🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

Vallahi bernoşum beni tanıyan bilir uzun zamandır tanıyanlarda var ben yanlış birşey yaptıysam söylesinler
Merhabalar ben yeni üyeyim bugun katıldım aranıza ama tanımaya yetti gibi yaklaşımınız cok dogru ve yerinde olması gerektigı gibi.. tabi anlayana

Arkadaşlar ne kadar sorun oldu yukarı okumadan sorumu sormuştum ben kalbini kırdığım varsa kusura bakmayın lütfen benimde marta kimyasalım olduğu için endişe korku yaşıyorum bu yüzden yazdım topluluk fazla elbet biri cevap verir diye düşündüm

Estağfurullah ne sorunu. Ben kendi adıma yazayım. Çevremde öyle fesat iki yüzlü insan var ki reelde yani. Ben burdaki sohbetin güzelliğini daha çok seviyorum. Pozitifleri gördüğümde kendimeymiş gibi sevinebiliyorum negatiflere kendiminkiymiş gibi üzülebiliyorum. Çünkü burda art niyet yok ve olmamalı da. Sen canını sıkma.

Kızlar ben hep duzenlı adet olurum şükür yasım 34.5 ama bı kac yıldır artık sadece 2-3 gunu yogun dıyebılecegım sekılde adet oluyorum sonrası cok cok az gelıyor yanı toplasanız 3-4 pedle bitiyor mens donemi. Bu durum hamıle kalmayı etkıler mı bı arkadasım bana eğer iyice sökülmezse içerde pislik kalır hamile kalmauı zorlastırır dedi bilgniz var mı?

Bugün Bat günüm. Gelen giden yok, herhangi bir belirti de yok. Adetim hiç gecikmezdi aslında ama Klomen + duphaston kullandım bu ay. Onlar gecikme yapmış olabilir mi? Konizasyon ( rahim agzından küçük huni şeklinde parça kesildi) olduktan sonraki aylar bile gecikmemiştim saati saatine gelmişti. inşallah gebeliktir. 3 Mayıs pik , öncesini ve 5ini değerlendirmiştik. Yani yumurtlama üzerinden geçen 15. Gün bugün , son ilişkiden 13. Gün. Ama dün yani regle 1 gün kala yaptığım iki kaset test negatif. Kan versem çıkar mı hanımlar ne diyorsunuz?

Gec dollenme olabilir adet gecınce ıkı gun sonra tekrarlayın bence hala gelen giden olmazsa bi kan verirsiniz

Kızlarım hepinize iyi haftasonları diliyorum❤ benim iki aydır adetim erken bitiyo sizce neden olur bu? 5 gün sürerdi. 3 gün yoğun gelir. 4. Günden itibaren azalır 5. Gün de damla gibi gelir kesilirdi. Nisan Mayıs adetlerim 3. Gün bitiyo. Genel olarak yoğunlukta da bi azalma var. İlk iki gün cok olurdu gece yatarken iki ped takıp yatardım artık tek ped yetiyo misal yatarken. Yoğunluk azalması iki ay öncesinde başlamıştı . Dr a söylemiştim o zaman başkaydı dr um bi problem yok dedi. Ama şimdi günleri de azalınca acaba neden diyo insan. Bi fikriniz var mı ?

Yaş kaç canım

Herhangi bir operasyon geçirdin mi yada başka bişey bazen rahimden problemlerden ötürü bu değişebiliyor mesela benimde orta yoğunluktaydı normaldi ama histeroskopi ameliyatınoldum 3,5 ay önce o zamandan beri adetlerim inanılmaz arttı miktar olarak sosyal yaşamımı baya olumsuz etkiliyor doktor normal dedi ama bilmiyorum işte bu ameliyatı olup adeti azalanda oluyor ozaman rahimde yapışıklık oluşmuş diyorlarmış nebilim bir sürü bilinmezlik benim rahmim t şeklindeydi onu düzelttiler işte ondan beri böyle doktor yer genişledi rahim duvarın daha çok dökülüyor artık dedi ama

Kan verirken bile bayılan biriyim ve İlk defa ameliyathaneye girdim gerçekten kolaydı sonrasını hiç düşünmeyin hem o operasyonda gebelik şansını arttırıyormuş
Pazartesi adetimin 4 günü kontrole çağırdı doktor karar verecek rahim film yada polipi alma konusunda merak ettiğim birşey daha var diş sorunundan dolayı çocuk olmaz mı ?

Ah kuzum hakkımız da hayırlısı neyse o olsun inşallah dua edelim birbirimize inanıyorum güzel haberler vericez bebeğim ben de bu aşılama olmazsa yazın kendime dinlenme süresi vericem Eylül gibi giderim tüp bebeğe planlarımız o yönde bakalım zaman ne gösterecek

Pazartesi adetimin 4 günü kontrole çağırdı doktor karar verecek rahim film yada polipi alma konusunda merak ettiğim birşey daha var diş sorunundan dolayı çocuk olmaz mı ?
Hamilelik sürecinde yaptirilmayan çok işlem var sanırım bir de çürük dişler kalbe organlara çok zarar veriyor diye biliyorum

Canım korkulacak birşey yoktur benim de adetlerim bu şekilde ve birçok doktora danıştım hepsi de bu durumun normal olduğunu söyledi tabi hormon sonuçlarıma da bakarak yorumladılar
Doktora göründün mü sen hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…