🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

benimde beslenme değişikliğine gitmem gerekiyor. özellikle glutensiz sanırım. beslenme değişince vücut değişiyor. aşırı gaz hazımsızlık şişkinlik mutsuzluk yaşıyorum.
Ben hareketsiz bi insanım sanırım su az içiyordum bi de çikolata düşkünlüğüm var bebek olursa zaten kilo alacağım olmadan biraz versem iyi olur 65 falan olsam çok iyi ☺️

Off kendimi aşırı net çizgi olmasına rağmen hamile miyim diye soran üyeler gibi hissettim 🥹🥹 ama çok net ya hala garip geliyor şu sonuç çıksa bi keşke 🥹
Şimdi hamilesiniz beta yükseldi mi kese var mı dolu mu bir sürü güzel heyecan anneliği hissettiğiniz bu ilk çizgiyle beraber hem endişe başlıyor hem o tatlı heyecan rabbim sağlıklı bir süreç versin size bizlere de dua edin

Neler yaptın bu ay kuzum anlat anlat 🥰
Kuzum hiçbir şey :KK70: diyorum ya taşınma falan filan 2 kere ilişki oldu o da takvime göre yumurtlamadan sonraydı, onda da hani yatayım sağıma döneyim falan bile olmadı
Şimdi hamilesiniz beta yükseldi mi kese var mı dolu mu bir sürü güzel heyecan anneliği hissettiğiniz bu ilk çizgiyle beraber hem endişe başlıyor hem o tatlı heyecan rabbim sağlıklı bir süreç versin size bizlere de dua edin
İnşallah, bi kan sonucu da çıksın da sonra sağlıkla ilerlesin diye dua edicem ama sizler zaten hep dualarımdasınız bundan önce de sonra da. Allah isteyen herkesin kucağını doldursın inşallah 🧡

Screenshot_2024-04-22-12-28-32-36_cf3cf72bd8e53b0db7ddb0a6f2208af9.jpg

Çıkmıyor :KK70:

X