktırdım canım önce 15 sonra 24 sonra tekrar 15 olmuş bende anlamadım
İnşallah canım ya hepimize dua ediyorum rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahProgestan takviyesiyle çözülür o kolay
İlk hamileliğimde 6+4 de duymuştum sanırım.Yarın kalp sesi için gideceğim kaçınca haftada duydunuz kuzular siz
Benimde 6+2 yarın canımİlk hamileliğimde 6+4 de duymuştum sanırım.
Göbek bölgesinde çok yağlanma yoksa duyulur benceBenimde 6+2 yarın canım
Yoook canım inşallahGöbek bölgesinde çok yağlanma yoksa duyulur bence
Buraya ne için ekleme yapılıyor anlamadım ama gebe kalmak istiyorım anlatabilirmisinizKuzumm beni de ekler misinnn ama bu ay çatlatma iğnesi vurulmuştum. Hala regl olmadım. Ne zaman olacağımı da bilmiyorum yarın doktora gideceğim tarihi o zaman söylerim
Evet ya hapHiç denemedim canım aynen denerim bunlar hap olarak dimi iğne değil
güzel haberlerini bekliyoruzKeseye gidiyorum kızlar
Hadi hayırlı haberler inşallahKeseye gidiyorum kızlar
Canım sen hamişmisin yoksa?Amin inşallah en son Beta kaçtı ve ne zaman
Hadi hayırlı haberler inşallah
Ayy inşallah dua edıngüzel haberlerini bekliyoruz