- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuş canım hamile olabilirsin kaç gün var bataİyi akşamlar kızlar bu gün progesteron testi verdim sonuca bakar mısınız yumurtlama olmuş mu
Bu gün çatlama iğnesiyle beraber 10cu günüm dün negatifi gördüm gebelik testinde adete 6 gün var ama çok fazla bel kasık alt karın ve göğüs ağrım var adet olucakmışım gibiOlmuş canım hamile olabilirsin kaç gün var bata
Canım yumurtanın güzel şekilde catladigini gosteriyor 10 .gün testte çıkmaz 12.gun en erken o da inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım benimBu gün çatlama iğnesiyle beraber 10cu günüm dün negatifi gördüm gebelik testinde adete 6 gün var ama çok fazla bel kasık alt karın ve göğüs ağrım var adet olucakmışım gibi
Amin canım ya bende öyle düşünüyorum ama eşimin modu düştü Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım yumurtanın güzel şekilde catladigini gosteriyor 10 .gün testte çıkmaz 12.gun en erken o da inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım benim
Benim 13. Gün negatifti, 16. Gün pozitifi gördüm inşallah sizinde dönerAmin canım ya bende öyle düşünüyorum ama eşimin modu düştü Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aminn inşallah canımAmin canım ya bende öyle düşünüyorum ama eşimin modu düştü Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Nasip kuzucum zor bi ihtimalde nasip ❤❤Belkide seninki tedavisiz gelecektir her şerde bir hayır vardır kuzum
Hangi değerinde heterizigot çıktı canım benim de folik asit değerim öyleydiBen de bugün kan verdim bakalım inş artmıştır beta. Genetik sonucunda da heterozigot çıktı ama doktor bunun için ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Yine de ben limonlu su falan içeceğim sanırım.
Kuzum bu ay nasip değilmiş demek neden çıkarayım güncelleyelim tarihleriniKızlar, üzülerek belirtmek istiyorum bu ay elendim adetim 2 gün önceden geldi bile Zumruduanka96 listeden çıkarabilirsin
Şimdi gördüm canım başka topiğe yazdırdığın için sildirmek istiyorsun sanırımKızlar, üzülerek belirtmek istiyorum bu ay elendim adetim 2 gün önceden geldi bile Zumruduanka96 listeden çıkarabilirsin
MTHFR ve PAI-1Hangi değerinde heterizigot çıktı canım benim de folik asit değerim öyleydi
Anladım canım benim doktorum da aynı şeyi soylemistiMTHFR ve PAI-1
Sizinde mi bu değerler böyle? Kalbi durduğu için belki pıhtı sebep olmuştur diye korkuyorumAnladım canım benim doktorum da aynı şeyi soylemisti
Benim mthr sadece canım ben kimyasal gebelik geçirdim ondan dolayı pıhtılaşmaya baktirmistimSizinde mi bu değerler böyle? Kalbi durduğu için belki pıhtı sebep olmuştur diye korkuyorum
Yok hayır burası nisan mayıs diye demiştim olur mu öyle şey. Yazalım tabi ki. O kadar kötüyüm ki anlatamam içim kan ağlayarak işe geldimŞimdi gördüm canım başka topiğe yazdırdığın için sildirmek istiyorsun sanırım
Üzüldüm canım inan benimde öyle adet olmadım daha ama nebilim tutmadığına eminim her ay hüsranYok hayır burası nisan mayıs diye demiştim olur mu öyle şey. Yazalım tabi ki. O kadar kötüyüm ki anlatamam içim kan ağlayarak işe geldim
Bu sefer oldu diyordum testler bile yanılttı. Dalga geçer gibi .Üzüldüm canım inan benimde öyle adet olmadım daha ama nebilim tutmadığına eminim her ay hüsran
Ah o testler benimde kaç defa yanılttılarBu sefer oldu diyordum testler bile yanılttı. Dalga geçer gibi .