- 5 Haziran 2016
- 441
- 267
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.181
Hayirli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun
Evet doğru, muhtemelen sızıntı falan oldu. Rahim filmi çektiremeyeceğim ama inşaallah bunda sorun çıkmaz. Bir de FSH 2 ye düşmüş bu normal mi?İşte 9.gün bu kadar yüksek çıkmaz eğer dediğiniz gün gebelik oluşsaydı oyüzfen sordum ilişkinin üzerinden 10 gün geçtikten sonra en erken gebelik çıkar o da düşük bir değerle sizin 9 gün olmuş değer baya yüksek
Onun hakkında bir bilgim yok ama düşükleriniz mi vardıEvet doğru, muhtemelen sızıntı falan oldu. Rahim filmi çektiremeyeceğim ama inşaallah bunda sorun çıkmaz. Bir de FSH 2 ye düşmüş bu normal mi?
Bir tane kalbi durdu. Çift rahim teşhisi kondu. Ama türünü tam olarak saptamak için rahim filmi gerekliydi. Onun için korunuyordum. Bunun da kalbi durmazsa serklaj yaptırırım artık. Çünkü çocuğa yarım rahim düştüğü için erken doğum/düşük oluyor.Onun hakkında bir bilgim yok ama düşükleriniz mi vardı
Adetin kaç gün geçti canım birde en son değerin kaçtıKızlar benıde doktor pazartesı cagırdı kese için ama ben yarında kan vercem Zumruduanka96
ArasaNillGerek
Candy7777
Kuzum neden kan vereceksinKızlar benıde doktor pazartesı cagırdı kese için ama ben yarında kan vercem Zumruduanka96
ArasaNillGerek
Candy7777
Dün 427 canım 5 gunAdetin kaç gün geçti canım birde en son değerin kaçtı
Dayanamam ko benı bılmıyotmusunuzKuzum neden kan vereceksin
9 ay ne yapcaz biz senlenDayanamam ko benı bılmıyotmusunuz
Düşünsene beş aylık olmuşum kan verıom9 ay ne yapcaz biz senlen
Sen yapabilirsin beklerimDüşünsene beş aylık olmuşum kan verıom
Maşallah canım darısı bana inşallahDün 427 canım 5 gun
Şimdi yazabiliyorum deminden beri şu yazı çıkıp duruyordu
neden dondurdun hesabı bakim senŞimdi yazabiliyorum deminden beri şu yazı çıkıp duruyordu
Adet oldum benneden dondurdun hesabı bakim sen
Ama daha fazla ayrı kalamadımneden dondurdun hesabı bakim sen
Kuzum Bak bende aynı durumdayım adete 2 gün kaldı ve testler negatif bizimde sınavımız bu sanırımAma daha fazla ayrı kalamadım