Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    108
Kızlar merhaba ben aslında haziran anneleri grubundayım ama bi sorunum hakkında size sormak istedim. 16. Hafta kontrolümde sol arter damarda (bebeği besleyen damar)çentik varmış biraz . Sağdakinde sorun yok . Bu durumu yaşayan var mı? Şuan nasılsınız
Benimde kanda basınç varmış. Detaylı da öğrendim bebek asprini kullanıyorum. Ekstra yapabileceğim bir şey yok maalesef 🙏🏻

Ben çok oturdum haftasonu gün içinde normalde uzanirdim ara ara ama bu hafta sonu uzanmadim sağ kaburgam çok batiyordu benim de ama oturmaktan işte, bebek de baskı yaptığı için normalde de olur diye düşünüyorum bilmiyorum

Kizlar iyi yillar ya biri hasta suan yanimda ve bulasiyo hemen ne yapcam bulasirsa cok korkuyorum ates olursa siz nasil atlattiniz grip oldugunuzda ?

Bel fıtığı var bende tam kuyruk sokumunun üstünde :KK43: bu ağrı da siyatik ağrı diye geçiyor benek büyüdükçe oradaki sinire baskı yapıyormuş :KK43: hiç kimse yaşamasın ya çok berbat bir ağrı 😭
ok çok geçmiş.İzmirde Halil AKŞİT var.Doktor ve manuel terapist.Gelinimize ve annemde çok faydalı oldu.Hele gelinimizi ameliyattan döndürdü.Araştırmanızı öneririm.Acil şifalar diliyorum

Arkadaşlar selamlar,karnım hamılelıgımın basından berı aşırı sert Kaya gıbı sureklı ve ozellıkle akşamları.fakat 2 gündür asırı yumuşak bu durumu yaşayan var mı ? Bı sorun olabılır mı acaba.haftaya kontrolüm var ama tedırgın oldum acıkcası

Merhaba içinizde 23. haftada kasılma yaşayan var mı? Tüm karın değil karnın bir bölümünün sertleşmesi bi süre sonra yumuşaması sertleşirken hafif sancı da oluyor. Bu durumu yaşayan var mı ?
Benim zaman zaman sertleşiyor genelde akşamları sertleşme oluyor. Sabah kalkınca wc vs sonrası normale dönüyor.
Arkadaşlar selamlar,karnım hamılelıgımın basından berı aşırı sert Kaya gıbı sureklı ve ozellıkle akşamları.fakat 2 gündür asırı yumuşak bu durumu yaşayan var mı ? Bı sorun olabılır mı acaba.haftaya kontrolüm var ama tedırgın oldum acıkcası
Benim de genelde akşamları sertleşiyor. Sabah yumuşuyor karnım. Sert olunca yağ sürüyorum evin içinde dolanıyorum biraz hafifliyor. Bebek hareketlerini hissediyorsanız endişe etmeyin. Dokturunuza da danışın içiniz rahat etsin.

ok çok geçmiş.İzmirde Halil AKŞİT var.Doktor ve manuel terapist.Gelinimize ve annemde çok faydalı oldu.Hele gelinimizi ameliyattan döndürdü.Araştırmanızı öneririm.Acil şifalar diliyorum
canim sen izmirde misin eger oyleyse dogumu nerede yapmayi dusunuyorsun

Amaaan benim yeğenlerimde getirdi okuldan el ayak hastalığını. Çok çok dikkat et kendine. Bir an önce çıksan izinede rahatlasan kuzum benim ❤️ ❤️
Korkuyorum işte hep iç içeyim çocuklarla. Anasınıfı da olunca 6 saat içeride kapalı ortamda ve her etkinlik iç içe. İlla ki bulaşıyor. Ve dünden beri çok kötüyüm bir grip oldum anlatamam kolum kalkmıyor iyi ki bugün okul yokmuş .🤧

Kızlar farkında mısınız Ocak ayındayız🥹 şurda Mart ayına ne kaldı😍😍😍😍😍
Allahım sağlıkla hayırla kavuşmak nasip olsun bebişlerimize inşallah 🤲
Bazen bu kadar zaman nasıl geçti anlamıyorum 30 haftalık oldum resmen 8 9 hafta sonra patır patır dogururz ama son haftalar daha yavaş geçiyor normal bı insan olduğumu unuttum sanki devamlı böyle egilemiyordum donemiyordum sürekli tuvaletim geliyor 1 saat içinde nerdeyse 6 kez tuvalete girdim o doğum sonrası hafiflik var ya müthiş bişey

Bazen bu kadar zaman nasıl geçti anlamıyorum 30 haftalık oldum resmen 8 9 hafta sonra patır patır dogururz ama son haftalar daha yavaş geçiyor normal bı insan olduğumu unuttum sanki devamlı böyle egilemiyordum donemiyordum sürekli tuvaletim geliyor 1 saat içinde nerdeyse 6 kez tuvalete girdim o doğum sonrası hafiflik var ya müthiş bişey
Kizlar ileri haftalarda yere oturup ayak ayaküstüne atmayi deniyorlar atamiosan dogum yaklasmis demekmis instada goruyoruk videolari hep 😀 dogrumu acaba

Kızlar, doğum şekli konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben vajinal doğum istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Acaba epidural ile mi doğursam diyorum. Ama bir yandan da epiduralin bel ağrısı yaptığını söyleyenler var. Annem, "Sezaryen ol," dedi ilk defa dün. "E hani sen hep normal doğum taraftarıydın?" dedim. "Kıyamıyorum acı çekmene anne yüreği işte" dedi. Çok belli etmek istemiyordu bugüne kadar. Dün ilk defa yorum yaptı. "Doğumdan sonra acı var onda da" dedim. Galiba kendi doğumlarını düşündü de öyle söyledi, yazık.

Kızlar, doğum şekli konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben vajinal doğum istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Acaba epidural ile mi doğursam diyorum. Ama bir yandan da epiduralin bel ağrısı yaptığını söyleyenler var. Annem, "Sezaryen ol," dedi ilk defa dün. "E hani sen hep normal doğum taraftarıydın?" dedim. "Kıyamıyorum acı çekmene anne yüreği işte" dedi. Çok belli etmek istemiyordu bugüne kadar. Dün ilk defa yorum yaptı. "Doğumdan sonra acı var onda da" dedim. Galiba kendi doğumlarını düşündü de öyle söyledi, yazık.
Canım ben 3 normal doğum yaptım ilk dogumda zorlandım ama diğer 2 dogumumda hiç zorlanmadım hiç dikisim yoktu ama ilkinde dikisim vardı hemde bayağı çok.bebekler de 3600 civariydi omuz olarakta geniş bebekler.normal dogumda dikis yoksa son derece rahat ama dikis olursa oturmak bile zor oluyor.simdi ikiz hamileyim doktorlar hep sezeryan diyor bende sezeryan bilmediğim için bundan korkuyorum.hakkinda hayırlısı olsun

Back
X