🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

Al bi testi kullanan oldu mu? Bu kadar net çıkması normal mi 5.saniyede falan çıktı anlamadım ben

Eki Görüntüle 3417822
Eski topiklerin birinde vardı pozitifti böyle hatta kuruma çizgisi falan da cıkarmıyodu ismi bilindik değil ama daha güvenilir bence de var ve ben burdayım diyor 😅🥰 sizin taşınma işleriniz vardı galiba bakın kafadan atılınca nasıl da gerçek oluyot hemen gidip kan verin 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Eski topiklerin birinde vardı pozitifti böyle hatta kuruma çizgisi falan da cıkarmıyodu ismi bilindik değil ama daha güvenilir bence de var ve ben burdayım diyor 😅🥰 sizin taşınma işleriniz vardı galiba bakın kafadan atılınca nasıl da gerçek oluyot hemen gidip kan verin 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Predictorla da yaptım o da aynı koyulukta çıktı 🥹 verdim canım test bekliyorum 🧡

Merhaba arkadaşlar bende 15 gün sonra kısmetse ilk aşılamayı yaptıracağım hem heyecanlıyım hem de korkuyorum tedirginim. Devlet hastanesi nde yaptıracağım. Tecrübelerinizi bana aktarabilrmisiniz? İlaç ve çatlatma iğnesi fiyatları ne kadar tuttu mesela?

Predictorla da yaptım o da aynı koyulukta çıktı 🥹 verdim canım test bekliyorum 🧡
Canım muhakkak pozitif sonuç alıcaksın benimde üç gün önce testlerim seninki gibi çıkmıştı benimde adet günümdü akşamı kan verdim 270 çıktı sonuç inşallah güzel haberlerini duyarız ama içini ferah tut pozitif bir sonuç gelecek kesin

Canım muhakkak pozitif sonuç alıcaksın benimde üç gün önce testlerim seninki gibi çıkmıştı benimde adet günümdü akşamı kan verdim 270 çıktı sonuç inşallah güzel haberlerini duyarız ama içini ferah tut pozitif bir sonuç gelecek kesin
2-3 saat dediler 4 saat oldu yav öff

Canımmm ben hamileyimmm hatırladın mı beni 🥹🥹
Yaaaa sen nerelerdesin yavrum🥰🥰🥰 ayy allahım ne güzel bi gün böyle cok sevindim vallahi ya 🎉🎉🎉🎉 kaç haftalık nasıl oldu ne zaman oldu 😍😍😍😍 kese kalp atışı gördünüz duydunuz mu ayy allahım yarabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin imşallah 🙏🙏🙏🙏🧿🧿🧿 anlat detayları bekliyorum 😍😍😍😍

X