- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.721
Umutsuzlukk yok bebegim olur balim nie olmasin ya insallah olurr
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Keske dursaydin sorsaydin yumos varmi nedir ne degildir diye yafff ama sey bi daha ne vakit gidicen dr sen ?
olur allahın izniyle bebeğim inş olur allah mutlu mesut etsin kardeşinide inş :)
Ama hsstmyrm tık yokk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sana oylle geliyodur bebisim belkide
Beklyrm cnm ztn bakalm nolcak son 5 işte
Ewet senin az kalmis bitanem yaa ayy
elifcan zaten gittiğimde foşur foşur kanamam vardı yaa ondan yumoşları sormadım zaten küçük parça var deyince tamam dedik ondandır attımyaa onu çok şükür kanamada kesildi arada lekelr geliyordu dünde geldi ama diğer lekelrden farklıydı şimdide inceden midem bulanıyor ama bak yumurtluyor olabilirim zaten benim adam gibi ovü testinde çıkmıyor amannn kuruyorumda kuruyorum :) hayırlısı allahtan sağlıklı olsunda ne geliyorsa baş göz üstüne :)))
Hiç hycnlı değilm sanki sonu blyrm ondan garip yani hiç his yok
Insallah kolaylikla dogurur oglusumuz olck isim bulamiyoz yaff :) bu ikinci kocasi ceketi atti pit :) hyr yumurtlamayi ilk benden duydu ya oda ne diyo ahhh ahhh
kız eliff ben çakmadım köfteyi ne diyorsun amannnn çok cahılım cahıl :) kim hamiş kimin ikinci kocası uleynnnnnn
Benim kizkardesimin bu ikinci bebisi benim kardesim kolay hamis oluyo kocasi ceket atsa misali yani kuzucum .ve dunyadan bir haber yumurtlamaymis verimli donemmis hic bilmez benden duyuyo :)
ahahaaaa allah seni kızım öle olucan zati bizim gibi olmasın kız zırtolara döndük
Ohhhh misssss ben sana kanar dedim kuzum bu aksamda lazim yalnizzz insallah tutar bu ay tatlim araniz iyi dimi duzeldimi kociskoyla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım umudunu kırmak gibi olmasın ama o negatif
amin kuzumm aynen dua edicez(( sen naslsn canımmm???
İyiyim finallere çalışmaya başlıcam şmdiden
Yok umudum neden kırılsn ki canm ben zaten negatif olduunu biliorm yükselir mi onunmerak ediorm
��✨
Canim üst üste olması iyi mi.ben yarını bekleyeyim demiştim spe kalitesi için.gerçi sen daha iyi bilirsin ama. Düne gore daha iyi ama biraz huzursuzum.dünün stresini atamadim.öğretmenim çocuklar da yoruyor.çalışan kadın için hayat daha da zor.çok dusuncelisin.keşke gerçek hayatta sa sizin gibi insanlarla karşılaşsak.
Aynen ya ahhh ahhh ailede bi tembel ben ciktim hic sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?