- 14 Haziran 2023
- 6.416
- 5.235
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.981
Bende hep bunu düşünüyorum kuzum sorun nerde. Eşim daha iki ay önce verdi sperm test gayet iyidi kuzumAnladım kuzum yani bu kadar fazla kimyasalın bir nedeni olmalı ama ne olabilir bilemedimeşinin sperm değerleri nasıldı ?
Özelden mesaj atmayanlar siliniyor bernoşum maalesef bende kimseye ayrımcılık yok herkes eşit anlayanaMerveeee57 merviişş zümrüdümüz bizi tablodan çıkarmış Püüü ile başlayan bi çıkartmam var keşke buraya atabilseydim
Zumruduanka96
Ortam şenlensin diye espiri yaptım bebişim benKız niye öyle diyon tamam Allaha şükür hiç pişman değilim ama şuanki aklım olsa biraz daha gençliğimi yaşamayı isterdim
Abi ne testmiş mübarek dna analizi yapıyolar herhaldeHahahah ben dayanamadm laboratuvar ı aradım hastane şuan makıne de yarm saate çıkar dedi
İlk hamileliği olabilirSelamlar, aslında bence sorun olabilecek şey mutluluğunu paylaşması değil tabi ki paylaşacak, hepimiz tabi beta değerlerimizi söyleyeceğiz, pozitif testlerimizi paylaşacağız bunda bir sorun yok, sorun sadece yükselmesi gayet iyiyken, ‘’bu yükseliş iyi mi’’ şeklinde bi soru yöneltmeseydi. Sevgiler, saygılar
Hee tamam ozamanOrtam şenlensin diye espiri yaptım bebişim benyoksa daha çok yıllar var yaşanılacak
Ohaaaa bu topiği terk ediyorum hemen şuanÖzelden mesaj atmayanlar siliniyor bernoşum maalesef bende kimseye ayrımcılık yok herkes eşit anlayana
Topikten gidebilirsin peki ya kalbimden ?Ohaaaa bu topiği terk ediyorum hemen şuan
Burda habişşKuzular ( 23/78/258/715/3015) hepsi iki gün ara ile 715den 3015 çok mu yükselme olmuş yoksa normal mı dünden beri düşünüyorum aşkolar ya
Wuhhuuu kalbimin tam ortasına isabet etti bu cümleTopikten gidebilirsin peki ya kalbimden ?
Heh teşekkür ederim bernoşumBurda habişşZumruduanka96
EderWuhhuuu kalbimin tam ortasına isabet etti bu cümleKalayım bari
Kuzucuum sen ne durumdasın yaa uzun zamandır girmiyordum özledimAbi ne testmiş mübarek dna analizi yapıyolar herhalde
Evet bu dediklerinizde olabilir, ben anlaşılan şeyi ifade etmek istedim herkesin düşüncesine saygı çerçevesinde belirttiği sürece sorun yokİlk hamileliği olabilir
Beta artışı hakkında pek bir bilgisi olmayabilir
Çok artış görüp telaş yapmış olabilir
Doktoruna henüz danışamadığı için buradan birilerinden cevap alıp içini rahatlatmak istiyor olabilir … gibi gibi devam eder bu liste
Yaa hiç farketmemiştim bernoşummMerveeee57 merviişş zümrüdümüz bizi tablodan çıkarmış Püüü ile başlayan bi çıkartmam var keşke buraya atabilseydim
Zumruduanka96
Helal beeeÖzelden mesaj atmayanlar siliniyor bernoşum maalesef bende kimseye ayrımcılık yok herkes eşit anlayana
HakettiiYaa hiç farketmemiştim bernoşummpüüü zümrüdümüze o zaman püüüü
Bu iyiydiiHerkesin bat yaklaşıyor, hormonlar coşmuş gergin , umut , mutluluk herşey bir aradacalm down girlllllllssss