• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

niye ki kızzz o zaman hepimiz tedbir amaçlı içmezmiydik senin bir sorun mu vardı kuzu???

Gram sorun yok canim hersey harika cok sukur ama yumurtadan keseye elhamdullillah igne falan oldum ya dusuk tehlikesi gormeden etmeden hic olmasin tedbir amacli ic dedi pko falan varya saglikli tutunsun die yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok korkuyorum ama besleyemiorm bebegimi bak yedim yine cikardim benim halim ne olcak bole yaa offff Allah im mubarek cuma gunu yuzusuyu hurmetine sen yardim et saglikli olsun bebegimm Aminn

Saglikli olur kuzum endiselenme sen bitanem ac kalirsa depodan beslersin sen onuda cikarmamaya calissan temis hava felan ne bilim ya hemen cikarmamaya calis benim kardesiminde vardida oyle yedigi herseyi diilde su cikariyodu genelde

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Gram sorun yok canim hersey harika cok sukur ama yumurtadan keseye elhamdullillah igne falan oldum ya dusuk tehlikesi gormeden etmeden hic olmasin tedbir amacli ic dedi pko falan varya saglikli tutunsun die yani

hıhhh tamam işte bebeim senin niye kullandığın belli oldu şimdi iğne diyosun yaaa tabi ki dr verir sağlamlaştırmak için benim dediğimse hani herhangi bir sorun demiyeyimde bişey yoksa dr kolay kolay vermez progestan çakişş

kızlarrr ovü testi yapan herkesten yorum bekliyorumm yapmayanın :))) şaka şaka dün gece ovü testi yaptım bişey çıkmadı 3 yada 4 saat sonra lavaboya gitti tekrar baktım yine bişey yoktu sabahleyim kıpkırmızı iki çizgi belirdi hayretler içinde kaldım hemen bir tane daha yapaım dedim eee bu saattir oda yavaş yavaş belirmiş sanki sizinkide böle oldu mu yahuuu aklım çok karışık :44:

Ayyy kizim noluyo sana ne olur ne olmaz sen ihmal etme derim bence ben carcamba gunu koyu gordum dun silikti artik bugun yapmiycam yoruldum 3 gundur yarina artik hahahah dun o diil kocisede biraz trip yaptim calisma var biliyo hic yeltenmiyo meger oda benden bekliomus bende ondan biraz duygusaldan sonra tatliya bagladik

Insallah yaaaa asiri tirsiorummmm offfsssss bn uyuyamam bu gece napcam yaaaauu

2 kase yogurt yeyip misil misil uyuycan bide tatli ye kardesim dedi ne seviosan artik sutlu tatli daha iyi sutlac yap

Yok canım kanamam.. Bu durumda beklemekten başka yapılacak bir şey yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bak aynı yerde mi yaptırdın bilmiyorum ama allah herşeyin hayırlısını versin şunu bil sadece dr sölemişti bana eğer değer düşüp yükjseliyorsa bebek sağlıksız olabiliyormuş tabi illaki olcak değil ama ihtimali varmış onun için rabbim hakkında hayırlısını versin inş sıkma canını sakı bekle bakalım

kızlarrr ovü testi yapan herkesten yorum bekliyorumm yapmayanın :))) şaka şaka dün gece ovü testi yaptım bişey çıkmadı 3 yada 4 saat sonra lavaboya gitti tekrar baktım yine bişey yoktu sabahleyim kıpkırmızı iki çizgi belirdi hayretler içinde kaldım hemen bir tane daha yapaım dedim eee bu saattir oda yavaş yavaş belirmiş sanki sizinkide böle oldu mu yahuuu aklım çok karışık :44:
canım o testlerde 10 dakikadan sonra çıkan çizgiler dikkate alınmıyor ya da en fazla yarım saat...bende de oluyordu ama ben kaile pek almadım açıkçası

Saglikli olur kuzum endiselenme sen bitanem ac kalirsa depodan beslersin sen onuda cikarmamaya calissan temis hava felan ne bilim ya hemen cikarmamaya calis benim kardesiminde vardida oyle yedigi herseyi diilde su cikariyodu genelde

Bendr depo genissss :D:D beslenebilir kuzum yok bisi fayda etmio is yernde hep cikartiorm bak sabah aksam iki lokma yiom cikmio burdada az yiom cikio evde sirf oguruorum resmen boyk boyk

hıhhh tamam işte bebeim senin niye kullandığın belli oldu şimdi iğne diyosun yaaa tabi ki dr verir sağlamlaştırmak için benim dediğimse hani herhangi bir sorun demiyeyimde bişey yoksa dr kolay kolay vermez progestan çakişş

Aynn kuzum ben igne oldum kiz diom keskem igne olmadan da kendimiz deneseydik belkim igneszde olardi :D:D doktorcugumn gazina geldik ama belkide olmicakti amann iyiki geldi bebisim gobisimee darisi sizleree progestan ikinci kutuma bile basladim kuzum icioz onla korunuo hissediom kendimi

Bendr depo genissss :D:D beslenebilir kuzum yok bisi fayda etmio is yernde hep cikartiorm bak sabah aksam iki lokma yiom cikmio burdada az yiom cikio evde sirf oguruorum resmen boyk boyk

Acaba midenemi dokunuyo surekli is yerinde cikariyosan bak sefer tasi al kendine gotur oyle bi cozum uret bence merak etme verdigin kiloyu aliyon 7.aydan sonra kardesim 6 kilo verdi iki ayda 9 kilo aldi :) moralini bozuyum senin gobisin siscekkk yuvarlancan sen :) aahahhhahahaha

Back
X